Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Z_A_P

addikt

válasz Z0mbi #35 üzenetére

Reszben egyetertek...de szerintem a legtobb hiba az on keszulekeben van...

Egyszeru dolgokat nem tudnak mint peldaul random jatsz egy videot egy konyvtarbol. (sorozatoknal igen hasznos)
    Hat szerintem ilyet rajtad kivul senki nem akar :D

Az enyem ha az erositovel egyszer elveszi a hdmi a 'megbeszelt' felbontast, ujrainditas utan 480i ben jelenit meg (a setupban nem is valaszthato a 1080p se 720 as felbontas)
    Nekem is erositon keresztul megy, es semmi baja sosem, az fw frissites utan kellett csak hozzanyulni, egyszer beallitani a felbontast!
    De! NE hdmi auto legyen, hanem kezzel allitsd be, pl 720P
    [link]
    Itt a 2. menupont.
    Ha igy is csinalja, akkor az erositoddel/tv-val van a hiba sztem.

Elfelejti hogy mindig jelenitsen meg feliratot
    Ennek is van default beallitasa (talan MISC-ben), de nekem mindig emlekszik.

Szoval meg kellene allni egy pillanatra es elgondolkodni miert van az hogy egy lejatszo masodik evesen mar nem supportalt. Nincs fw update, nem foglalkozik senki a kerdesekkel bugokkal stb.
    [link]
    Ez mar majdnem 3. eves a cucc ;)

Szoval nem annyira tragikus a helyzet mint irod...de az biztos hogy rohammunka van.

@TayRol
    Koszi, nagyon kivancsi vagyok! :R

• erdoke

titán

válasz Z0mbi #39 üzenetére

Szerintem nem ugyanarról beszélünk, de legalábbis nem ugyanazok az elvárásaink ezekkel a termékekkel kapcsolatban. Engem az érdekel, hogy
    1. Vigye azokat a videó/hang/kép formátumokat, amiket rádobok/streamelek.
    2. Ne legyen idegesítően lassú a használata.
    3. Ne legyen bűn ronda a felülete, bár értelemszerűen nem sokat nézegetem a menüjét, csak a film elindításához kell.
    Amíg ezt megkapom a készüléktől, különösebben nem érdekel, mások mit nem tudnak vele lejátszani, sírnak-e csicsásabb kezelőfelület miatt, stb. Jelen pillanatban az a helyzet, hogy két olyan apró buggal találkoztam az enyémen, ami zavar, ebből az egyiket baromi egyszerűen meg tudtam kerülni (hála egy fórumtárs tippjének), a másik funkció működtetéséhez angolra kell váltanom a UI nyelvét. Egyébként mindkettő a legutolsó, augusztusi firmware hozománya, pl. a magyar nyelvi támogatás is akkor került be, és a jelek szerint nem tesztelték teljes alapossággal (a film info netes lekérésekor újraindul a kütyü, ha magyarul próbálom, angolul tökéletesen működik). Olyan szintű prioblémákkal, amiket te írtál, nem találkoztam. Egyszer összedugtam a HM rendszerrel, ill. az otthoni hálózattal, és azóta használom arra, amire vettem. Mind a belső, mind külső HDD-ről, de hálózaton keresztül PC-ről és iPad-ről is mindent szépen vitt eddig. A következő lépés egy WD MyBook Live bővítés lesz a gigabites routeren, így a PC majdnem teljesen kikerülhető még letöltéshez is (bár egy BD25 ISO 25-30 perc alatt lecsúszik, úgyhogy nem sokat kell emiatt járatni a gépet, max. az esetleges visszatöltés miatt).

• madgie

titán

válasz Z0mbi #39 üzenetére

A három éves Popcorn Hour-okra idén is jött frissítés...

Bird: ja, ha kellően kocka az ember, hogy nagyjából be tudja úgy konfigolni, hogy majdnem feleannyira kényelmes legyen a család 1.0 júzereinek, mint egy médialejátszó.

• erdoke

titán

Jól értem, hogy kipróbáltál egyet (az egyik legolcsóbb "márkásat") a több tucat jelenleg kapható médialejátszóból, és levontad a következtetést, hogy mind szar?
    Én nem sokkal drágábban vettem lejátszót (kb. 19-21e, ha levonom a benne található HDD árát), és eddig sokkal inkább jókat tudok írni róla, mint rosszakat. Nem veszettül csicsás a felülete, de legalább nem zavaróan lassú. Tucatnyi különböző felbontást küldtem már rá, a TV-n sose volt semmi gond. Eddig a hanggal se, bár a DTS HD MA-t nem adja ki digitálisan, ami különösebben nem érdekel, úgyse tudja az erősítőm.
    HDMI kihúz? ROTFL, vágd ki azt a szart az ablakon, és vegyél normálisat.

(#33) avman
    Azt hiszem, mindent felskáláz, legalábbis eddig nem tűnt fel, hogy valami ne 1080-as lenne.

• Champipi

aktív tag

Ez tök korrekt hozzászólás volt, egyet értek.

Viszont erre reagálnom kell:
    "Ezek a cuccok a szoftveripar szegyenei."

Szóval a válaszom:
    Ellenben a marketing ipar gyöngyszemei!

;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés