- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlas
senior tag
Nem érné meg Vr teló. Gondolj bele. Akkuról kuka. Ha hálózat akkor is csak forogni tudsz + kell hozzá szemüveg ami nem lesz olcsó + a teló ami megint nagyon drága és akkor még mindig közelébe se vagyunk a valós élménynek de már 300e felett járunk. A leg elérhetőbb a PS VR lesz a közeljövőben ami elég jó minőséget ad az E3 tesztek alapján. Aztán a Rift és a Vive a jelenlegi legjobb.
-
Carlas
senior tag
Hát azért ez nem így megy. A Trinus VR program tud streamelni de ennek nincs köze a samsung szemüvegéhez, itt mind1 mibe rakod a telefont mert az van rakotve a gépre usbn. de a minősége ótvar és sehol nincs a valóshoz. Sajnos arra a teló is kevés illetve az usb sebesség is mert jobb minőségben eléggé akadt eddig mindenen.
-
nkmedve
őstag
"Most a VR az új 3D,most minden gyártó erre megy rá."
Kiváncsi vagyok, hogy pont olyan bukás lesz-e mint a 3D. Nem lepődnég meg rajta ha igen, és talán nem is bánnám, kicsit ijesztő látvány amikor töb ember összegyűlik és VR-eznek (lásd itt), szép jövő elég nézünk ha ez elterjed.
Attól függetlenül hogy mi lesz a VR sorsa, telefonos vonalon szerintem semmi értelme eröltetni, még egy erős PC-vel, a legjobb létező felszereléssel is nagyon sokan rosszul vannak tőle. A Samsung is okosabb lenne ha szétválasztaná a VR telefonjait a normális S és Note vonalaktól, és nem azokat barmolná szét, azért hogy a user-ek néhány %-a tudja használni a bepattintós VR szemüvegeit. Jeleneleg a technológia ott tart hogy simán tudnának olyan telefont csinálni ami több napig birná akkuval és hosszú ideig elég erős lenne a hardvere (ie. nem kéne minden évben cserélni), de nem, inkább rajkunk bele még nagyobb felbontású kijelzőt, hogy biztos ne birja megint 1 napnál tovább és a GPU izzon még egy Angry Birds mellett is. Persze 1 év után kelljen eldobni, mert nem fogja már birni a GPU intenziv játékokat, de talán már az egyszerű UI animációkat sem néhány frissités után.
-
NandorHUN
addikt
Utóbbiról nem tudok, bár lehet vannak ilyen összetákolt megoldások. Ami biztos, hogy mobil részlegen VR maximum marketing fogásnak lesz jó. Ugyanaz lesz vele mint a mobilos játékokkal: AAA címek közelébe sem érnek max eladásokban.
VR játékon kívül pedig még 100 másik dologra lehet használni, de ha nincs alatta vas, akkor sok értelme nincs ez pedig megint csak PC esetén tud csak megvalósulni.
Bár tippem, hogy pár év és jön a hivatalos támogatás is.
Mindenesetre ilyen árazással a VR nem fogja meghódítani a világot még legalább 5 évig.
-
menyus8705
csendes tag
Szerintem még 4K-val is pixeles lenne a vr. Note 4-hez akartam venni, de jó, hogy kipróbáltam egy S7-tel mert így már annyira nem vagyok oda érte. Tök jó meg minden, de kevés a QHD hozzá, meg hamar a polcon végezné mert egy idő után ráunna az ember. Bocha is így volt a Htc félével, pedig az brutál holmi lehet.
-
NandorHUN
addikt
Még nem próbáltam VR-t, de PC-hez kiadott VR-ek se 4k fognak menni, Oculus is csak 2160 x 1200.
Amúgy ezt a VR őrületet megérteném a mobil részről HA PC kompatibilisek lennének, mint pl Oculus vagy Vive. Akkor lehet én is beruháznék egybe, de így filmnézéshez meg a 10 gagyi 3D játékhoz minek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest