- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
A mobil piacon főleg az ultravékony notik, a netbookok és a tabletek fontosak. Ezekbe eleve öngyilkosság külső GPU-t rakni, mert...
Abu, totál félreértettél. Nem a diszkrét gpu-s megoldásokat favorizáltam, épp ellenkezőleg. Te írtad, hogy ahhoz képest előrelépés a fusion, én viszont ennek jelentőségét voltam bátor megkérdőjelezni, s rámutatni, hogy nem azzal kell versenyezzen, hanem a konkurrencia azonos piacú termékeivel. A diszkrét megoldások egész más piacot jelentenek, ahogy te is kifejtetted. Tehát oké, hogy az AMD önmagához képest előrelépett, de egy a piacon már ideje önállóan trónoló i3-mal kell felvegye a versenyt, ami habár némely tekintetben elmaradottabb; egyrészt már elérhető(!) és szépen építi ki azt a platform-bázist, amiben helyet foglal, másrészt bizonyos szempontok szerint máris fejlettebb. Ezen aggodalmaskodom. És mindehhez hozzájön az is, hogy az Intel sem csücsül a babérjain időközben, ez inkább sajnálatos módon az AMD jellemvonása. Persze azért megesz az őszinte kíváncsiság, hogy felsőbb régiókba (ha van egyáltalán arra igény) milyen grafikai és gpgpu teljesítménnyel fog tudni előrukkolni. Kezdem kicsit úgy érezni, hogy a diszkrét GPU-k piaca egyre gyorsabban, szigorúan monoton csökken.
szerk.: és sajnos az AMD egyelőre ezen az egy piacon van otthon igazán, a többiben jobb esetben is másodhegedűs, aminek változására a jövőben sincs kilátás, sőt...
-
Yany
addikt
A Fusion első generációja milyen valós előnnyel is fog rendelkezni, a már ki tudja mennyi ideje piacon lévő i3-mal szemben? Soknak érzem én ezt a lemaradást. Kíváncsi vagyok, hogy az Intel mi tud összekaparni addigra, mire az AMD egy tényleg ütős megoldást tesz le az asztalra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged