- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmm...
Nem veszed észre, hogy saját magaddal vitatkozol a semmiről? Ki mondta, hogy nem jobb az S4? Annyit állítottam, hogy igen léteznek olyan terültek ahol a Tegra még mindig jobb, és hogy összességében azt ráhúzni, hogy "rossz" igen felelőtlen kijelentés. Nyilván, ha annyira rossz lenne nem épített volna rá a Google egy referencia modellt. Vagy őket is én vezettem meg?az nVidia fizet a fejlesztőknek, hogy más GPU-n deaktiválják, az effekteket, hogy piaci előnyhöz jussanak, ez miben is mutatja meg a GPU technikai előnyét?
Semmiben, pusztán annyiban, hogy lehet az S4-ben van akkora kapacitás, hogy meghatározza a pi-t csak a hajamba kenhetem. Plusz azt jelenti, hogy a Tegra3 igenis képes futtatni a legújabb mai játékokat, ugyanúgy mint bármi más.Amúgy nincs több mondanivalóm. Szerinted szar a Tegra (tiszteletben tartom a véleményed) szerintem meg teljesen használható, és mind a mai napig megállja a helyét. Most mindenki örül, hogy leírta a véleményét és lassan elmegyünk aludni.
-
Személyeskedés nélkül inkább nézzük a tényeket.
Kezdeném ezzel a tesztel: [link]
Ahhoz képest, hogy a tegra3 egy évvel korábbi fejlesztés, a linpack-et leszámítva nem sokkal marad le a legerősebb S4 mögött.
Folytatom azzal, hogy ott van az ötödik mag, ami ugye a maga 500mhz-vel nem eszik sokat, így üres, és minimum járatban alig fogyasztanak vele a telók.
Az S4 süt. Ez sem kitalált mese. Volt szerencsém egy órát játszani a nexus4-en, és bizony már a kellemetlen érzés határát súrolta a prociból áradó meleg.
Végül, pedig akár bullshit akár nem, a tegra3-on néznek ki a legjobban az androidos játékok. (legalább is a többségük)
Pár kép a végén: [link]Szerintem ezek után lehet azt mondani, hogy az S4 jobb, mert összességében így is van, aláírom, csakhogy mint már írtam az egy évvel újabb fejlesztés, így ez a minimum elvárás volt. Viszont azt beböfögni, hogy a Tegra egy kalap ..., meg hogy ki kit fizetett le, nem éppen bölcs dolog.
Ez az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged