- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
Sajnos az új Adobe flash player csak a DXVA kompatibilis videókat képest gyorsítani, remélem a jövőben megoldják OpenCL vagy DX11 directcompute alapokon bármilyen videó gyorsítását. Mondjuk biztató e téren, hogy jönnek újabb verziós böngészők is, mint az IE9 vagy újabb Firefox, amik directX rendereket használnak majd a webes megjelenítésre.
[Az ATI folyamatosan fejleszti az UVD képességeit], igyekeznie is kell, mert le van maradva ezen területen az NVidiától. Nekem volt 2400 ATi kártyám és hiába tudja az alap UVD szolgáltatást, még se sikerült H264 videót gyorsítanom vele. Például CUDA-s DX10-es Nvidia kártyák már támogatják DX11 alatt a directcompute-t, ATI-nál egyenlőre csak a 5000 széria és ki tudja valaha fogja-e egyáltalán a régebbi 4000 széria?? Szóval itt érezhető az NVidia fölénye. -
marcias
őstag
Flash támogatás tudtommal sajnos csak 3000-es és 4000-es kártyákban lesz... nekem meg 2600XT van. A notebookban szerencsére 4330, az támogatná, de ahhoz meg lehet nem is fog jönni új Catalyst, mert ugye Mobility Radeon... (tudtommal az Acernek kell kiadnia...)
CPT.Pirk: Az Atom sem igazán bírja... Nekem SU3500 van, az is eléggé szenved. Szóval én örülök minden GPU gyorsításnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest