- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
SindaNarmo
tag
-
SindaNarmo
tag
-
SindaNarmo
tag
Nem tudom.
Pl ennél a cikknél nem éreztem semmi oldalfoglalást. A vulkán "nagyobb kritikát" kapott mint bármi más a cikkben.
Az én értelmezésemben csak le lett írva hogy X így csinálja, talán ezek összessége okozza a jelenséget. Y-nál nem fordul elő mivel teljesen másképpen csinálja.Az meg hogy indirekt ki mit lát bele, az már személytől is függ. És tapasztalatom szerint sokszor látják bele azt amit bele szeretnének látni.
-
SindaNarmo
tag
Ahogy mondod. A HU sem úgy ált neki na hogy akkor most, hanem ha jól rémlik akkor Ryzen generációk közti összehasonlítást végeztek, ami alatt kibukott ez az érdekesség, amit aztán jobban megvizsgáltak.
@Hopkins95 az alacsonyabb kategóriák nehezebben érik el azt a körülményt hogy ez előjöjjön, valószínűleg előbb lesz GPU limites.
-
SindaNarmo
tag
válasz
BusinessGuy #15 üzenetére
Nem, ez olyan mint amikor gyorsulási versenyben, a ferrarit 150km/h alatt leszabályozza az elektronika és 25s alatt éri el a 100-at, és a lada lehagyja.
Szerintem technológiailag érdekes jelenség és cikk, amit érdemes boncolgatni.
Az hogy te mit látsz bele az már személyes probléma. Én nem éreztem semmi "támadást", csak az egyik fél így csinálja a másik meg amúgy, és hogy mik lehetnek a háttérben.
Szerintem teljesen korrekt cikk. -
SindaNarmo
tag
Igazából már a 3070-nél is előjön bár azzal sem hiszem hogy 1080p medium a cél.
Ettől függetlenül technikailag egy érdekes jelenség, amit szerintem megéri boncolgatni. Ettől nem lesznek rosszabbak a Nvidia kártyái.
Az meg ahogy reagálsz, arra csak azt tudom mondani hogy a tipikus túl hisztis Egon komment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- TV antenna és jelerősítés
- XPEnology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SkyShowtime
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest