Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zippofcy

senior tag

válasz b. #32 üzenetére

".Hangsúlyozom hogy a felbontás és Sensy 2 KÜLÖNBÖZŐ dolog egy játékban"

1. hívd DPSnek ne felbontásnak mert így félreérthető, mint az hogy a "low sensi-s játékos"
    2. mikor mondtam hogy ugyanaz??
    3. low sensis játkosnak azt hívják ha lassú pointersebességgel játszik vki. Pl. 800 DPIs egérrel, windowsban a sensy-t 5-re állítva = low sensis játékos. Nem én neveztem el így, szerintem ez is iszonyat pongyola mert ugyanez a 800 DPIs egér felhúzva a win sensi-t 8-ra már nem "low sensi"-s. DE a DPIt megduplázva SEM az. Pedig a sensibility-t nem vette feljebb !
    Vagyis összefügg a DPI meg a sensi. Nem is lehet másképp mivel mindkettő a pointer sebességére hat.
    Viszont egy 1600 DPIs egér 5-ös win sensi-vel már nem "low sensi"-s. Szóval épp hogy összefüggnek és tök mind1 hogy windowsban vagy a játékban állítod a sensi-t, egy "low sensi"-s játékos se játszik 1600 DPIn de a sensi-t 1-re állítva (winben vagy játékban). Valszeg azért mert azokat a gyors rántásokat amik a 10 centis "egérút"hoz kellenek egy egér se bírja 800 DPI felett. Vagyis számára pl. a Kana pontatlan.
    De ha vki nem 10 hanem 4 centis "egérutakkal" tolja (vagyis nem "low sensi-s játékos) annak pontos lesz ugyanaz az egér 1600 DPIn mert nem kell rángatnia. Vagyis számára a Kana pontos lesz mert 1-2 pixelnyi apró mozdítást pontosan lekövet.

Nekem azon a DPIn válik pontatlanná egy egér ahol az 1-2 pixelnyi mozdítást 5-ös windows sensivel már nem
    tudja lekövetni. A pointer nem mozdul arrébb vagy 1-2 pixel helyett 3-4-et mozdul. Ilyen a G9 2800 DPI felett vagy a Kana a duplázott, 3200 DPIjén.
    De részemről befejeztem mert látom nem érted amit magyarázok ;]
    Remélhetőleg van aki megértette hogy a pontosságot én nem arra értem mikor a gyors mozdítást nem tudja lekövetni az egér (mert nem low sensi-vel játszva ilyenekre nincs is szükség) hanem azt mikor az aprót.

Szal aki low sensi-vel játszik annak nem az általam ajánlott egerek az ár / teljesítmény bajnokok hanem vmi 10 éves fejlesztés. A többieknek viszont igenis azok :P

Új hozzászólás Aktív témák