- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
#32839680 #37 üzenetére
Értem, amit mondasz
. Nyilván nem várható el már csak az ára miatt sem ugyanaz a teljesítmény, ami egy, akár csak közepes dVGA-tól, viszont alkalmi játékosoknak, akiket csak 1-2 cím érdekel, vagy ritkán játszanak, tökéletes megoldás, és értelmetlen lenne 30-40 ezerért még videókártyára is költeni. Én is ilyet használok, elégedett vagyok vele. Munka, pihenés, barátnő, haverok, filmezés mellett olyan keveset játszok, hogy kihasználatlan lenne egy dVGA. Amikor a gépet vettem, tervben volt egy későbbi vásárlás, de a teljesítménye elégnek bizonyult.
-
Dilikutya
félisten
válasz
#32839680 #19 üzenetére
Egy AMD APU és a klasszikus integrált GPU-s alaplapok teljesítménye nem összevethető, utóbbiak teljesítménye arányaiban sehol sincs egy APU-hoz. Az integrált GPU mindig is a legalját jelentette a grafikai megjelenítésnek, játékra alkalmatlan, régebben még azt a magasabb képernyőfelbontást is csak vibrálva hajtotta meg, amit a legalja azonos korú videókártya is röhögve bírt. Egy IGP az AMD processzoraiban viszont full HD alatti felbontásokon a legtöbb esetben játszani is tökéletes (~30fps-t hozza bőven), sok játékban maximális beállításokat is elbír. Előnye, hogy az AMD épkézláb chipeket épített be, és egy buszon ül a CPU-val, hátránya az osztott memória, ami még a kisebbik baj, de pl. a DDR3 nyilván jóval lassabb a GDDR5-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest