- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
BusinessGuy #88 üzenetére
Plusz ugye itt nem nagyon szamit, hogy az illeto "csíter" vagy sem.
Hardver hasznalatrol van szo es ok is csak olyan hardvert vesznek mint mindenki mas. -
arn
félisten
válasz
BusinessGuy #88 üzenetére
Az volt a kerdes tudsz e jobbat.
-
arn
félisten
válasz
BusinessGuy #72 üzenetére
akkor mi neked a realis?
-
Kansas
addikt
válasz
BusinessGuy #72 üzenetére
Hogy a Steam mennyira reprezentatív a teljes játékos-társadalomra nézve, az vitatható. De azon a mintán amin fut, teljesen reális.
Az hogy neked és az ismerősi körödnek(vagy akár a PH fórumozóinak) esetleg izmos vasa van 4K kijelzővel, nem jelenti azt, hogy a tágabb népességnek is...
Pl, ha az én ismerősi körömből indulnék ki, ennyi erővel hihetném azt, hogy a népesség alig 10%-a vallásos(minden vallást beleértve)... holott a felmérések nem ezt mutatják.
De szívesen látnék olyan felmérést a témában, ami szerinted "reális"... érdekes lenne megnézni, annak mennyire reprezentatív a mintája... -
zsintai1987
tag
válasz
BusinessGuy #15 üzenetére
Ki használja így a csúcskartyát? Mi!!!
Rainbow six siege: 1080p moncsi, tn panel, 1ms
Játék szinte minimum grafon és figyelj: 4:3-on...
Konkretan 7 embertől előben láttam mert a csapatunk an mindenki így tolja és ilyen kártyákkal
Én 5700xt, 2070,
A többieknek 3080, 2070s, 1080ti, vega56 Vega 64 biossal😁
De nagyon sok streamert játszik full HD moncsi agyonbutitva mert az fps kell.
Ha magas minőségre vágyom ott a 4k Samsung tv kontrollerrel. -
Alogonomus
őstag
válasz
Látszólag még mindig nem jutott át sokak "zöld" védőburkán az az információ, hogy nem csak egy RTX 3080, de még nem is csak az Ampere kártyák esetén esik nagyon vissza az Nvidia kártyák teljesítménye, hanem a Turing és még a Pascal kártyák is igazoltan ugyanúgy megszenvedik a dolgot. Sőt valószínűleg az azoknál régebbi Nvidia kártyák is érintettek.
A jelek szerint egy Nvidia kártyához masszívan túlméretezett processzort kell választani. Ennyi a lényeg. Ezt pedig mindenképpen kezelni kell az Nvidia részéről, vagy minimum a használkártyák piacán az Nvidia kártyák értéke a földbe áll. -
SindaNarmo
tag
válasz
Nem, ez olyan mint amikor gyorsulási versenyben, a ferrarit 150km/h alatt leszabályozza az elektronika és 25s alatt éri el a 100-at, és a lada lehagyja.
Szerintem technológiailag érdekes jelenség és cikk, amit érdemes boncolgatni.
Az hogy te mit látsz bele az már személyes probléma. Én nem éreztem semmi "támadást", csak az egyik fél így csinálja a másik meg amúgy, és hogy mik lehetnek a háttérben.
Szerintem teljesen korrekt cikk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest