- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Szerintem ez a Fold 3 lehet majd.
Mivel a Samsung nem az az elkapkodós típus, ezért kizártnak tartom hogy az S20 utódja már kijelző alatti kamerát kapna. A Note széria talán megkapja, de erre sem vennék mérget csak ugye fél évvel később jelenik meg és kisebb számban kell gyűrtani így elképzelhetőnek tartom. A Fold 3-ból viszont még a Note-hoz képest is elenyésző darabszám fog készülni és ugye ez most az abszolut csúcs a Samsungnál, tehát a jövő évibe illene meglépni.
Mivel a kijelzőméretet is próbálják folyamatosan növelni így ha a Fold 3-nál is tervben van (szerintem igen) akkor mivel nőne a telefon fizikai mérete hosszúságban és szélességben, elméletben a vékonyítás is megoldható csak ugye itt bele kell kalkulálni a hajlíthatóságot is, tehát így szerintem csak minimálisan lesz vékonyabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest