Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulah
újonc
válasz
sz.balazs.95 #2 üzenetére
Lehet ezen a hülyeségen röhögni, de sajnos sokaknak számítani fog vásárlásnál, akármennyire is túlárazott lesz emiatt egy telefon..
Márkó88: Jelenleg HTC Butterfly S. Rokontól kaptam, használtan, jelképes összegért.
-
nebulah
újonc
Én használtam Sony telefont, nekem a szoftverrel annyi bajom volt, hogy nem nagyon akarták frissíteni, de ezt az LG és a Samsung is eljátszotta velem. Minőségi problémám sem volt, össze volt rakva a készülék. Kamera tényleg gány, ami főleg azért nagyon bosszantó, mert a Sony több kiváló kameramodulnak szolgáltatott fényérzékelő lapkát (Apple 5/5s , Xiaomi MI4, Oppo Find 7a, Samsung telefonokba is kerültek stb.).
Persze biztos vannak hibás készülékek, de eddig engem ezek elkerültek.Sokkal idegesebb lennék, ha több mint 150 ezret adnék ki egy telefonért és egy UltraPixel nevű parasztvakítással szúrnák ki a szememet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen autót vegyek?
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest