- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BatchMan
senior tag
Van igazságod, de volt egy pont, amikor fejes kellett ugorjak mézesbödönbe, vagy kimaradok belőle. Amikor regisztrálod az Android készüléken magadat a nagy G-nél.
Rádöbbentem, hogy lopják az adataimat, de nem tudom megoldani, hogy ne. Amúgy tök jó itt a "melegvizes lavórban"hasznos, amit kapok az adataimért.
Az IoT szépen be fog szivárogni. Ami hiányzik még: egy nyílt szabvány, hogy az egyes gyártók termékeit lehessen variálni. Amint ezt meglépik, beindul a bolt. De egyenlőre mindenki magának akarja az egészet. Naívok.
A Dell a tetejére ad megoldásokat, csak azt nem látom, mire lehetne azokat használni IoT vonalon.OFF:
Amúgy adathalászatból van hova fejlődniük. Mielőtt veszek valamit, körülnézek a neten. Megvettem már a terméket, de hetekig tele vagyok hirdetésekkel a már lebonyolított üzlettel kapcsolatban. Minek?
De legalább kiegészítőket kínálnának. De nem. Sőt sokszor pont azt, amit és ahol megvettem. Grat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest