- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sweet Lou 6 #15 üzenetére
Ha jól emlékszem az azért nem ugyanaz, de pár napja valahol olvastam, hogy vagy béta vagy végleges formájában IE-hez is megjelent az AdBlock (Plus?). Meg is lepődtem rendesen.
-
válasz
attila9988 #5 üzenetére
Adblock Plus(EasyList ami az alap filter + hufilter, nem az ajnasz féle), Element Hiding Helper az Adblock Plushoz, FasterFox, FastestFox, Flagfox, Forecastfox, Ghostery, Google Shortcuts, Internet Download Manager bővítménye, NoScript, ProxTube, Roboform Toolbar, WOT
Ezek vannak, nyitott vagyok a javaslatokra.
A másik ami tetszik, hogy Chrome-nál az addonok beállításait is szinkronizálja, ez is hasznos lenne Firefox-nál.
-
Tényleg sokat javult a Firefox de ha telepítek pár addont akkor már messze nem olyan fürge míg a Chrome-nál ilyen változást nem vettem észre az alapállapothoz képest a másik meg, hogy ha több lappal indítom akkor be se tölti csak azt ami épp nyitva van, azért ez egy kicsit trükközés szagú. Nem szapulni akarom, Chrome mellett is használom néha az aktuális bétát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest