- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
"minden gyártó valamennyi szabványát támogatja.. de tévedtem "csak" 60W nem 65W.
Támogatja elvileg: QC3.0, FCP, AFC, MTK, SCP"A teljesség igénye néül akkor nem támogatja a:
QC 4, QC 4+, QC 5
SuperCharge (Huawei)
Dash Charge (OnePlus)
Super FlashCharge (Vivo)
Dart Charge (Realme)
XCHARGE (Infinix)
....ot?Ez pont egy olyant terület mint a kiscsillió féle töltő kábel. EU az egy remény csapjon az asztalra mert pont akkora káosz van mint anno töltőkábeleknél. Vagy nagyobb.
-
CptAdamica
veterán
Mit nem értesz rajta? Ez a nincs töltőfej újkeletű dolog, most mindenki valószínűleg úgy adja el a telefonját. Az a baj ezzel a univerzális 65W-os töltőfejjel, hogy minden gyártó más szabványt használ és hiába veszed meg a 65W-os töltőfejet, nem fogja annyival tölteni.
-
hankock
tag
Nem azt mondom hogy én vagyok az átlag, de amikor megveszek egy telefont, akkor a dobozát elteszem (még a telefont körül ölelő fóliát is), majd amikor megérett a cserére (nálam ez 2 év) akkor visszacsomagolom dobozostól eladom minden tartozékával együtt.
(minden telefonon fólia és szilikon tok van új kora óta, így eladáskor is makulátlan)Így nálam nincs tartalék töltő a lakásban.
-
vzsryl
nagyúr
Ezekkel én tisztában vagyok, ahogy azzal is, hogy a Samsung a piacvezető, és elképesztően régóta. Ezt szeretné tiszta profitban is látni, ezért próbálja elszedegetni a piac többi szereplőjétől a számára legjobb profitnövelő lépéseket. Ezek tények, mint ahogy az is, hogy az Apple-t kell leginkább "majmolni", hisz a profit maximalizálásban nagyon durván odaver mindenkit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Egy óra, két rendszer
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest