- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Utóbbiról nem tudok, bár lehet vannak ilyen összetákolt megoldások. Ami biztos, hogy mobil részlegen VR maximum marketing fogásnak lesz jó. Ugyanaz lesz vele mint a mobilos játékokkal: AAA címek közelébe sem érnek max eladásokban.
VR játékon kívül pedig még 100 másik dologra lehet használni, de ha nincs alatta vas, akkor sok értelme nincs ez pedig megint csak PC esetén tud csak megvalósulni.
Bár tippem, hogy pár év és jön a hivatalos támogatás is.
Mindenesetre ilyen árazással a VR nem fogja meghódítani a világot még legalább 5 évig.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
Még nem próbáltam VR-t, de PC-hez kiadott VR-ek se 4k fognak menni, Oculus is csak 2160 x 1200.
Amúgy ezt a VR őrületet megérteném a mobil részről HA PC kompatibilisek lennének, mint pl Oculus vagy Vive. Akkor lehet én is beruháznék egybe, de így filmnézéshez meg a 10 gagyi 3D játékhoz minek?
-
NandorHUN
addikt
Telefonban már QHD is nevetséges és felesleges volt, emiatt ne kerüljön már többe egy készülék. Csak többet fogyaszt vele.
-Mondom ezt úgy hogy nekem is volt QHD-s telefonom, de inkább visszatértem sima FHD-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest