Új hozzászólás Aktív témák
-
Iwien
újonc
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Mitől lehet az,hogy a Samsung Note 2 egyszercsak fogja magát ès kikapcsol?!
Hiába próbálgatom nem tudom bekapcsolni..csak úgy kapcsol be ha ki veszem az akksit ès aztán vissza ès úgy kapcsolom be.
Egy nap töbször is eljátsza ezt velem.
Ha valaki tudja mitől lehet ès ezt hogyan lehetne orvosolni legyenszíves segítsen.
Köszönöm! -
MarquesCSM
újonc
az kemény
-
S e t h
nagyúr
Szeretném sorolni, hogy miben jobb a note 4 mint a note 2, de nem nagyon tudnék mit írni.
Az nem objektív mérce, hogy nagyobb felbontása a kijelzőnek, mivel ez egyenesen hátrány, gyorsaságban jelenleg a note2 odaver a note 4-nek, aksi dettó nem fejlődött, talán csak a kamera amiben nincs kérdés, egyébként csak marketing bullshit, ami még jobban kihangsúlyozódik az edge esetében.
Szerintem a note 2 a maga nemében egy igen jó phablet még ma is, szóval én örülnék ha megkapná a nyalókát, de gondolom a beteg 5.0 jönne majd rá. -
fojuzer
aktív tag
Nos ez mind szép s jó.Problema /Én-Mink// itt élünk az EU-s Magyariban s igy leszarnak szószerint.Samu magyariak semmit nem tudnak,mikor mit mire adki frissitéseket hazánkban! Nos ez a cég sem jobb mint a többi,gyárto-Ugyan olyan lassan dolgozgat,sokan rendelkeznek Samu tablettekkel,teloval.Semmi hir az 1-2-éves már eladott akkor méreg drága cuccok majdani szoftver-OS-frissitéseiröl,conlusio.Semmi,bizva bizunk tán Magyarország 1-szer kikerül a vödör aljábol nemzetközileg,s mink is megkapunk mindent.Hazai vevök,vásárlok.Na amúgy is "Touchwiz" kakit ér,ért.Se baj menjünk el Lengyelbe vásárolni!Ha-ha-ha!
//
-
myckie2
őstag
Mert a Telekom még nem adta ki. Elképzelhető, hogy nemsokára kiadja, de lehet, hogy már nem fogja. Simán le tudsz tölteni egy független külföldi rendszert, amit a Samsung KIES gyári szoftverével felraksz. Garancia marad, mert gyári rendszer és még a magyar nyelvet is tartalmazza ugyan úgy.
-
Garada
őstag
válasz
Plazmacucci #4 üzenetére
Bizony, meg is lepett, hogy megkapta, biztos van rá igény rendesen.
-
Koczó93
őstag
És mindenki a Samsungot szidja hogy nem támogatja a készülékeit..
-
Mr. Deluxe
tag
Kellemes meglepetes!
-
C$abi
aktív tag
Kedves, hogy ki fogják adni a lassan 3 éves Note 2-re is a Lollipopot, bár a frissítés minőségére is kíváncsi vagyok. Az mondjuk már inkább furcsának nevezhető, hogy a Lollipopos frissítések mind Lengyelországban jelennek meg először. Talán épített oda a Samsung egy szoftverfejlesztő labort, bár azt sem tudom van-e ilyen egyáltalán...
(#17) kalm007:
-
kovike
tag
Hajrá Android!
-
*Mukeey*
addikt
Várós,de sztem nyár elött nem lesz belőle semmi...most látszik amugy csak igazán,hogy a Samsung milyen időtálló telcsit rakott le 2,5éve...4.4.2vel hibátlan,kevés jobb telefon van újakból is a piacon.Persze a műanyag házra vigyázni kell,mint a hímes tojásra.de a hardver teljesen jó most is.
-
HaJózsi
aktív tag
Majd, ha ott virul az update a telefonon, akkor elhiszem.
Addig csak ígérgetés. -
Brock Samson
csendes tag
Na, akkor talan nem alaptalan a hir, hogy a 2012-es Galaxy Note 10.1-em is megkapja hamarosan.
-
no more
veterán
A világ legjobb phablete, jóhogy kap frissítést!
Lehet a Samsungról példát venni!
-
joey04
titán
miért olyan fontos a samunak ennyire lengyelország?
-
laci_csk
senior tag
Marketing fogas. Elhiszem ha latom.
Mar tavaly oktoberre megigertek a Lollipopot a csucsteloikra es meg mai napig is csak egy paron megy, erre majd lesz a 4-5 eves telokon, hahaha? -
ESP23
senior tag
Az S3 LTE verzióra is megígérték hogy lesz 4.4.4. azóta is várom hogy megérkezzen.
-
S e t h
nagyúr
Na akkor 2017-re a független verzióra meg is jöhet, hajrá Samsung!
-
zsolt501
nagyúr
Kíváncsi leszek ezt is hamarabb megkapják e a szolgáltatós (T-Mobil) előfizetők, és a Note2 LTE használók, mint a korábbi verziót (4.4.2).
No meg az is érdekel, hogy a hibás, vagy a javított verzió fog e jönni, mert azért az sem mindegy. -
wozzy
tag
Na ez igen !
-
xperiasigi
őstag
Tobb mint 2 eves telefon is megkapja
s4 lte- re is szerettetel varom
-
David3
őstag
Milyen érdekes a Samsung és Lengyelország jó viszonya, úgy látszik nagyon jó az ottani Samsung support. Emlékszem régebben a legfrissebb badás szoftverek is Lengyelországban jelentek meg először, elég a bada 1.2-re vagy a bada 2.0-ára gondolni...
-
Maxentius
addikt
Tuti előbb megkapja, mint az S4 legelterjedtebb verziója (i9505).
-
Ebből látszik, hogy a N2 még ma is k*va jó!
-
Matada2.3
veterán
wow, na ilyet még nem láttam, hogy egy majd három éves modell frissítést kap
-
myckie2
őstag
Akkor már S3 LTE-re is, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest