Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kaylac1990

csendes tag

válasz Shyciii #33 üzenetére

Nagyon okos ki mondta, hogy a lollipop-ot kell kijavítani. Egyszerűen azt mondtam, hogy a touchwiz nem kompatibilis még a rendszerrel. Egyébként meg nem hiába jön a javítócsomag. Poweramp??? Na linkeld már be azt a cikket. Ha olvasni tudnál, akkor látnád, hogy a gyári lejátszó is hasonlóan viselkedik. De egyébként is 2nk közül az én telefonomon van lollipop, szóval tedd fel és utána véleményezd. Facebook szar? Napi szinten használjuk a haveri társasággal. 2-s felhasználói fiókkal is. Csoportok... Stb. Egy jelentős hibát mondj már!!!
    A Google már csomó szolgáltatást integrált a rendszereibe. Többek között a facebook-ot is. Nyilván letesztelhették volna, vagy segíthették volna a szoftver fejlesztését, főleg hogy az egyik legnagyobb közösségi app-ról beszélünk.
    Nem vitatkozni akarok, csupán leírtam a tapasztalataimat. Ha nem tetszik nem kell olvasni és fikázni.

• kaylac1990

csendes tag

válasz Zolik #29 üzenetére

Én azért próbálom ki, hogy tudjak visszajelzést küldeni a gyártónak és a szoftver fejlesztőknek. Régóta csinálom és mindig megköszönték eddig.
    Itt is többen érdeklődtek, hogy vajon milyen eredményeket hoz a lollipop samsungon. Ezért írtam le. Gondoltam, hogy hitelesebb, mintha egy külföldi véleményt olvasnátok. :)) :))

• kaylac1990

csendes tag

válasz Shyciii #27 üzenetére

Látom képben vagy a jelenlegi dolgokkal. :C Mivel a samsung készítette el a romot, ami touchwiz lollipop, így nyilván ők rontották el.

1. A Facebook már integrált minden droid-s romban, ha nem tűnt volna fel. Ráadásul a samsunggal külön együttműködési megállapodásuk van.
    2. Poweramp zárolt képernyős lejátszás az android gyári megoldást használja.Van külön képernyős zároló funkciója is, de azt külön kell bekapcsolni. Ergo, ha poweramp nem megy, akkor a többi sem, még a gyári zenelejátszó se. De kedvedért meg is néztem :DD
    3. S healt szintén integrált samu program. Nyilván alap lenne, hogy működjön.
    4. pulzusmérő hibát is nyilván valami rendszer app okozza.

Nem tudom miért akarod ennyire elkülöníteni őket??? :W Minden cég a saját rendszerébe kell, hogy integrálja a lollipop verziót. Őstag-ként biztos olvasod az oldalt. Akkor pedig tudod, szinte minden neves cég jelezte, hogy rettentően nehéz feladat ez.
    Ez kb. olyan, mint amikor egy régi játékot akarsz windows 8 rendszeren futtatni. Sokszor még kompatibilitási módban se indul el. Dobjuk ki akkor??? Nyilván, hogy a telefon gyártóknak kell átállítani a ROM-jaikat, de attól még a lollipop okozza ezt a sok gondot. Se baj, minden kezdet nehéz!!!! :D :DD

• kaylac1990

csendes tag

válasz ollie #21 üzenetére

Igen factory reset után dobtam fel rá a romot. Rendszeresen olvasom a sammobile oldalát. Ott is erre panaszkodtak a bátor önkéntesek. :)

• kaylac1990

csendes tag

Eddigi tapasztalatok:

Az S5 Lollipoppot már egy hete használom. A lengyel verziót nyilván. Azt kell, hogy mondjam, hogy rettenetesen gyenge szoftver lett. Rengeteg hibába futottam bele.

1. Valami dsmlawmo nevű app rendszeresen összeomlik, amiről fogalmam sincs, hogy mire jó
    2. Facebook nem működik, de a messenger megy külön telepítve.
    3. Van, hogy felmelegszik a telefon és dunsztom nincs mitől.
    4. S health alkalmazás rendszeresen befagy.
    5. A telefon hátulján lévő piros lámpa a pulzusmérőnél, bekapcsolt képernyő mellett világít, ha hozzáérek. Ha mérek egy pulzust ez a hiba eltűnik 10 perc erejéig, de utána újra ezt csinálja.
    6. Sokkal jobban merül az akku. 1,5 gyorsabban
    7. Nincs zárolt képernyőn zenelejátszós vezérlés. Én powerampot használok és eltűnt ez a funkció. Az albumkép a háttér, de nincsenek vezérlő gombok.
    8. Nincs néma üzemmód, csak rezgés. XD

Egyébként rengeteg újítás van benne. Az intelligens értesítések, a fejlettebb google alkalmazások, felturbózott google asszisztens, megbízható Bluetooth eszközök lehetősége, gyorsaság(bugok ellenére érezhető).

Abszolút élmény kipróbálni, de én úgy gondolom, hogy ezen hibák fele is sok lenne. Főleg azt nem értem, hogy szoftverfejlesztőként ilyen hibákat miért nem vettek észre???? :Y :Y :W :( :( :( A jelző led hibát azért nem írtam, mert nem általános, ritka + minden lollipop produkálja. :W
    Szerintem stabil magyar verzió, jó ha júniusra lesz majd... :O

Új hozzászólás Aktív témák