- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Adamson
csendes tag
Olvastam a cikket (hozzászólásokat nem
) és eszembe jutott, amit a minap az ebédlőben láttam: egyik kolleganőm legújabb iPhone-nal SMS-t ír... és az érdekes: virtuális numpad-dal!!!! Na erre varrjatok gombot (de csak 12-t)!!!
-
IstN
tag
válasz
Angel1981 #92 üzenetére
Ezt én sem értem. Pl. most hogy megvan a GO, még mindig van AKTÍV. Lehet az AKTÍV-ot raknám ki a kínálatból és a PRO-t meg meghagynám, de nem én döntök.
A SONY-s weblapról azt hittem, hogy hivatalos, de sajnálom, hogy nem az, mert akkor nem részesítem előnyben. (Főleg, hogy klasszisokkal drágább mint egyéb mobilshop-ok.)
[ Szerkesztve ]
Senki sem úgy született, hogy profi legyen bármiben is.
-
Angel1981
veterán
Hát ez az! Lehetett!
Most miért nem lehet?
A másik kettőnél meg soha nem volt!
Egyébként külön rákérdeztem a SONY-nál, hivatalosan nincs forgalmazva nálunk, a SONY-boltokban sem kapható. Amit linkeltél, az pár cég "bevállalása".#82 DummyBoy:
"De ha meg lehet oldani virtuálisan, akkor fizikailag minek?!
A szexről is ez a vélemény?"[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
pont így gondolom a htc-s dolgot, sokat vitatkozom ezen másokkal, már-már azt hittem csak szerintem tulságosan egyformák a htc-k egy ideje, és biztosan bennem van a bibi.
de...a SE sok ember igényeit lefedi, de pl az enyémet nem...pár dolog nekem alap, pl :
1- jó kijelző ( volt samsung galaxy s-em, spicám, wildfire s-em, egyik kijelzője sem nyűgözött le teljesen, de melléjük rakva egy xperiát, azért hatalmas a külömbség...előbbiek javára. álítólag az 2012-es modelleknél már nem teljesen így van.)
2- jobbacska anyaghasználat, összeszerelési minőség
3- nagy méret (ha nincs qwerty, de ha van is, xperia mini már túl kicsi)
szóval ha mutat valaki nekem megfelelő xperiát a 2011-es modellek közül, akkor engedek, de akkor is..a dizájnjuk nekem nem jön be + ott lebeg előttem a régebbi sony ericssonjaim megbízhatatlansága...tömegtermékek, egyértelműen...a renaultokat sem a kifinomultságukért veszik...Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Zoz
őstag
A HTC 7 Pro-nál csak azt nem értettem, hogy miért nem csináltak neki Androidos testvért
A Desire Z-re nagyon béna billentyűzetet sikerült faragniuk...
Pedig anno amikor indult az Android, azt vártam, hogy a HTC, aki korábban csinált nagyon jó QWERTY darabokat (Touch Pro 1-2), majd csinál jó cuccokat Androiddal is. Ehelyett csináltak n+1 szinte tök egyforma tapicskolós mobilt, meg azt a béna Z-t...Az SE 2011-es modell választéka volt példaértékű, volt benne mindenféle igényre, így nekünk is jutott végre egy Xperia Pro (bár a hazai forgalmazás, khmm...). És mivel mindet azonos alapra építettek, az ICS frissítést is le tudták emberi idő alatt.
Nagy kár, hogy az MWC-s interjú alapján többet nem várható tőlük fizikai gombos készülék -
törölt tag
hmm, az E7 valóban egy nagyon szép telefon. kicsit (arányaiban) nagyobb kijelzővel, modernizált hardverrel elég jó dobás lehetne. nekem is szimpatikus lenne egy qwerty-s telefon.
-
jake413
csendes tag
Én csak remélni tudom hogy végre európában is meg jelennek a QWERTY-s okostelefonok, bár jóideje várok egyre ami "normális" (az sem lenne baj ha dual sim-es , igen tudom ez kb egy álom ami nem valósul meg még évegik de álmodozni lehet
)
-
kazie
tag
Hát igen, a hardware-es gombsornál nincs jobb, aki használt már N97 mini-t az tudja miről beszélek. Én már nagyon várok egy hardware-es bill.-vel megáldott WP7-es telefont.
-
Nazara
őstag
válasz
Cyberpunk #81 üzenetére
+1, a Note-nak nyilván megvan a maga piaca, mint ahogy a Qwerty-s gépeknek is.
Én pl. Note-ot vettem nemrégen, imádom, fektetve már egész gyorsan tudok rajta irni, mig a teljes Qwerty gombsoros készülékek számomra kinézetük miatt nem jöhetnek szóba. Legyen a kijelző minél nagyobb, hogy jobban ki lehessen használni. De mindenkinek más kell, édesanyámnak pl. nagyon bejön a Blackberry Qwertyje, más kérdés, hogy a magas árcédula miatt nem fog rájuk beruházni. (Használt készülék nála nem játszik.)
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
DummyBoy
senior tag
Ez egy roppant magas labda:
"De ha meg lehet oldani virtuálisan, akkor fizikailag minek?!"
A szex-ről is ez a vélemény?
Viccet félretéve, ha valaki sokat pötyög a telefonon, levélírás, sms, ésatöbbi, akkor a fizikai qwerty előnye tagadhatatlan. N900 után eddig az összes telefonomról a fizikai qwerty volt amit a legjobban hiányoltam. Látványosan gyorsabban lehet gépelni, főleg ha nem tud az ember teljesen a képernyőre figyelni ...
Life is shor...
-
Cyberpunk
félisten
Nyilván 10 milliókat nem adnának el, de ha egy 5,3"-os Note-ból eladtak 7 milliót, akkor szerintem a qwerty-s készülékeknek is lenne keletje. Csak kéne a normális méret, és a csúcs hardver. USA-ban nyomatják, itt meg semmi ez elég szomorú szerintem. Még esélyt sem adnak, hogy vegyék, persze be lehet szerezni sok mindent szürkén.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Nincs fenn Playen; jelenleg az előre telepített (igen régi) változatokon túl csak béta változat van. De ezt nagyon ajánlom.
“All nothings are not equal.”
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Angel1981 #76 üzenetére
qwerty azért nincs kiirtva, csak... pontosabban fogalmazva: jó qwerty-s android nincs...sehol nem olvastam arra még értelmes magyarázatot, miért nem fejlesztenek ilyeneket is, párat...ahogy írtad, 2-3 fajtát minden márka.
hiánycikk...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Angel1981
veterán
válasz
Tigerclaw #74 üzenetére
"Igen, de gondolom a piackutatás és az eladási statisztikák alakították ilyenre a mai kínálatot."
Nem emlékszem rá, hogy régen is jelentősebb több QWERTY-s telefon lett volna az itteni piacokon...
Ráadásul a közelmúltban két olyan felső kategóriás, QWERTY-s telefonról is volt hír itt, (Samsung Captivate Glide, és Galaxy S Blaze Q) ami USA-ban forgalomba kerül, itt meg nem, pedig elvileg ott még az igény is kisebb rájuk....Nem mondom, oktondi, aki nem olyat használ, de kifejezetten zavar, hogy sorra jönnek ki a "tizenkettő egy tucat" okostelefonok (pl. az új SONY vonal), míg a QWERTY-s telefonokat gyakorlatilag kiirtották!
Ha kínálna 2-3 fajtát minden márka, máris tudnék válogatni, és nem lenne gondom - merthogy most gondban vagyok, hogy korszerű, felső kategóriás, csúszkás QWERTY-s telefont akarok venni! Egyszerűen nincs a piacon!
(A Sony Xperia Pro egyrészt már nem igazán korszerű, másrészt egyik szolgáltató kínálatában sincs, még csak hivatalosan nem is forgalmazza idehaza a Sony!)[ Szerkesztve ]
-
Zoz
őstag
válasz
Tigerclaw #74 üzenetére
"mindenki szereti a nagyobb akkuidőt, mégis inkább a könnyebb, vékonyabb telefont keresik."
Próbálhatnának mást keresni, amikor nem kapni, csak ezeket a vékony szarokatSzámomra az ideális méret a Nokia Communicator volt, azt rendesen meg lehetett fogni, és nem kellett fél percenként a zsebemet tapogatni, hogy meg van-e még...
Mivel manapság kisebb tud lenne egy telefon, a maradék helyet töltsék ki aksival.
A HTC Touch Pro-hoz anno tudtam venni dupla vastag tunning aksit, Xperia Pro-hoz még nem találtam -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Angel1981 #71 üzenetére
Igen, de gondolom a piackutatás és az eladási statisztikák alakították ilyenre a mai kínálatot. Nem hiszem hogy minden gyártó egyszerűen otthagyott volna egy jól tejelő szegmenst, főleg hogy elég hamar megtapasztalták, hogy az okostelefon binznisz nem igazán tejjel-mézzel folyó kánaán. A nokiának csak fizikai billentyűzetes telefonjai voltak, közöttük nem kevés komoly qwerty billentyűzetes. Hol tart most a Nokia?
Bár oda is írták, hogy nem reprezentatív felmérés, de még így is sántít a dolog.
Ha megkérdeznek sok embert csak arról, hogy szerintük a fizikai billentyűzet jobb gépelni, vagy az érintős, biztos hogy sokan az előbbit preferálnák, mert az tényleg jobb...de attól még nem vesznek olyan telefont. Ma egy telefonvásárlás nagy kompromisszumokkal jár és ma hamarabb mondanak le az emberek a könnyebb gépelésről a nagyobb kijelző kedvéért, ahogy mindenki szereti a nagyobb akkuidőt, mégis inkább a könnyebb, vékonyabb telefont keresik.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Tigerclaw #66 üzenetére
De a többség nem akar Blackberry-t. S mint én a slide megoldásokat favorizálják.
"Mire szavazzanak, ha itt nálunk két kézen megszámolható az összes gyártó összes QWERTY modellje - aminek felét a kifutó BB modellek teszik ki...
"
Ez!
[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Tigerclaw #66 üzenetére
+1
Nyilván a Nokia ki akar jönni egy QWERTY-s telefonnal, azt próbálja megalapozni egy ilyen célirányos "közvéleménykatással", de ez egyáltalán nem reprezentatív. Nincs már visszaút az értintőkijelzőktől a fizikai gombokhoz, akárhogy is vizionálnak itt páran trendfordulást...[ Szerkesztve ]
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
2007
tag
válasz
Tigerclaw #66 üzenetére
Szerintem meg a boltban úgy szavaznak, hogy mindenkinek más lehetőségei vannak a szavazásnál. Pl. BB-re nem szavazhat mindenki, olcsó, pici tapis Samura meg az elsős kislány is szavazhat manapság. És valljuk be, hogy pl. egy Xperia Mini-n elég nagy kínszenvedés pl. SMS-t írni egy Mini Pro-hoz képest. Tehát én úgy látom, hogy leginkább az olcsó szegmensben égető a fizikai gombok hiánya, a kicsi kijelzőméretek miatt.
The meaning of life is to give life meaning
-
IstN
tag
válasz
Tigerclaw #66 üzenetére
Ezzel nem értek 100%ban egyet. Én pl. a fizikai qwerty pártját fogom, mert nekem az kényelmes, abból is a csúszkás kialakítás, mert a BB tipusú az nekem olyan mintha nem is lenne (lapát ujjaim vannak). Ezért sem veszek BB-t + mert drága. Lehet h a nagy kijelző a jó, de nekem kifejezetten kényelmetlen a 4"fölötti kijelző, max 4,3". Sőt ha csúszkás qwerty akkor 3,7-3,5.
Szóval lehet, hogy az emberek a fizikai qwerty-t részesítik előnyben, de ha nincs pénz rá akkor marad a sima tapicskolás. szvsz[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem ha attól az 50%-tól - akik jobban szeretik a fizikai billentyűzetet -megkérdeznék, hogy a kisebb kijelzőket szeretik, vagy a nagyobbakat, jó részük biztos a nagyot választaná.
Nekik 5 inches HD kijelző kellene qwerty billentyűzettel FullHD kamerával és egyhetes üzemidővel.Pontosabb felmérés az ahogy a boltokban szavaznak az emberek. A RIM lassan csődbe megy, hol van az az 50%? Ha utcán megkérdezik, akkor jobb a fizikai billentyűzet, de venni már nem olyan telefont vesz.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Gadgetfan_
senior tag
Talán az egyetlen telefon amiért váltanák iPhone-ról, az egy QWERTZ billentyűs magyar ékezetes Win8-as Nokia lenne. Nagyon szerettem a BB curve-t és a Nokia E72-t is használni.
Bár gondolom a Nokia valami E7 formátumú telefonra gondolt és nem a klasszikus BB kialakításra..."Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
kutkut
addikt
válasz
Cyberpunk #61 üzenetére
"De mégis megveszik"
Csak nem mindegy, hogy miért... A nagy kijelző miatt vagy mert csak ahhoz adnak csúcshardvert (nem csak proci) meg azalegújabbésnekemisolyankell...
Bár, én már beletörődtem, hogy nincs számomra tökéletes teló, de azért még reménykedek.
Meizu MX3 32GB
-
Cyberpunk
félisten
Onnét jöttem, mármint 7"-ról.
Szóval az a kör már letudva...
De még is megveszik. Ergo van piaca. Persze én nem mondom, hogy csak ilyet gyártsanak, mert tudom nem mindenkinek jó ez. Viszont ezért ti sem mondhatjátok, hogy ne legyen, mert nektek nagy.
-
-
Cyberpunk
félisten
De az már túlzottan nagy, ezt még zsebre vágod, azt már nem nagyon.
A lényeg a táska, vagy tok nélküli hordozhatóság. Én nagy mobilos vagyok mindig a kezemben van, most egy akkora döggel már nem nagyon lenne jó flangálnom.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Cyberpunk
félisten
Teljes mértékig így van. Két dolog kell nekem.:
1. nagy kijelző lehetőleg 5" körüli
2. qwerty 5 soros bill.Ha ezek teljesülnek újra lehet Nokia készülékem a jövőben.
-
kutkut
addikt
Hát, ha a gyártók továbbra is 16:9-es telókat dobnak ki, nem csoda, hogy az emberek inkább a hw-es gombokat választják...
Nekem már az SGS-en (5:3 képarány) is zavaróan elnyújtott a gombsor fekvő nézetben, úgyhogy nem is használom így. Viszont álló helyzetben jól jön az, hogy pl buszozás közben 1 kézzel is tudok gépelni, amit egy hw-es qwertyvel nem tudsz megcsinálni kivéve, ha a kijelző alatt van a gombsor, de akkor meg feleződik a kijelzőméret, ami megint nem jó. + Álló nézetben kb 2,5x többet látok az eddig begépelt szövegből, mint fekvőben.
Persze, egy hw-es gombsorral az egész kijelző rendelkezésre állna, de akkor az ugye mindig ott lenne, akkor is, ha épp nem kell, fölöslegesen vastagítva ezzel a telót.
Szóval, szerintem a virtuális qwerty az arany középút, pláne úgy, hogy szépen fejlődnek ezek a billentyűzetek.Tigerclaw: Na ez meg a másik...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
mrhitoshi
veterán
Hangvezérlés sose lesz alternatíva. (van persze kivétel, de attól meg messze vagyunk...)
PS4
-
batai15
félisten
Hiába 4.3coll a telefonom kijzője szar a virtuális qwerty. A félre gépelés még haggyán meg a sebesség. De az hogy ha ki akarok jelölni valamit vagy pedig pl 2 szo közé akarom vinni a kurzort nha aza rémálom illetve a görgetés közbeni elugrálásrol nem is beszélve. Volt nállam egy moto milestone ha nem lett volna digitizeres akkor simán most is az lenne meg. Aki pedig a minnél véknyabb telokatszajkozza totális idióta. Itt kérem fogás meg anyag kelllegyen
-
Tigerclaw
nagyúr
Jó dolog a hardveres qwerty bill, de nekünk nem annyira, a sok ékezetes betű miatt. Persze a virtuális billentyűzet se jobb ha szintén ékezet nélküli. Igazán készíthetnének olyan országokhoz egyedi szoftveres kiosztást, ahol nem csak 26 betű van.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Beri78
őstag
én is sokáig így gondolkoztam, de már elmúlt
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Xaels
félisten
válasz
Angel1981 #25 üzenetére
Ehhez csak annyit, hogy pár napja volt tv-ben, hogy SMS író verseny volt(pont az USA-ban) és 11millió forintnak megfelelő dollár volt a fődíj. Mondanom sem kell senki sem iphone-al állt rajthoz...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
2007
tag
Kapacitívon
-
2007
tag
,Egyébként még az is a nem szívesen kimondott igazságokhoz tartozik, hogy rezisztív érintőpanelon azért sokkal jobb gépelni mint ,,,,,,,,,,,,
-
Qwery
tag
Lehet, hogy csak én vagyok idejétmúlt, de én még 3510zel kezdem a nagy mobilchatet és az igazi smsgyártást. Nekem jöhet bármilyen qwerty virtuálisan és hardwaresen, nekem a jó öreg numerikus billentyűzet a tuti egy jól betanított t9-cel. Ezért irok általában bárhova a jó öreg gt540nel, mert abban legalább van virtuális telefonbillentyűzet, ami tud magyarul és ékezetes is.
Írtam én már xperia p-n is, de egyszerűen nem nekem való. Ja és nem vagyok 50es korosztály.
42
-
2007
tag
... És fel kell újra meg újra találni a spanyol viaszt
-
2007
tag
,,Én meg tegnap hoztam létre egy topicot a Defy Pro-nak. Nem igaz hogy nem veszik észre a gyártók, hogy lecsengett az Apple bombá,,,
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
De 1000-rel!
Lehet, hogy nem reprezentatív ez a felmérés, de azért valszeg nem is kamu; igenis bővenvanlenne rá igény, azt mégis gyakorlatilag ki akarják irtani a QWERTY-s telefonokat itt Európában!Azt persze mindezek mellé a QWERTY-re kevésbé fogékony USA-ba hozzák be sorba az ilyen jellegű telefonokat - nagyon ügyes!
[ Szerkesztve ]
-
youngboy
senior tag
Én mondanék még egy érvet a querty mellett.
Nem takarja ki a kijelző nagy részét, mint a virtuális.
Nekem nem querty-s telefonom van, de még mindig nem sikerült igazán megszoknom. Ha lenne jó querty-s teló itthon, akkor én vennék. -
kutga
nagyúr
Én mindenképpen. Csak ez tart vissza hogy lecseréljem a jó kis BB telómat egy érintősre.
Bár külföldön már akadnak nem is akármilyen próbálkozások.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Xaels
félisten
Az E7 nagyon bejött külsőre. Egy olyan burokba dobjanak egy csúcs WP8-as telefont 4magos S4-el meg 720p SLCD2-es kijelzővel és megvettek kilóra. Talán akkor lemondanék az Android-ról(Sense-ről)
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
tomistarkapi
tag
csak a qwerty ha naponta kettőnél több üzenetet kell megírni akkor az érintő el van felejtve...
-
jjeahh
nagyúr
+1 ...habár nekem bármennyire is felfoghatatlan, a tesóm a 3,2inches nokia 500-ason reggeltől estig gépel a pl whatsappon. én is azért gondolkodok nexus 7, vagy más tablet vásárláson, mert ha már qwerty nincs legalább legyen nagy...
-
Zoz
őstag
Én már annak is örülnék, hogy ha azok a gyártók akiknek van jó QWERTY készüléke, kegyeskednének Európában is forgalmazni! Kezdve a Motorola Droid 4-el, de a Samsungnak és az LG-nek is USA-ban van QWERTY-s készüléke...
-
IstN
tag
Ezt az eredményt én is megmondtam volna nekik.
Nem kell nagy kutakodás, hogy erre rájöjjenek. Remélem várható lesz valami izgalmas új modell.
A fizikai qwerty nyerő nálam is, de nem az E6-féle, hanem akkor már legyen olyan, mint az xperia pro. A tepsikezű, duci ujjuaknak ez való.
[ Szerkesztve ]
-
gabó
tag
Nekem az USA adat fura, pedig azok éltek-haltak a fizikai gombsorért,most meg nem kell méár nekik
Mondjuk nekem is a fizikai kellene, sokkal jobb mint a tapicska...nekem.
Nekem8
-
Maxentius
addikt
Pont 4 perccel a hír előtt linkeltem a külföldi forrást a Blaze Q-hírhez, erre itt is itt van.
Na de tényleg kellene ide is több qwerty-s cucc, többek között a Desire Z-nek, az Xperia mini pro-nak is utódokat kellene gyártani.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
lcee79
addikt
Qwerty bill nem rossz, de nagyrészt mikor az ember nem gépel nem fontos, és mikor igen nem rosszabb a virtuális...
Arról nem is beszélve, hogy ha a kéernyő alá rakják akkor sokat elvesz feleslegesen a látható képfelületből, ami sok esetben jól jönne, ha meg mögé teszik akkor meg vastag lesz a telefon...
De azt nem mondanám, hogy hátrány, de emiatt nem vennék új telefont, hogy legyen fizikai billentyűzetem...2 hónapja váltam meg E6-tól addig azt hittem, hogy fontos a qwerty, mióta van más igazából virtuálison gyorsabban tudok írni, és sok előnye van, hátrányt én nem tapasztalok...
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
hito
nagyúr
Csipkerózsika felébredt. A többi is követhetné.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
ossa
tag
Mi a baj a virtuális QWERTY billentyűvel?
-
Misály
addikt
Ismerven a nokia felmereseit (lasd N8 design), lesz egy qwerty-s WP8 osszel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Nokia Conversations felmérése szerint a felhasználok közel fele még mindig a teljes gombsort részesíti előnyben.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Adobe Lightroom topic
- Háborog az Apple az iPhone-ra írt első pornóapp miatt
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- XIAOMI 33W fast charger
- Apple Pencil USB C
- /06-30-76-0-56-00/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- /06-30-7-82-82-83/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- /06-30-7-82-82-81/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest