- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
az FB felvásárlásával a rift szempontjából olyan dolgok jöttek, mint "korlátlan" rapid prototípusgyártásra pénz és keret, több fejlesztő, előnyösebb alku a samsunggal az egyedi képernyőkről, stb. Nem kellett félkészen kiadni csak mert fogytán van a pénz (és 10 másik befektető lehet károsabb mint 1 nagy felvásárló)
Nem feltétlen a sátántól való dolog, ha egy relatíve kis cég mögé beáll támogatónak egy nagy, pláne ha nem szól bele mindenbe (és azért az oculus rift is maradt perpill oculus rift, nem lett azonnal facebook rift). Kis cégnél globális piacra kerülést levezényelni (kellő mennyiség előre gyártása, raktárak, elosztóközpontok, logisztika, stb) sem igazán ment volna. Szóval jobb terjesztőképesség, nagyobb anyagi biztonság, több erőforrás. Vannak előnyei is a felvásárlásnak, még ha esetleg bele is szólnak. -
válasz
Tigerclaw #29 üzenetére
milyen hosszú fejlesztési idő? 2012 közepe óta fejlesztik, 2013 elején záródott le a kickstarter, és azóta csak egy hangyányit sok dolog történt velük is. Ehhez képest 3 év alatt kidobni egy terméket, szvsz egyáltalán nem hosszú idő. Pláne hogy mindenki más is 2015 legvége, 2016 elejére mondja magát. Ha most adnák ki ebben a percben, szinte nem is lenne program ami ténylegesen támogassa. Tartalom is kell ám.
az meg hogy ha most azt mondják hogy még mondjuk 9 hónap, hogy abból a logikád szerint hogy lesz 21, azt végképp nem értem
-
-
Ez tény, de látható hogy az fb kézzel-lábbal próbál terjeszkedni, hirdetni az fb igéjét, még úgy is, hogy erővel próbálja nyomni az ingyenes/olcsó készülékeket és internetet az elmaradottabb területeken. Egész egyszerűen nem az eladott riftek árából fognak sokat profitálni, sőt megkockáztatom minél olcsóbban adják a vetélytársakhoz képest, annál több pénzt fog nekik hozni.
-
válasz
zorrokalap #7 üzenetére
gondolkodtam én is rajta, de sokan azt mondják, nagyon nagy a különbség a crescent bay és a dk2 között is már, és szerintem a végleges talán még jobb lehet (szoftveresen mindenképp). Úgyhogy valahogy majd kibírom
mondjuk ezt a devkitet most nagyon olcsón adták mert tudták hogy amúgy nem tudna eléggé "tapadást találni" a felesztők körében.
-
-
300 dolcsi volt az első devkit, 350 a DK2. Eddig mindig nagyon nyomatékosan hangsúlyozták hogy a lehető legolcsóbbra akarják. Szerintem 400-500 dolcsi körül várható, de inkább 400 körül várnám.
engem inkább a gépigénye érdekelne. Várhatóan azért kelleni fog hozzá a 290X/970 + minimumként (mármint a jó minőséghez)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest