- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ronson
őstag
Azt senki nem írta, hogy full grafika, van, de a kedves fórumtárs hatásvadász módon, egy kinagyított képett rakott be, mintha mikor én elindítom, csak egy elmosott szart látnék.
Holott attól gyakorlatilag fényévekkel jobb, mint amit a noti önerejéből bírna.Gyakorlatilag megvezeti azokat akik nem próbálják ki.Ezért írtam: Ki kell próbálni!!!
Illetve mint első hozzászólásomba írta, az hogy a technológia kezdetleges és gyerekcipőben jár, ahhoz képest elég kellemes.
-
ronson
őstag
-
ronson
őstag
ViZion
Te is próbáld ki az Onlive-ot, mert az már egy komplett használható rendszer, míg ezt a Gaikai-t csak egy techdemónak nézem, ami ráadásul nálam mindig azt írja ki, hogy fullon van a szerver.
-
ronson
őstag
válasz
Depression #80 üzenetére
Na pont ugyan így vagyok mint te. Mára megelégszek egy olcsóbb, de starpabíróbb üzleti notival is.
Tel Elek: Előfizetni még nem próbáltam, viszont most rá kötöttem a notit a tv-re és szerintem itt min. 1366x768-ban jön a játék.
Gamepaddel nyomtam a DIRT3-at és a Virtua Tennist is rajta. Számomra élvezhető.
Arra viszont figyelni kell, hogy a net kapcsolathoz igazítja a minőséget, így én valszeg a 40/20-as Digi netemmel, a legfullosabb minőséget kapom. Illetve notival mindenképp kábellel kell csatlakozni a, mert még n-es wifivel is szarabbul megy mint kábellel.
A játékok között is lehet különbség, mert a DIRT2 viszont élvezhetetlenül laggol. -
ronson
őstag
Aki pálcát tör a technológia felett, az legyen szíves kipróbálni a Onlive-ot, nekem a notimun igencsak jól megy (ULV procival és intel X3100 grafikával).
Ingyen kipróbálható, de előfizetve is több mint 100 normális játékkal csak havi 10 dollár.De megvehető pl. a Dirt3 örökös használatra, most 1 dolláért.
Gondolom ez még csak a gyerekcipő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Hegesztés topic
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest