- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
orimate86 #18 üzenetére
Nem véletlen, hogy az MS több adatközpontban (akár más kontinensen is) tárol másolatot egy-egy fájlról. Én ebszolút nem vagyok a NAS-ok ellen (van is itthon egy Netgear 2x2TB-al), de van amire egyszerűen jobb a felhő. Pl régen ezen osztottam meg a síeléseken készült fényképeket a haverokkal, de ilyenkor minden alkalommal, ha valaki ránézett a megosztott képekre, az én netkapcsolatom feltöltési sebessége volt a szűk keresztmetszet. Na ilyen probléma a felhőszolgáltatásoknál nincs, csak egyszer kell feltölteni a dolgokat.
-
Gusztáv
addikt
Nekem Onedrive-on van 340 GB-om, ebből 325 szabad. Pedig megy fel az összes kép+videó megy fel amit a telefonnal lövök. Talán majd, ha fel lehet tölteni a zenéket, ki fogom jobban használni, bár Deezer mellett annak sincs sok értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest