Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Ez a "mantle visszavágás" dolog akkor derül ki amikor megtudjuk a megjelenés idejét. Biztos ösztökélte a Microsoftot valamilyen szinten (bár ugyanúgy windows kell a mantle-hoz is, linuxra nem hiszem hogy pont az amd térne át..így nekem nem igazán tiszta miért félne az MS a mantlétól), de a fő kérdés hogy mennyi idő az új directx fejlesztése és mikor jelenik meg. Még csak papíron létezik vagy már a fejlesztésben túl vannak pár lényeges ponton, mennyire támogatja az nvidia/intel párost. Ez kicsit bonyolultabbnak hangzik nekem mint a mantle kód, így ha már van kézzel fogható állapot akkor én nem mantle visszavágásnak nevezném, de biztos jó hatással volt a fejlesztés gyorsaságára. Maga az xbox one is ahol a fejlesztők kisírták a hardwaret (aztán már kérdés hogy mire jutottak vele, full hd mumus) így az MS közvetlenebbül találkozott az igényekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest