- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hohoo
senior tag
már megint ez a kerek perec kijelentés hogy ezt ez nem hajtja ki meg limitálja.
70%-ban a játék milyenségétől függ hogy mennyi cpu-t/gpu igényel a kirajzoláshoz a maradék 30%-on osztozik a gpu a cpu-val.pl egy arma2-nél kb nem találsz olyan procit ami 1 csúcsgpu-t nem limitálna, viszont egy csőefps-nél meg pont fordítva lesz, szinte egy 2 magos régi proci is elég lesz mert úgy is a gpu-t zabálja szét.
Ez főleg attól függ hány tárgyat látsz egyszerre általában a játékban. Több tárgy több cpu. Kevesebb, de durvább modellű tárgy kevesebb cpu több gpu. Ez a directx 10.1+-nál kicsit változhat, HA azt teljes mértékig rendesen használja a játék, és jól is programozták, de a dx9-ről "okosított" motorok meg soha nem ilyenek. -
vanye
senior tag
Az ilyesfajta extremitások mindig is lenyűgöztek. Mondok egy példát. Bár tisztában vagyok vele, hogy egyesek millió körüli bicikliket hajtanak, nekem a mai napig megfelel egy, a kilencvenes évek elejéről származó monti-vázra és Shimano SIS-váltórendszere épülő bringa. S nem azért, mert igénytelen lennék, hanem mert az még anyagból van. Szóval nekem az i7-es mellett elért processzorlimit igencsak egzotikus valami. Elképzelni el tudom, de meghatni már nem tud e probléma.
A hozzászólásod második felét pedig egyszerűen nem sikerült dekódolnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest