Új hozzászólás Aktív témák
-
havasa
aktív tag
Még mindig nem érted, hogy nem a kinézet a gond, hanem az irdatlan nagy input lag.
"Akik itt nagyon fosnak, azok gondolom warez matyik, akik eredeti játékot csak akkor láttak, mikor sorba álltak a Tesco-ba a 10Ft-os kifliér."
Az Onlive üzletpolitikája nagyon szimpatikus, gyakorlatilag egy havi fix. összegért azzal és annyit játszol, amivel akarsz, de jelenleg sajnos a szolgáltalás a lag miatt nekem egy forintot nem ér.
-
Suker10
tag
Nem azt mondtam, hogy nem jó, de szerintem erősen butítva van.
Miből gondolod?
Már akkor hallottam a számítási felhőkről, amikor még internet sem volt.
Játékokkal játszani nem nagyon szoktam mostanában, inkább csak készítem őket, de azt tudom, hogy ez a játék nem így néz ki maximális beállításokkal. Amikor próbáltam, akkor nem lehetett állítani semmit. -
leviske
veterán
Bocs, hogy külsősként beleszólok, de az egy dolog, hogy nethez tömöríti a képet, de az meg egy másik, hogy ettől még a cikkben látható fotókon vitathatatlanul látszik, hogy nem fut a játék maximális grafikai beállításokon. Innentől hiába van 1Tbps neted, 0,1ms-os ping mellett, akkor se éred el egy konzol, vagy PC színvonalát.
Anno írtam, hogy nem létezik, hogy egy cégnek megérje helyettem megvenni ugyanazt a gépet, csak hogy távolról nyújthassa a szolgáltatást és nagyon úgy tűnik, hogy jól láttam. Ebben a formában mindig hatékonyabb lesz az a felállás, hogy én magamnak megveszem a konzolt, vagy a PC alkatrészeket, mintsem rábízni magam a szolgáltatókra és ebben csak másodlagos az a tény, hogy bizonyos játékokban akár érezhető is a lagg, plusz tömöríti a képet, ha gyenge a netem.
Lehet, hogy rosszul látom, de ez szerintem még hosszú, hosszú évekig csak azoknak jelenthet megoldást, akiknek nincs igénye külön fenntartott játékgépre, de néha játszanának ezzel-azzal. Szóval a jelenlegi konzol és PC játékos közösség mellett próbálnak egy második, nagyobb réteget magában foglaló csoportot megszólítani. Erre is vezethető az is vissza, hogy képesek a kiadók lenyelni, hogy a Gaikai/OnLive lenyeli a játékért fizetett pénz 50%-át. Ezt nem tennék meg, ha a konzolokat, vagy a PC-t akarnák helyettesíteni. (Lásd, konzolok esetében rá van pakolva a játékok árára a Sony/MS részesedése.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Gigabyte GTX1060 6GB
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest