- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
jacis
nagyúr
Tegnap megnéztem az okostelefon akadémián az S5-öt és bevallom nem egy ilyen telefonra számítottam. Véleményem szerint nagyon gyenguszka lett ahhoz képest milyen pletykák voltak vele kapcsolatban...
Jelenleg egy samu készüléket használok és ez sem egy extra minőségű kütyü, de ez az S5 még az eddigi gagyi érzetet is felülmúlja nálam.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
w333
félisten
Hatalmas "Big Fail" Link ... azért a PhotoShop befigyel
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Blyan
félisten
Lightroom igazából... de valóban. Biztos kellett egy kicsit pofozni rajtuk na.
Amúgy nem tűnnek annyira egetrengetően jóknak. 4-5MP-re méretezve igen pofás, de az eredeti méretben nem látszik jobbnak, mint egy 1520 esetleg. (nem mintha az utóbbival gond lenne, mert nem sőt)
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Peterson_
addikt
Akármekkora troll tudsz lenni, ezúttal egyet kell értsek veledAmúgy is érdemes az ilyen képeket mindig fenntartásokkal kezelni, eddig egyedül a pureview tesztképeknél derült ki, hogy az tényleg azt tudja, amit előzetesen a hasonló tesztek alapján ígért.
Na, itt most nem a szupercsapat furgonos furgatócsapatos buktára gondolok
Ettől függetlenül még elképzelhető, hogy teljesen vállalható produkciót fog nyújtani.
Az S4, Note3 kamerája sem rossz, ha messze nem is tökéletesek.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
w333
félisten
válasz Peterson_ #11 üzenetére
Erről semmit kétségem nincs, szerintem is biztosan jó lesz a kamera
Csak hát azért néha túlzásokba szoktak esni, most is ez történt(#13) Peterson_
Nem bökök én már sehová ... (nem ér ennyit az egész), jobb a békesség
Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy majd az MA tesztet várom, az mégiscsak közelebb áll az igazsághoz.
+1 !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Peterson_
addikt
Azért megint ott volt a kis bicska a kezedben, hogy odabökj a Samsungnak:
"Samsung weboldaltól nem is várhatunk mást"
-ejnye-bejnyeNem Samsung jellegzetesség.
Ha túllépünk pl a Facebook oldalukon elhintett gyomorforgatóan rózsaszín posztjaiktól, mert ott meredek néha amit művelnek.
Egyébként én is úgy vagyok vele, hogy majd az MA tesztet várom, az mégiscsak közelebb áll az igazsághoz.[ Szerkesztve ]
-
AndroidJúzer
csendes tag
htc-hoz hasonló megoldás de samuéknál Number 1 in the world mert samu
-
-
-
B1T3
addikt
válasz AndroidJúzer #14 üzenetére
Hogy érted, hogy hasonló?
-
xmaas
őstag
Marketingbol jeles majd varom a valodi teszteket mert igy elso ranezesre nem hoz szinte semmi pluszt a konyhara a lumia sorozathoz kepest hiaba ez a hyper szuper uj technologia
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
Tény eddig legtöbb esetben arról ment a papolás, az új zászlóshajóra nem éri meg váltani, aztán szép lassan amint emberibb áron lett mindenki váltott legyen az Note, Galaxy S, Nexus etc..
Ennél viszont valóban nem érzem akár egy S4-ről sem, hogy megérje váltani.
-
Ali G.
senior tag
mit is várhatnánk a samsungtól mint photoshop-ot, a benchmark csalás után még többet csalni, ez náluk a cél
-
xperiasigi
őstag
válasz DeathAdder #27 üzenetére
emberek 70% a nem is az ujitasok miatt valt hanem divatbol.."milyen gaz elmenni egy targyalasra egy masfel eves teloval" felfogason..
legalabbis szerintem ez egy befolyasolo ok a apple meg samuknal...Iphone 6s
-
Peterson_
addikt
-Ráadásul ez nem is titok, nem értem miért kell újra és újra ugyanazt a nótát húzni.
Amúgy meg meg is érdemli, aki benchmark eredményekre alapozva vesz magának bármit.
-Kameránál meg még a Nokia is csalt a reklámmal, pedig aztán Ők tényleg nem voltak rászorulva erre.
Most ha elsőre kiderül, hogy gyerekek ez a kamera épp most ennyit tud, sem dőlt volna össze a világ.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
balazs1022
őstag
Fuu mekkora kamu az egész ... Még az s2-nel volt nagy javulás, de utanna csak mindegyik humbuk volt. Foleg ez az s5. Raadasul a videoban csupa olyan kepek voltak amik hosszu expoval keszelutek.. hol tudna olyat egy samsung. Max a Nokia vagy a xiaomi mi3 amiben 4 masodperces expot is be lehet allitani. Regen a Pixon12-vel nagyott alkottak utana nagy visszaeses lett. Olyan marketing szovegekkel adjak el a rosszabbat h hihetetlen...
[ Szerkesztve ]
-
Urmy
tag
Nos nekem volt s2 s3 most s4 van és bizony egyre jobb és jobb képeket lehet lőni velük.
Baromság ez a nem fejlődik semmi meg nem éri meg váltani.. ugyan már mit vártatok... ? eleve a csepp és porállóság önmagában hatalmas dolog.Egyébként meg a pletykák szerint az S széria ettől az évtől már nem marad zászlóshajó, hanem inkább a könnyedebb "olcsóbb" csúcskategóriát fogja jelenteni.
Jönni fog a K sorozat ami már fémből lesz, 2K kijelzővel, 3gb ram optikai képstabilizátor stb.. gondolom brutál áron, az S sorozat meg amolyan Iphone 5c ..
Persze ezt most annyira nem híresztelik mert aki sznobságból vesz telefont az idén így 2x költhet.[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
Urmy
tag
válasz balazs1022 #33 üzenetére
Ezzel azért vitatkoznék erősen, s3 lte-ről váltottam és bizony iszonyatosan kenterbe veri az s4 az s3 kameráját. Csináltam teszt fotókat stb. szóval nem a levegőbe beszélek, meg itt ott olvastam esetleg gondolom.
Sötét körülmények közt még nagyobb a kontraszt.
Hosszú záridőnek meg ott az éjszakai mód.. bár nem tudom hány másodpercig is nyit az optika de iszonyat jó ejjeli képeket lehet löni, kicsit elmossa az algoritmus a részleteket de semmi zaj nem marad.
13mp-nél meg már egy átlag felhasználónak ez a kis elmosódás nem gond.
Ezt meg hogy mekkora kamu az s5 optikája honnan a fenéből lehetne tudni??[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
-
Laci.M
senior tag
Felesleges foglalkozni ezekkel az emberekkel... Divat szidni a Samsungot, csak mert ők a világelsőek...
(mondom ezt LG tulajként)
Az a csoda, hogy nem volt még senki aki jött volna a dslr kamera alatt nem létezik fénykép, és hasonló baromságok. Igenis jók ezek a kamerák megörökíteni pár pillanatot, és most nem komplett esküvői fotózásra gondolok.
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
balazs1022
őstag
Umy: Hat en is csinaltam tesztfotokat mindenfele telefonnal. Nekem s3 van faternak neg s2 megis az ove sokkal jobb kepeket készít, foleg este. Amit te mondasz h milyen jo az ejszakai meg nem tudod milyen zaridovel keszul, nah ezt soha nem fogod és nem is fogjuk megtudni, ugyanis nem a zaridovel babrál. Ha megnezed egy s4-el keszult ejszakai képnek a reszleleit, már a kép fájl neveben benne szerepel az a pár betűh hogy: ,, LLS". Ez Low Ligth Setting-et jelent. A kép tulajdonsagait allitva, olyasmi mint a Zero Shutter Lag. Amivel hosszabb záridot lehetne elerni az az "éjszakai" mod (0,5") vagy a "tűzijáték" mód (1" ISO50-el). De ezeket kihagytak az s4-bol... Az s3-ban benne az ekszakai, a tuzijatek, es az LLS is. Szal egyre tobb minden hagynak ki a kamerakbol egyre tobb az automatika, eleveszik a felhasznalok kezebol az iranyitast.
A kamu alatt azt ertem h csak sima pixelszam noveles tortent, es akkora koritestadnak hozza h az mar szemtelenseg. Raadasul az s3 is megbirkozik egy xenon vakuval. ( Vannak tesztkepeim is. Osszetudtam hangolni a kamerat egy kulso xenon vakuval) Es azota mar 2 szeria is kijott es egyik sem kapott rendes vakut. Az is mi h a pixon12 12mp-es volt es nagycsomo es meg csak tavaly ota leptuk tul a 8mp-elt?
Laci.M: Amiket irtam samsung s3 tulajkent tettem. A samsung politikajaval van bajom, meg azzal h mindig ugyanazt adjak csak tul vannak fuszerezve es amiben meg tenyleg fejlodhetne abban meg nem fejlodik. Egyszeruen nem latom ertelmet telefont vsltani mert annyival nem nyujtanak tobbet az szeriak, raadasul meg nagyon dragak. Am meh nem mindenki teheti meg h 100 ezres dslr-je legyen. Pl nekem sosem volt fenykepezogepem es nem is tervezek.
Eleg lenne csak szabad kezet adni a hasznaloknak es akkor a 8mp is boven eleg lenne. Efele kene fejlodni inakbb. De ez a mindenfele automatika meh miegymás csak ront a helyzeten..[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz balazs1022 #38 üzenetére
Ennek nézz utána jobban.
Ott van az S4-ben az éjszakai mód.
Gyenge fényviszonyoknál is nagyon jó képeket lehet vele lőni. -
balazs1022
őstag
válasz galaxys80 #39 üzenetére
Ezt magyaraztam az elobb h tulajdonkeppen nincs igazai ejszakai mod az s4-ben. Az elobb emeltem ki h az az ejszakai mod megfelel az s3-ban fellelheto "gyengefenyviszonyok"móddal, ami nem a hosszabbzaridovel dolgozik és leellenorizheto az efix adatokban is. Ami meg tenyleg a zaridovel dolgozik az a tűzijáték mód és itt 1 masodpercet is tud. Es ezt kihagytak az s4-bol es valszeg az s5-bol is.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz balazs1022 #40 üzenetére
Értem.
Én ezt a tűzijáték módot S3 alatt sem használtam soha. -
balazs1022
őstag
-
Atom_Anti
senior tag
Ráférne már egy jó kamera, mert észrevehetően el van maradva Iphontól minden generáció.
-
Romvr
őstag
"Divat szidni a Samsungot"
Nem csak divat. Nekem Samsung-om van és igazándiból 2 problémám akad vele:
- Teli hányják a gyári ROM-ot minden szeméttel, amit még kitörölni sem lehet, mert sír a telefon hogy "instabillá válik". Szerintem alap Android + GApps. Ha kell valami, letöltöm Store-ból. Minek feltenni 2 csillió balf*sz alkalmazást? Hogy szívják az akksit? Tudom Cyanogen... majd ha lesz olyan verzió aminél működik a kamera és a mobil térerő, szuper lesz. Próbáltam tényleg gyors és stabil... amikor kedve van- Vízipisztoly műanyag az egész, ami még a a mellette elhaladó oxigén molekulák hatására is karcolódik, koszolódik. Ezzel amúgy nem lenne gond, de szeretik a zongoralakkot is nagyon. A kettő kombinációja meg felér egy merénylettel.
Jah meg a harmadik. Sok modellen látom hogy a kameravédő műanyagon támaszkodik a telefon. Ami sok esetben fix, nem cserélhető a hátlappal. Az ezt kitaláló mérnököt tüzes buzogánnyal verném addig míg kegyelemért nem könyörög. Bár lehet csak én vagyok ezzel így, de ha lehetne még a telefon optikájára is tennék sapkát
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Peterson_
addikt
"- Teli hányják a gyári ROM-ot minden szeméttel, amit még kitörölni sem lehet, mert sír a telefon hogy "instabillá válik". Szerintem alap Android + GApps. Ha kell valami, letöltöm Store-ból. Minek feltenni 2 csillió balf*sz alkalmazást? Hogy szívják az akksit?"
-Hamarosan nem lesz ezzel probléma a dolgok állása szerint, ugyanis kötelezve lesznek a gyártók, hogy a felhsználó választhassa meg, hogy milyen alkalmazásokat akar, és milyeneket nem előretelepítve.
Ez már csak idő kérdése. Koreából indult a kezdeményezés, ha rákeresel, megtalálod.
(én is hülyét kapok tőleg mindenesetre)Az akkuidővel és a stabilitással semmi bajom.
Az anyaghasználat meg olyan amilyen...tényleg nem túl jó, bár Note3-nál ez a karcolódós, ujjlenyomatgyűjtős dolog nem áll fenn.A kamera szerintem is necces, nem tudom, hogy meddig fog karcmentes maradni, így is mindig figyelek, hogy valamire tegyem, ha leteszem.
[ Szerkesztve ]
-
Romvr
őstag
válasz galaxys80 #45 üzenetére
"Miért van Samsungod? "
Mert hülye vagyok.Már számolom a pénzt egy Nexus 5-re.... vagy a Z1 Compact lesz belőle, még nem tudom. De soha többé Samsung. Legalábbis amíg nem lesz hozzájuk normális ROM.
(#46) Peterson:
"Hamarosan nem lesz ezzel probléma a dolgok állása szerint, ugyanis kötelezve lesznek a gyártók, hogy a felhsználó választhassa meg, hogy milyen alkalmazásokat akar, és milyeneket nem előretelepítve.
Ez már csak idő kérdése. Koreából indult a kezdeményezés, ha rákeresel, megtalálod."Ezt jó hallani. Bár gondolom nem a közeljövőben vezetik be, így marad addig a Samsung kerülése, annak aki el tudja dönteni milyen alkalmazást használjon.
"Az akkuidővel és a stabilitással semmi bajom."
Tényleg nem rossz. Bár a nagy kijelző sokat fogyaszt, de ha nem nyomkodom non-stop akkor este még mindig van 40-50%-om. Ha csak zsebben tartom, néha ránézve az e-mail-ekre, van az 70%-is néha. Viszont legalább napjában kapok "XY leállt - OK -" üzenetet. Cyanogen 3 napig volt fent, ilyen hiba nélkül."hogy valamire tegyem, ha leteszem."
Irodában, postIT tömbön pihen, otthon meg terítőn.[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Peterson_
addikt
"Ezt jó hallani. Bár gondolom nem a közeljövőben vezetik be"
Elméletileg belátható időn belül, ahogy a Knox sem lesz az ígéretek szerint kötelező a következő generációs készülékek esetében.
Én is fonom a szemöldököm ezek miatt a dolgok miatt, meg győzöm letiltani az haszontalan alkalmazásokat, már mit le lehet egyáltalán.
Nem mintha bármi problémát okozna a működésben, csak nem szeretem, ha valamit rámerőltetnek.Jelenleg a legtöbben a Note 3 totyikjában, 4.4-en vagyunk, második kiadású builddal, szerencsére eléggé bugmentes.
4.3-nál sem igazán voltak problémák.- bár nem tudom, hogy neked melyik típus van-Senkit nem akarok rábeszélni semmire, meg úgyis, Te is a saját tapasztalataid alapján alkotod a véleményed.
Nekem 5 hónap alatt túlnyomórészt pozitív élményeim voltak, remek a support, segítőkészek, na meg egy 2 mm-es keret repedés miatt, két napja volt itt a házhozszerviz:
-Fél óra alatt új keret, home gomb, kijelző, panel, és egy ajándék fólia....erre nehéz rosszat mondani.De vannak a gyári szoftvernek hiányosságai, ami nem is konkrétan bug.
Ezekkel kapcsolatban jelenleg is levelezést folytatok a Samsunggal.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Urmy
tag
válasz balazs1022 #42 üzenetére
Tuti hogy záridővel babrál az s4 éjszakai módja, másodpercekig kell stabilan tartani a telót különben csak elmosódott vonalakat kapsz. Azért ne akard megmagyarázni hogy az s3 kamerája jobb és többet tud mint az S4-é de az igazán király az s2 mert az veri a 3-at is.
Én főleg a kamera miatt cseréltem le az s3lte-t, olvastam néztem előtte tesztképeket eleget, majd csináltam magam is és minden körülmények közt erősen odaver neki az s4.
Ez a szar anyagokból van dolog megint erősen szubjektív, azért a műanyagnak is sok előnye van bár én mindig tokkal használom, állati jó ütésálló tokok vannak így nálam a kamera se karcolódik.
Sok telom volt rengeteget cserélgettem vettem, csomó pénzem el is ment rá, de igazán csak samsungokat tudtam megszeretni. Legkomplexebb tudásu telefon az s4, nincs nála jobb..
De döntsön ízlése szerint mindenki de hülyeségeket ne írjunk.
S5 cseppálló plusz egy franko UAG tok és ezzel a tudással nekem nagyon várós
Persze nem rendelem elő mert ha jön a Galaxy K akkor az kell. No meg kicsit ára is legyen barátibb.. 150 környékén szerintem szuper vétel lesz.[Samsung] Galaxy S23 Ultra & Galaxy S22 Ultra & Galaxy Watch 6 Classic
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- GTA V
- Napelem
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android szakmai topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest