Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
MPowerPH #130 üzenetére
Tudom én, mire gondoltál.. én sem így kalkuláltam, csak az ajánlat idővel változott:
- Corsair H70-el együtt
- ajándék ventivel együtt
- plusz 20-as ventivel együtt
- sata rack-al stb.. csak vegyem meg.Így lett a vétel, mindennel együtt.
Az oldalsó venti jól hűt, de terelővel csak vga hűtésére lehet használni. Terelő nélkül kicsit - gondolom - jobban szétdobja a levegőt, de nagy északi híd hűtésre nem biztos, hogy alkalmas - alapból igazából a vga-ra van pozicionálva.
Mint ahogy a vga elé rögzíthető terelő is - na ez viszont az olvasottakkal ellentétben szerintem jó dolog, a vga hőmérsékletének változása nyilvánvaló volt nálam. Egy Noctua NP-12 nyomja benne a levegőt, és sokat számít!
Viszont a tesztből tudtam meg, hogy a nagy ATI-nál már nem lehet felrakni...hm. -
sestertius
őstag
válasz
MPowerPH #128 üzenetére
Azóta is szerzem be a csavarokat és egyéb tartozékokat...
De szerencsére kezd össze állni, lassan elégedett lehetek!
Próba képen minden bele dobálva ilyen.
Aztán majd kiszedem, ami nem kell.... -
sestertius
őstag
válasz
MPowerPH #122 üzenetére
Egy határig megéri, aztán már...
Nekem nincs "igazi" viszonyítási alapom, mert 922 volt előtte, hiába a 922 utódjaként tartják számon, igazán a 932-höz mérhető - szerintem.
Nagy üzletelés és egyezkedés tárgya volt Vaszil76 kollégával, amikor vettem, de szerintem nem fogom megbánni. A 922-höz képest sokkal többet "tud", a 932-nél már annyival véleményem szerint nem... -
Dj Dekko!
őstag
válasz
MPowerPH #120 üzenetére
Ki más tudhatná ezt jobban mint a BMW*nick neves kolega!
Persze, vannak nagyon jó ALU házak is... nekem is tetszenek, csak azért több mint félhavi fizetésem csak egy gépházért kicsit sokallom, már nekem ez az 50 ezres is elég meredek lenne, és semmivel se tud többet a HAF 932 es háznál ahogy nézegettem...
Nekem bőven elég a HAF 932... a HAF X inkább a sorozat csúcsa így ez miatt van kissé felárazva...
Mint a GTX 580.... gyors is, jó is, drága is... -
Beast007
aktív tag
válasz
MPowerPH #112 üzenetére
Pl.így ahogy itt is láthatod:
http://www.youtube.com/watch?v=TdzuJ7qoUfc&feature=related , http://www.youtube.com/watch?v=Vfa2FeVcCUw&feature=related
De nem ez a 2 videó van ahol 1 phantom -ban vizes rendszer van, és simán elfér..
Ezért irtam az előbb , hogy a HAF X kicsit drágább mint kellene. Az más kérdés , hogy valószínűleg 1 olyan rendszerrel mint a videón van, ESETLEG a HAF X , pár fokkal hűvösebb lenne (sztem max 4-5C) , de megér ez ennyivel többet?
Amúgy látom még mindig a műanyagon vagy fennakadva a normális gyártóknak is az ilyen kategóriás házaikon 55-65k-ért műanyag a külső borítás nagy része , ha full alut akarsz ilyen tudással az 100k körül indul , pl. corsair Obsidian 800D (bár sztem ez is irreálisan drága), de az előbb említett 2 gyártónak is van 1-2 csinos háza. (SST, LL)
Helykínálat: Igen több hely van benne miután kiveszed a 2 műanyag cuccot a házból, de ezek is + ok lennének a házban amiért ugye + pénzt fizetsz. (PH-s ismertetőből én úgy vélem , hogy teljesen fölöslegesek...) -
Dj Dekko!
őstag
válasz
MPowerPH #109 üzenetére
A külső tartó részek műanyagok, az egész gépház lemez... nagyon masszív. Jobb mint az említett házad mind méretben mind hűtési rendszerben...
igaz 15-16 kiló üresen...
NEM MŰANYAG!
Szerintem házat nem épp külsőre kell venni... elég a zord fekete külső úgy se az számít hanem ami benne van... Buta ember aki külsőre vesz házat..plexi neon csili vili...csak tudás semmi. -
Gaben01
őstag
válasz
MPowerPH #106 üzenetére
Ahogy írtam is,szellőzésben ennyi pénzért nem veszik fel a versenyt az LL házak.Egyáltalán nem rossz a szellőzésük,igényes kinézetűek és nagyon jó a szerelhetőségük.Egy CF rendszerhez ebben az árkategóriában nem fogsz ideális LL házat találni,sajnos kicsit túlárazottak,cserébe nem minden második adatlapról köszön vissza.
Viszont ajánlanék a figyelmedbe egy gyönyörű házat,kifejezetten vízhez: [link] ha megint vizes mókára adnám a fejem,nem gondolkodnék rajta egy pillanatig se.
Vagy esetleg egy Corsair Graphite 600T? [link] -
Beast007
aktív tag
válasz
MPowerPH #106 üzenetére
Ne a P180- at nézd , ennyi pénzért amit elkérnek a CM HAF X-ért kapsz 1 Antec - Twelve Hundred -et , majd 1 10esel olcsóbban meg 1 nzxt Phantom -ot vehetsz , szerintem a HAF X 40-45K körül lenne reális vétel nem az 50k + -os árkategóriában mert itt már ráver az LL , vagy SST is (kicsivel többért persze).
-
-=Ghost=-
őstag
És a cosmos-s tiszta műanyag előlapja, teteje nem igénytelen? A knight rider prios csíkról nem is beszélve...
De a ház jól szellőzik, a kinézete is elfogadható. Bizonyos környezetben... A csatlakozókat takaró csúsztatható ajtókat viszont soha nem fogom megérteni, ha ráhúzod a csatikra ott marad a helyén egy ronda "lyuk" ami megtöri az előlap/tető vonalát. A tápot, tápkábeleket takaró műanyag csoda pedig egyenesen okádék. Tudom, nem kell nézegetni... de mégis csak egy esztétikai elem, semmi más haszna nincs. Annak meg elég gyenge.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Thermaltake Ceres 330 TG white+ Lian Li szeretetcsomag egyben!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0! - elkelt Corvin021 kollégána, értékelésre vár
- EKWB EK-Classic Pump Reservoir 160 SPC PWM D-RGB eladó
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest