Új hozzászólás Aktív témák
-
Elk_hound
tag
Szerintem elértük a praktikusság fázisát.
Ahogy a topikból már kiderült, a "kiegészítő"-ként - az eredeti terméktől függetlenül - megvásárolható termékek a felhasználók jelentős részének funkcionalitásban adnak annyit többletet, hogy megveszik azokat.
Nem a "kispórolt" 1A-es töltőfejet veszi meg az user, hanem nagy teljesítményű, vezeték nélküli, több portos, kijelzős, piros...igényeit magasabb szinten kielégítőt.
(azzal az illogikus magatartással nem tudok mit kezdeni, ha az új teló mellé mégis vesz egy új, 2 USD-s töltőt, csak a rászitázott embléma miatt...)Az informatikához a korábbi autóshoz képest közelebb álló példa; ugye megvan még hogy minden laptopnak tartozéka volt a laptoptáska és a -leszerelhető - hordszíjj azzal a gumis vállvédővel. Utóbbiból van még pár "alighasznált" darab....
-
.Szaki.
addikt
Lehet, hogy képes lehetne, de nem az. Egyedül a Xiaomi-nak volt anno egy olyan készüléke, amire azt mondtam, hogy ez igen és becsülendő, hogy próbálkoznak, amikor a hangszórót próbálták eltüntetni. Az se vált be egyébként, de az egy szép próbálkozás volt. A modell nevére már nem emlékszem, de az elismerendő. A minőséget és az újdonságot továbbra is a "nagyoknál" kell keresni, az Apple megfelelő minőséget ad, a Samsung pedig hajlítható telefont, lásd Fold. Szerintem ez elég forradalmi.
A notch és a jack, amiket hiányolsz, pontosan ugyanúgy megjelentek/eltűntek a kínai telefonokon/-ról is, csak ahogy eddig is írtam, később! A kínai másológépek (egyébként ezt te írtad le, én ilyet nem mondtam) pedig nem tudták megoldani a felismerő rendszer kijelző mögé helyezését, a Mate 40 Pro-n van 3D arcfelismerő, aminek a szenzorja az előlapi kamerák között van. Bizony. Megnéztem az utóbbi kínai telefonok tesztjeit itt a MA!-n, a Mate40 Pro kivételével mindnek 2D arcfelismerője van, ami közel sem az a minőség. A kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasók működéséről is lehet azért a különböző modellek topicjaiban olvasni, szóval szerintem ezt hagyjuk, de mivel nekem nincs ilyen telefonom, nem tudok releváns véleményt mondani. Amikor meg kicsit meg akarják őket fingatni, akkor mindjárt kiderül, hogy a nagy száj mögött sok minden nincs, mert szépen sikerült ellehetetleníteni a Huawei-t is.
Egyébként én sem márkahű, sem pedig országhű nem vagyok, jelenleg koreai terméket nyúzok, előtte volt amerikai, kínai (Honor), finn-amerikai, finn, sok japán az elsők pedig finn és német eszközök voltak felváltva. Most megint amerikai lesz. Aztán lehet ott már letáborozok, mert szeretem azt a platformot. Ennyi.
De ez már annyira OFF...Ne kelljen már ilyeneken vitázni. Én be is fejeztem, mert tök jogosan fognak beszólni a modik.
Elk_hound
Nekem már emelő sincs a kocsiban, mint tartozék.
-
.Szaki.
addikt
Szó nincs róla, hogy nem érteném.
Kedveled a kínai márkákat, kedves egészségedre, nincs ezzel semmi gond, csak pontosan ennek köszönhetően elfelejted azt a tényt, hogy az általad kedvelt márkák az évek során pontosan ugyanazt tették mindennel kapcsolatban, amit a "csúnya, gonosz" nagyok, csak pár évvel később, szimplán azért, mert bizonyos ideig nekik az a selling pointjuk, hogy látod, mi nem követjük birka módra a többieket. Egyébként sok esetben a Samsung is pontosan ezt tette. Aztán a végén mindig kiderül, hogy mégis, csak kell egy kis pauza. Nem is engedhetnék meg maguknak ezt szerintem egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest