Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Skynet258 #50 üzenetére
Nálunk nem működik a tanítás, több, mint hét éve próbálom
Érdekes, hogy sógornőm meg vágja a témát, akármit kérdez tőlem ilyen ügyben, egyből megérti és jól csinálja. Mondjuk ott meg a férfi számtech-analfabéta, így minden családba jut egy ember, aki tönkre vágja a dolgokat, meg egy ,akinek helyre kell hoznia
-
madgie
titán
válasz
Skynet258 #44 üzenetére
Na várjál, nem ilyen egyszerű ez, tapasztalatból mondom. Átlag 1.0 user (főleg ha nőnemű
) nem akar egeret, billentyűt, sőt, Rii Minit sem az asztalon látni, mert nem akar egerészni, ide-oda pötyögtetni, egyszerűen annyit akar, hogy ha bekapcsolja a cuccot, akkor ott legyen a filmek listája és kész. Én is megcsináltam a Brazos HTPC-t otthon, beállítottam, hogy indításkor teljes képernyőn automatikusan induljon az XBMC, frissítsen is, a háttérben meg töltsön mindig az utorrent. Ez már eleve elég kocka feladat, nagyon sokan ennyire sem képesek beállítani a gépet. Aztán neki kellett állni a jó kis ati/amd drivernek, mert egyesével kellett beállítani a overdrive-ot minden frekvenciánál, mert hiába lőttem be 23.976-ra, ha sorozatoknál, 50 Hz-en szépen túlpásztázott. Tehát megint egy olyan feladat, aminek utána kell guglizni, rá kell jönni a mikéntjére, magyarul nem egyszeri usernek való. Ehhez képest az átlag médialejátszót bekapcsolja bárki, kiválasztja mit akar nézni és kész. A power user-ség itt annyiból áll, hogy meg tudd jegyezni, milyen porton keresgéld a transmission webUI-ját, ha PC-ről akarod vezérelni a letöltést
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest