Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
...nem csak azt írtam le.
Ha a szolgáltató kiad egy számlát akkor azt a megadott napon le is veszi a számláról.
De ha ide jön, akkor befizethetem egyből, akkor amikor ő is szedné, vagy a határidő előtt egy nappal. Szerintem ez is előny, még ha szerinted ez nem is az. A legtöbbször a számla teljesítésére több hét is van amúgy és nem rossz az, ha én döntöm el, hogy mikor fizettem ki. Szerintem.
-
atike
nagyúr
Itt megvan a "kontroll" a fizetés felett, kb mint a csekknél. Azaz akkor fizeted, amikor akarod, vagy amikor tudod...
Nem csak a fizetés a poén amúgy benne, hanem az is, hogy így nem kapsz papíron számlát, hanem a Díjnetbe érkezik PDF formátumban.
Szerintem nagyon jó dolog, és nálam gyakorlatilag az önkormányzati helyi adók kivételével ide érkezik minden.
Egy felületen ott figyel az összes számlám, átláthatóan, jól kezelhetően. És eddig az OTP átvette a rendszerébe a számlákat ami most már nincs sajna. Persze ettől még a Díjnet felületén lehet majd fizetni, de mivel a Smartbankot sűrűn használtam eddig nagyon kényelmes volt. Így lesz egy kis plusz kör, kár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest