Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
Reszben egyetertek...de szerintem a legtobb hiba az on keszulekeben van...
Egyszeru dolgokat nem tudnak mint peldaul random jatsz egy videot egy konyvtarbol. (sorozatoknal igen hasznos)
Hat szerintem ilyet rajtad kivul senki nem akarAz enyem ha az erositovel egyszer elveszi a hdmi a 'megbeszelt' felbontast, ujrainditas utan 480i ben jelenit meg (a setupban nem is valaszthato a 1080p se 720 as felbontas)
Nekem is erositon keresztul megy, es semmi baja sosem, az fw frissites utan kellett csak hozzanyulni, egyszer beallitani a felbontast!
De! NE hdmi auto legyen, hanem kezzel allitsd be, pl 720P
[link]
Itt a 2. menupont.
Ha igy is csinalja, akkor az erositoddel/tv-val van a hiba sztem.Elfelejti hogy mindig jelenitsen meg feliratot
Ennek is van default beallitasa (talan MISC-ben), de nekem mindig emlekszik.Szoval meg kellene allni egy pillanatra es elgondolkodni miert van az hogy egy lejatszo masodik evesen mar nem supportalt. Nincs fw update, nem foglalkozik senki a kerdesekkel bugokkal stb.
[link]
Ez mar majdnem 3. eves a cuccSzoval nem annyira tragikus a helyzet mint irod...de az biztos hogy rohammunka van.
@TayRol
Koszi, nagyon kivancsi vagyok! -
erdoke
titán
Szerintem nem ugyanarról beszélünk, de legalábbis nem ugyanazok az elvárásaink ezekkel a termékekkel kapcsolatban. Engem az érdekel, hogy
1. Vigye azokat a videó/hang/kép formátumokat, amiket rádobok/streamelek.
2. Ne legyen idegesítően lassú a használata.
3. Ne legyen bűn ronda a felülete, bár értelemszerűen nem sokat nézegetem a menüjét, csak a film elindításához kell.
Amíg ezt megkapom a készüléktől, különösebben nem érdekel, mások mit nem tudnak vele lejátszani, sírnak-e csicsásabb kezelőfelület miatt, stb. Jelen pillanatban az a helyzet, hogy két olyan apró buggal találkoztam az enyémen, ami zavar, ebből az egyiket baromi egyszerűen meg tudtam kerülni (hála egy fórumtárs tippjének), a másik funkció működtetéséhez angolra kell váltanom a UI nyelvét. Egyébként mindkettő a legutolsó, augusztusi firmware hozománya, pl. a magyar nyelvi támogatás is akkor került be, és a jelek szerint nem tesztelték teljes alapossággal (a film info netes lekérésekor újraindul a kütyü, ha magyarul próbálom, angolul tökéletesen működik). Olyan szintű prioblémákkal, amiket te írtál, nem találkoztam. Egyszer összedugtam a HM rendszerrel, ill. az otthoni hálózattal, és azóta használom arra, amire vettem. Mind a belső, mind külső HDD-ről, de hálózaton keresztül PC-ről és iPad-ről is mindent szépen vitt eddig. A következő lépés egy WD MyBook Live bővítés lesz a gigabites routeren, így a PC majdnem teljesen kikerülhető még letöltéshez is (bár egy BD25 ISO 25-30 perc alatt lecsúszik, úgyhogy nem sokat kell emiatt járatni a gépet, max. az esetleges visszatöltés miatt). -
erdoke
titán
Jól értem, hogy kipróbáltál egyet (az egyik legolcsóbb "márkásat") a több tucat jelenleg kapható médialejátszóból, és levontad a következtetést, hogy mind szar?
Én nem sokkal drágábban vettem lejátszót (kb. 19-21e, ha levonom a benne található HDD árát), és eddig sokkal inkább jókat tudok írni róla, mint rosszakat. Nem veszettül csicsás a felülete, de legalább nem zavaróan lassú. Tucatnyi különböző felbontást küldtem már rá, a TV-n sose volt semmi gond. Eddig a hanggal se, bár a DTS HD MA-t nem adja ki digitálisan, ami különösebben nem érdekel, úgyse tudja az erősítőm.
HDMI kihúz? ROTFL, vágd ki azt a szart az ablakon, és vegyél normálisat.(#33) avman
Azt hiszem, mindent felskáláz, legalábbis eddig nem tűnt fel, hogy valami ne 1080-as lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest