- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elk_hound
tag
Nem konkrétan az iPhone-ra gondoltam, mint "termék", hanem úgy általában a mobiltelefonra. (az Apple ott kapcsolódik a témához, hogy ha csak tőle veheted meg - ő forrasztja az alaplapra - drágábbá válik ugyanaz a tárhely, amit piaci viszonyok közt egységnyi pénzért beszerezhetsz)
akkumulátor, SD,....megvan még hogy egykor az antennát is cserélhetted nagyobb nyereségűre, ha kevés volt a térerő...vagy kisebbre ha menő akartál lenni
-
.Szaki.
addikt
Jó, ebben nincs vita köztünk. Már csak azért is, mert tudom, hogy az iPhone-om tűje pl baromira nem tudta kinyitni a főnököm Huawei tálcáját, sőt szerintem az S9+ -nak is más az átmérője.
Elk_hound
iPhone-ból sose volt SD-kártyás modell.
joey04
Így igaz.
floatr
Ez megint trollkodás. A többiek legalább érvelnek és lehet vitát folytatni arról, hogy most akkor ennek a tápegység/kábel és egyéb tartozékok elhagyásának van-e értelme, vagy nincs. Az akksi teljesen más tészta. Értem, hogy vicces akart lenni, de nem az. -
vzsryl
nagyúr
Na ez így egy tökéletes meglátás.
Egyébként amíg nem áll át erre az összes gyártó, addig nem tudhatjuk, hogy lesz-e valamilyen hatással a hulladék mennyiségre. Előfordulhat, hogy egy nagyon pici haszna lesz a dolognak. Gondolok itt arra, hogy valaki megvesz egy vagány gyorstöltőt, amit addig használna, amíg működik. Ebben az esetben a következő telefonjainak a töltőjét nagy eséllyel nem használná, és idővel hulladék keletkezne belőlük. Tehát van logika a dologban, de egyelőre nem tudjuk hogyan sül el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Spórolós topik
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest