- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BatchMan
senior tag
Van igazságod, de volt egy pont, amikor fejes kellett ugorjak mézesbödönbe, vagy kimaradok belőle. Amikor regisztrálod az Android készüléken magadat a nagy G-nél.
Rádöbbentem, hogy lopják az adataimat, de nem tudom megoldani, hogy ne. Amúgy tök jó itt a "melegvizes lavórban"hasznos, amit kapok az adataimért.
Az IoT szépen be fog szivárogni. Ami hiányzik még: egy nyílt szabvány, hogy az egyes gyártók termékeit lehessen variálni. Amint ezt meglépik, beindul a bolt. De egyenlőre mindenki magának akarja az egészet. Naívok.
A Dell a tetejére ad megoldásokat, csak azt nem látom, mire lehetne azokat használni IoT vonalon.OFF:
Amúgy adathalászatból van hova fejlődniük. Mielőtt veszek valamit, körülnézek a neten. Megvettem már a terméket, de hetekig tele vagyok hirdetésekkel a már lebonyolított üzlettel kapcsolatban. Minek?
De legalább kiegészítőket kínálnának. De nem. Sőt sokszor pont azt, amit és ahol megvettem. Grat. -
Tigerclaw
nagyúr
Sajnos az IoT a jelen egyik buzzword-je és amíg ki nem pukkad, addig sok IT cég stratégiát alapoz rá. Nem lenne ezzel baj, de sajna most is csak szemellenzősen beállnak a taposómalomba és addig mennek amíg nem koppannak nagyot. Biztos hogy rengeteg hasznos ága van az IoT-nek, amit érdemes fejleszteni, de vagy nem látják még hogy melyik az, vagy csak szokás szerint a marketingesek erősebbek a döntési folyamatban és ezért nyomják az okoshűtő, okosmosógép blődséget.
Le kellene tisztázni a termékszegmenseket és azokra koncentrálni, amiknek tényleg van haszna, értelme és lesz is rá fizetőképes kereslet. A smart home sem ördögtől való csak nem kellene olyan árréssel dolgozni, ami lehetetlenné teszi az eladását. A különböző okosizzók, konnektorok, szenzorok, központok olyan horror drágák, hogy csak a geekek, a milliomosok, vagy a bolondok veszik ezeket...igaz az utolsó réteg egyre nagyobb.
A közlekedésben pl. lehetnek hasznos megoldások az IoT és M2M területen. (diagnosztika, forgalomirányítás, navigáció, fekete doboz funkció, automatikus segélyhívás baleset esetén, nem beszélve az önvezető autókról)
-
Hiftu
senior tag
Szerintem a lemaradástól való félelem, ami sokszor vezérli az üzleti döntést. Persze a végeredmény vegyes: a virtuális valóság eddig nem sikertörténet (korai beugrók általában buknak), az okostelefon fejlesztés pedig az. Itt a késői beszállóknak nehéz (Intel, Ms) . Kérdés, hogy a Dell IoT-je hova fog kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest