- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Bizgerálja kicsit a fantáziám, pedig nagyon nem szeretem a tepsiket.
-
senior tag
-
senior tag
Hát épp ez az... egy zseb méretű kijelzőn aztán nagyon nagy élmény gamelni, pláne a tapi kontrollerrel mikor szét ráz a busz utazás közben
Na mind1. Amúgy én is szoktam olykor kicsit játszani, mikor mondjuk várom a vonatot, de nem látom értelmét 300.000-et kifizetni egy "gamer telefonra", mikor a 70.000-ért vásárolt LeEco X820-am is elvisz kb. mindent, ami nekem kell
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Vezetékmentes egy szó.
-
Sinesol
veterán
Szép teló, belül is nagyon rendben van és szerintem az árazás is bőven helyén van, ez igazi csúcskészülék, ráadásul kvázi stock Android és egyedi design.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Biztos nem adnék 300K-t egy "gamer mobilért". Kicsit hozzáteszek és veszek egy zsír új Xbox One-t + egy 150-es TV-t !
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
Hát ezt nagyon elfogadnám. Már csak a régi Sonys külső miatt is.
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Snowy_owl
őstag
Viszont a maximum 2,8 GHz-es lapkakészletet speciális gőzkamrás hűtéssel támogatják
... ez azt jelenti, hogy ha a mobil felforralta a vizet maximális teljesítményfokozaton, akkor fogja magát egy szelep és elengedi az összes gőzt a kis tartályból. Erre az esetre természetesen mellékel a gyártó egy speciális szén nanocsövekkel megturbózott usb type c csatlakozót, amivel a házi fütőrendszerbe is be lehet kötni a készüléket, ezzel is hasznosítva a felesleges hőt, és a folyamatos hűtést.
[ Szerkesztve ]
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
MODERÁTOR
Biztos, hogy az üveg a legjobb választás egy gamer mobilhoz?
Everybody lies.
-
akaido
addikt
Valszeg azért is szinte "meztélábas"a Dr.Oid, mert így több jut a játékoknak.
Tetszik, de sajna nem az én pénztárcámhoz illik.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
joey04
titán
válasz RetepNyaraB #19 üzenetére
ja, akkor megéri
-
joey04
titán
A készüléket fényes és szatén kivitelben választhatjuk, előbbi 276 ezer forintnak megfelelő euróba kerül, míg utóbbi 310 ezer forinton lesz elérhető.
nem semmi felár.
-
RetepNyaraB
veterán
Nagyon szép, a mai siralmas mezőnyben teljesen egyedi dizájn, semmi noccs. Teszt kéne a kamerákról, egyéb multimédiás képességekről (videó, audio), meg arról, mennyit eszik a rendszer.
Persze mocskos drága mindez, de nem is fog szembejönni minden sarkon."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
nagyúr
Jaaaaj... A játékok engem nem érdekel, de azzal a töltővel nagyon jól néz ki! Mint anno a SonyEricsson P990 töltője!
fasza!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Cattle_Decap
tag
Ha egy collal nagyobb lenne es az akkumulator 2k mAh-val ez lenne almaim telefonja es elvezetbol vagnam falhoz a Note 8-at. Igy csak eselyes jatekos a cserere olyan mezonyben ahol csak 16:9-es telefonok szerepelnek (csak ez)
-
SwaZy1337
tag
Nekem nagyon bejön, instant venném ha lenne rá pénzem.
"Ha nem is érdekel az üzlet, a tájékoztatást megköszönni nem bűn..."
-
szami777
addikt
Furcsa is volt, hogy az elsőből nem volt MA teszt, remélem ebből lesz.
Tetszik az irány és a telefon is. Bőven egyedinek mondható.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Laraxior
titán
Lehet tudni, hogy milyen fotókat készít a kamerarendszer?
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Graphics
Jómunkásember
Igazából ez egy rendesen összerakott cucc elsőre, vagy másodjára
És nem annyira hivalkodó, oké a világító logó azért lehet necces, de kb ennyi.
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
tibaimp
nagyúr
Érdekes, hogy nem követik a kávamentes divatot! Mondjuk nem baj, nekem így is tetszik.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Psychopeti
senior tag
A vezetékmentes töltőt már igazán hozzá rakhatták volna a csomaghoz
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
félisten
Jó a négyezres akksi, de azért ez csak egy rohadt drága gamer telefon... Nem kell ennek vékonynak lennie.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
logitech1
tag
Nagyon tetszetös. Jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
Posta nem érdekel Átvétel: személyesen helyszíni próba garanciával (3 nap) - utána egyéb garancia, visszavétel nincs! Alku nincs! Nem fér bele az időmbe
-
Fryskitt
addikt
Jól néz ki....
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Saccco
nagyúr
Ez melyik játék?
@#1:
Nem olyan nagy baj, hogy népszerű, igen erős.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
D013
aktív tag
Ennyire sikeres chipet mint a snapi 845, kb 800-801 magasságokban van már.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest