- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
Erre majd akkor térjünk vissza, ha megjelent a Win8, mert jelenleg ezt tényként kezelni egyrészt hülyeség, másrészt meg megint ott van a "valószínűleg" szó.
Jelenleg az a felállás, hogy a Microsoft cáfolta, hogy márpedig ez nem lesz kikapcsolható. Az, hogy megköveteli ennek meglétét egy dolog, de ha az oem partner nem teszi ezt kikapcsolhatóvá és ezzel sérül a piaci verseny, nos akkor az oem gyártón fog csattani az eu ostora, ezt meg egyik gyártó sem fogja felvállalni.
szerk.: forrás lemaradt, Who is in control? rész a lényeg
-
Sweet Lou 6
addikt
igen, nem mintha az MS a binggel meg a skype-al védettebb lenne, ugyanúgy kiadják az összes felhasználói adatot, vagy lehallgatást biztosítanak, mert ez a törvény. de legalább nem ebből él.
a malware eltávolításával teljesen egyetértek, csak rossz belegondolni, hogy mi mindent tud távolról csinálni a user tudta nélkül a telefonon. -
Blyan
félisten
Mégis fizetik, és a drága mindeningyenvanhiszénjóvagyok Kugli meg aszisztál ehhez.
És tudod mit! A Ms-nak van igaza. Tejeljenek csak, bőségesen.(#54) Depression
Mit kell mutogatnom? Nézz már körül, kereső, social network, videómegosztó portál, kutyagumi, minden arról szól, hogy minél többet tudjon meg a felhasználókról, hogy még testreszabottabb módon reklámozza tele azokat.
Amúgy a gmail fél éve kéri a telefonszámomat, mert ha elveszítem a kódomat nem tudnák hova küldeni.
De ha megadom egyből sokkal nyugodtabb lehetek.
-
Blyan
félisten
Nem, egy szóval nem mondtam, hogy gáz, az ellen ágálok, hogy jobb lenne, mint a MS.
Mert nem az, kicsit sem. A minden ingyen van, cserébe szarok Rád dolog számomra, semmiképpen sem emelik ki a tömegből és ennyi.. Már pedig ez van.
Én még nem láttam Google felelősségvállalást, és ami még érdekesebb - a Google hivatalos partnerei sem láttak még ilyet. -
Blyan
félisten
Valóban az okra vagyok kíváncsi, de ez vagy Te, és talán még 5 ember, aki ilyen (számomra kissé ideologizált) érvvel meg tudja ezt fogalmazni, ám a többségnek, Google, király me' android meg izé, a MS meg genyó, mert mijaza win, meg különben is.
Az adathalászást továbbra is fenntartom , mert ami a Google az ingyenesség alatt csinál, annak ez a konkrét és nem titkolt célja.
Szóval lehet mutogatni, hogy a másik, meg a piaci szereplők, meg az akármi, mások mégsem ebből élnek. -
Blyan
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Szólánc.
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest