- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Küszöbön a Huawei trifold nemzetközi startja
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
válasz Cyberpunk #81 üzenetére
+1, a Note-nak nyilván megvan a maga piaca, mint ahogy a Qwerty-s gépeknek is.
Én pl. Note-ot vettem nemrégen, imádom, fektetve már egész gyorsan tudok rajta irni, mig a teljes Qwerty gombsoros készülékek számomra kinézetük miatt nem jöhetnek szóba. Legyen a kijelző minél nagyobb, hogy jobban ki lehessen használni. De mindenkinek más kell, édesanyámnak pl. nagyon bejön a Blackberry Qwertyje, más kérdés, hogy a magas árcédula miatt nem fog rájuk beruházni. (Használt készülék nála nem játszik.)
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
kutkut
addikt
válasz Cyberpunk #61 üzenetére
"De mégis megveszik"
Csak nem mindegy, hogy miért... A nagy kijelző miatt vagy mert csak ahhoz adnak csúcshardvert (nem csak proci) meg azalegújabbésnekemisolyankell...
Bár, én már beletörődtem, hogy nincs számomra tökéletes teló, de azért még reménykedek.
Meizu MX3 32GB
-
Új hozzászólás Aktív témák
- XIAOMI 33W fast charger
- Apple Pencil USB C
- /06-30-76-0-56-00/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- /06-30-7-82-82-83/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- /06-30-7-82-82-81/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest