Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Utóbbiról nem tudok, bár lehet vannak ilyen összetákolt megoldások. Ami biztos, hogy mobil részlegen VR maximum marketing fogásnak lesz jó. Ugyanaz lesz vele mint a mobilos játékokkal: AAA címek közelébe sem érnek max eladásokban.
VR játékon kívül pedig még 100 másik dologra lehet használni, de ha nincs alatta vas, akkor sok értelme nincs ez pedig megint csak PC esetén tud csak megvalósulni.
Bár tippem, hogy pár év és jön a hivatalos támogatás is.
Mindenesetre ilyen árazással a VR nem fogja meghódítani a világot még legalább 5 évig.
-
NandorHUN
addikt
Még nem próbáltam VR-t, de PC-hez kiadott VR-ek se 4k fognak menni, Oculus is csak 2160 x 1200.
Amúgy ezt a VR őrületet megérteném a mobil részről HA PC kompatibilisek lennének, mint pl Oculus vagy Vive. Akkor lehet én is beruháznék egybe, de így filmnézéshez meg a 10 gagyi 3D játékhoz minek?
-
NandorHUN
addikt
Telefonban már QHD is nevetséges és felesleges volt, emiatt ne kerüljön már többe egy készülék. Csak többet fogyaszt vele.
-Mondom ezt úgy hogy nekem is volt QHD-s telefonom, de inkább visszatértem sima FHD-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest