- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
Szerintem az a helyzet, hogy egyrészt túl melós lenne beintegrálni az RPG rendszert egy korszerűbb enginebe akár az Idtech6-7 vagy az Open world barát Avalanchebe amivel a Just Cause3 is készült, de lehet, hogy úgy gondolják a Bethesdánál, hogy a FO és TES sorozatok védjegye a Creation engine minden hibájával és erényével együtt. És ugye az új doom is csak limitáltan volt modbarát, a snapmappel A FO és TES sorozat pedig ugye elég jól modolható. Az id gyakorlatilag teljesen újrakezdte az új Doomot, ezért elég sokat kellet rá várni, viszont legalább úgy grafikailag, mint játékmenetben és optimalizálásban is egy tényleg jó és méltó folytatást kaptunk. És ugye már a FO4 kapcsán is emlegették a reviewerek az engine kopottasságát, és a FO76 kb. pont ugyanolyan avíttas most, mint a FO4 volt annó. Szerintem ezt a FO76-ot tekinthetjük egy próbának, és akinek minden hibája ellenére is deal az megvette és csapatja, akinek nem az kihagyja. Aztán, hogy mit sikerül kezdeni a Creation enginnel a Starfieldre és a TES6-ra azt majd akkor tudjuk meg, ha bármelyik megjelenik.
-
Duddi
aktív tag
És (#7) Feco78
Ahogy néztem a játékban van potenciál ha hajlandó vagy végighallgatni a kazettákat és elolvasni minden textet amit neked vág a játék elég jó történetek és érdekes lore van a játékban. Minden más elavult gagyi és bugos. Ami igen nagy kár. Szerettem volna játszani vele de így nem fogok amíg steamen akciós nem lesz.Ezek után viszont vajon a Starfield vagy az Elders scroll játék vajon ugyan ilyen elavult lesz vagy ez a pofon elég hozzá, hogy motort váltsanak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Sapphire R7 250 1GB
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest