- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3Ny3'T
senior tag
válasz
gyáliSanyi #61 üzenetére
Felvilágosítanálak, hogy a CoD-hoz a Bioware-nek semmi köze, így aztán senkinek semmi joga tőlük kártérítést követelni, ezt sem annak szánták. Trollkodnak.
Egyébként ezt a magas labdát hülyék is lettek volna nem lecsapni.
Barátom, te az Activision-re gondolsz, mint a lehetséges pereskedések alanya. -
aAron_
őstag
úristen, rákerestem erre az izére
az új ájfónok megjelenésekor is mindig van valami cirkusz, egyre több a párhuzam
-
aram01
nagyúr
válasz
Necroman_Mk2 #73 üzenetére
keveset veszek,de azért képes vagyok áldozni
-
SQX_Barto
addikt
Mint már írtam az effektív DVD gyártást biztos beszállító végzi (szerintem), tehát így se az Activision, se a Treyarch közvetlenül nem felelős a bakiért.
Szintén magán elgondolás:
két dolog történhetett.:
1: volt egy termékváltás a gyártósoron ME2-ről BO2-re és "bennragadt" az előző tartalom a gépben (akár emberi hanyagság, akár géphiba miatt), ha kb 1000 db rossz van a pletykák szerint az kb pont egy rendelési egységnek felel meg. (dolgoztam eleget gyárakban)
2: (ez nagyon paranoid): valaki becsempészte az ME2-őt direkt lejáratásból -
SQX_Barto
addikt
Egyébként a legnagyobb vicc a egészben, hogy a srác is szidta a Treyarch-ot, de nem az ő hibájuk, hanem azé, aki effektíve gyártotta a DVD-ket (mivel ME került a korongra, tuti valami bérgyártóról van szó, ami x cégnek gyárt DVD-ket,) (más kérdés, hogy ez akkor is a Treyarch-nak égés)
Bioware meg poénkodott még egy sort az ajánlatával. (Ami szerintem az átlag CoD rajongóknak nem is érdekes, mert nem hinném, hogy sokan szeretnék közülük az ME sorozatot, pl én sem, amennyit havertól hallottam róla/láttam nála, az ajándék ME menne is apróba/használt játékboltba azonnal) < Máshol a hírhez egy leoltós megjegyzés: "Majd ök is élvezhetik a Mass effect példaértékű fináléját."#Ryder62: Ez nem egy nemes gesztus, hanem egy pofátlan (de frappáns) marketinghúzás, ami a fentebb leírt elgondolásom miatt user szempontjából tök felesleges is. Lehet a CoD-osoknál nem is lesz 50 ember, aki veszi a fáradtságot az emailhez (de persze tévedhetek is, én csak magamból indulok ki)
Viszont a Activision/Treyarch regálhatna valamit, főleg ezután végképp...
Disk2 ingyen elküldése a minimum (sőt elmaradása fogyasztóvédelmi szabálysértés is lehet akár), de egy ingyen DLC vagy valami ildomos lenne a cég részéről, vagy legalább valami limitált fegyver vagy bármi kis jelzés értékű semmiség.Lehet régebbi hozzászólónak igaza lesz és ez egy szög a dobozos játékok koporsójába, ki tudja
-
Ryder62
őstag
A Bioware hibája? Nem!
Akkor mégis miért kárpótolnának mindenkit?
Kötelezve vannak hogy most minden károsultnak adjanak ingyen ME-t? Nem!
Ez egy nemes gesztus tőlük hogy pár károsultnak adnak ingyen egy ME trilógiát. Trilógiát nem csak a 2. részt.
Activision miért perelné be a Biowaret? Ennyi erővel a Bio is perelhetné az Actit hogy COD ként árulja a ME-t
A nyomorék Acti inkább lapuljon ezek után. Alap kéne hogy legyen hogy a károsultaknak új példányt kéne adniuk, de eddig csak némán kussolnak. Mégis hány nap után akarják kommentelni az esetet?
-
Corpuscle
őstag
Ez az igazi gyűjtői kiadás. Ez tényleg "limited edition". Évek múlva nagyon sokat fog érni.
-
ldave
félisten
válasz
Necroman_Mk2 #67 üzenetére
Szerintem az lehet egy lehetséges jövő, hogy a sima kiadásokat kiváltja teljesen a digitális, és dobozos formában csak a limitált és gyűjtői csomagok maradnak meg.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
SQX_Barto #62 üzenetére
Csak azt se feledd, hogy a dolog a világ jelenleg legkelendőbb videójátékával esett meg! Ami bizony a többi kiadónak is példa értékű lehet, sőt, a következményei is kihathatnak a teljes játékiparra.
Tudom, hogy a doboznak van varázsa (bár nem nekem), és sokan nem szeretnék az eltűnését, csak nagyon is valószínű, hogy a kiadók a költségcsökkentés címszó alatt e felé fognak elmozdulni. A mostani eset meggyorsíthatja e folyamatot.(#63) Narxis Én is hasonló jövőt vízionálok.
(#65) ldave Az Egyesült Államokban soha nem lehet tudni...
-
aram01
nagyúr
két fél,az egy egész,nem?
-
ldave
félisten
válasz
Necroman_Mk2 #57 üzenetére
És milyen alapon perelne erre az Activision, nem hiszem, hogy van olyan jogszabály, ami tiltja a Bioware ezen lépését.
-
dante0425
tag
Ilyet se sűrűn olvasni, jót nevettem
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Sokáig csak Steamen vásároltam, de aztán EA oldalon meg dobozosokat vettem. Meg van a "doboznak" a varázsa, meg Limited Edition is plusz varázs (még ha csak a feliratokon kívül kb 3 autót/fegyvert kapok is a játékba). Emiatt nehéz lesz megölni a dobozos játék gyártást, egy ilyen kis baki nem fogja sírba vinni.
(Persze ez csak az én véleményem) -
haxiboy
veterán
A bioware nagyon korrekt az ügyben :-) ki tudja mennyi ilyen jutott a boltokba? Van egy tippem hogy legalább a fele ilyen.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Ez biza így van. A jövő a digitális disztribúcióé.
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
SQX_Barto #46 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy ezzel a bakival/szabotázzsal a lemezgyártók beverték a koporsószöget maguknak, s a nagy kiadók egy hatalmasat mozdulnak a digitális disztribúció felé.
(#50) Vistaboy Viszont nem csodálnám, ha az Activision beperelné őket ezért a szerintem is kicsit troll lépésért.
-
wolfman
veterán
válasz
gyáliSanyi #52 üzenetére
Szerintem sokkal többen vannak mint 1050-en! Vagy honnan vetted ezt a számot?
-
ldave
félisten
válasz
gyáliSanyi #52 üzenetére
Talán mert ez nem a Boiware hibája, ők csak poénkodnak egyet a dolgon
-
gyáliSanyi
őstag
1050 emberből 50 kap kártételi ajándékot, ez tényleg szép gesztus!
De miért pont ME Trilogyát kapnak, miért nem kapják meg újból a jó Black Ops 2 lemezeket? -
Vistaboy
veterán
Frissítettem a hírt: A BioWare ingyen Mass Effect Trilogy kódot ajánlott fel az első 50 embernek, aki lefotózza magát az ominózus Black Ops II második lemezével és beküldi nekik email-ben. Értékelendő gesztus.
-
SQX_Barto
addikt
Marha egyszerű, egy helyen gyártják őket, mindegyik csak DVD, csak más a festés meg más kerül rá. Lehet a pénteki műszak volt, vagy a műszakváltás, vagy mikor termékváltás volt, akkor nem cseréltek rendesen valamit (akár gépi hiba is lehetett, ki tudja) Direkt szabotázs kicsit nekem paranoiás összeesküvés elméletnek tűnik, de ki tudja... EA ingyenreklám + Treyarch/Activision lejáratás egycsapásra
Ha ezért kétkezi munkások (is) repülnek, az sajnálatos lesz
Bár ha meglesz a "negatívja" is a dolognak tehát ME2-ben BO2, akkor végképp nem EA trükk volt -
Sonja
nagyúr
Úgy látszik nem csak ezzel lesz probléma.
Some Xbox 360 copies of Lego The Lord of The Rings contain only the demo disc
-
M3Ny3'T
senior tag
válasz
Corpuscle #12 üzenetére
Mass of Duty...
3-szor olvastam el a cikket, mert nem hittem el és majd be sz*rtam a röhögéstől, erre jön ez a komment...hát rásegített.
Egy biztos, hogy ezt a kakit összesöpörjék, az aztán mass of duty lesz és mass of money.(#20) Ryder62: "Assuming Direct Control!"
Szerinted a Reaper-ök betörtek a gyárba és átvették az irányítást a lemezek, vagy a gyártósori munkások fölött?...na jó, megyek gatyát cserélni. Szakadok a röhögéstől.
Azt nem tudom felfogni, hogy 2 lülön kiadó lemezei hogy férkőztek össze? Egyszerűen nem hiszem el...
-
Bad Pritt
félisten
Itt már csak az a kérdés, hogy az eredeti Black Ops 2 lemezek hova tűntek... valszeg várják még jogos sorsukat, hogy Shephard fejét rájuk nyomják és Mass Effect 2 tokokban a boltokra kerüljenek
-
SQX_Barto
addikt
De legalább a csávó nem vagdalkozott meg semmi (bár ránézésre már jócskán 18 felett volt)
Azért ez elég nagy égés. Lehet az EA vicces kedvében volt
Gondolom ha van eszük valamit adnak nekik (a rendes Disk 2-n kívül is) Vagy 1-2 DLC-t vagy esetleg régebbi CoD-dal kiszúrják a szemüket vagy valami...
A PC verzió mindenképp Steam-es (elvileg ugye), szóval tölthette a többit onnan. Ami mondjuk biztos túlterhelt ilyenkor (nem véletlen vette meg DVD-n, vagy csak szimplán szereti a "megfogható" játékot)#Physicist03: Én is főleg ezért veszek néha DVD-t mert onnan hamarabb települ egy manapság már 14-18GB-os játék, mint netről (nem tudom BO2 mekkora, de biztos nem kicsi)
Csak mivel Steam fan vagyok és kevés a regelhető játék rá vagyok kényszerülve sokszor a digitálisra, meg a Holiday akciók sem rosszak persze. A DVD-k miatt szeretem az Origint, mert ott mindent be lehet regelni 2008 után (egy két előtte lévőt meg EA supporttal esetleg) -
Easimer
csendes tag
És ha kiderülne hogy a Steam szervereire is úgy lett a játék feltöltve, hogy félig BO2, félig ME2
-
Иван
őstag
Berostáltam a röhögéstől
-
FatalEror
addikt
És ha a CD kulcs is ME-hez jó?
-
törölt tag
válasz
SSJmeszes #24 üzenetére
Ja, de azért biztos nem fogják kárpótlásul ajándékba adni nekik az összes DLC-t hozzá
Amúgy már tiszta hiányérzetem van. Az utóbbi két évben, mindig jött valami hír, hogy pár kamionnyi COD-ot lenyúltak, mert ugye annyira kellett
Most meg eddig semmi, csak ez a konkurenst (is) reklámozó fejlemény
-
KisTopi95
aktív tag
Érdekes szituáció, majd biztos valami rossz, parasztvakító szöveggel előállnak, aztán szépen le is zajlott az ügy. De azért tényleg gáz ekkorát bakizni.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Az Activision és a Treyarch eddig még nem kommentálta az esetet."
Mert no comment.
Nesztek. BlekopszTú.
-
Nem is tudtam,hogy most jön ki a 2. rész...mondjuk nem is nagyon izgatott.
Bírtam a hapek stílusát
-
Az LOLLER!!!!
-
atidzsiforc
őstag
para
-
SkyS1gn
félisten
Annyira le... ezt a sorozatot már hogy aztsem tudtam mikor jön ki...
EPIC FAIL!
A ME se jön be de tuti jobban jártak! -
callmeakos
veterán
Are you f*ckin' kidding me?
Ez nagyon komoly, én se repesnék az örömtől. Ez az arc meg viszonylag jól kezelte a helyzetet.
-
Hiftu
senior tag
Persze van kerülőút. Ott a Steam. Megoldható.
Csak éppen NEM ezért fizetett a kedves vásárló.
Amerikában ez azt jelenti, hogy kártérítési igények jelentkeznek.
Ami pedig nem csak annyi jelent, hogy kap(nak) egy tényleg jó verziót. -
Kassadin
addikt
válasz
tkmwuzhere #19 üzenetére
Abban gondolkodni is kell.
-
Ryder62
őstag
Assuming Direct Control!
Hozzá csaphatnák a ME2 másik felét is hogy legalább valami értelmessel játszhassanak már a játékosok
-
tkmwuzhere
csendes tag
Jobban jártak ME2-vel
-
fasirTTT
őstag
aki így járt és van valamennyi esze, az leszedi a teljes játékot torrentről és használja a cd kulcsot, és meg van oldva a baja.
-
Zirowe
nagyúr
Gondolom most sokan örülnek, akik leértékelt ME2öt vettek és meglepetésként egy black ops 2 volt a csomagban.
-
Corpuscle
őstag
Call of Effect. Vagy Mass of duty?
-
Xaels
félisten
PC-nél hol itt a gond? Max nem lemezről hanem Steamről telepíti a játékot. Kicsit időigényesebb, de a végeredmény ugyanaz. Konzolokon lett volna ezzel nagyobb szívás.
-
P00By
nagyúr
Ez baromi jó, szerencsétlenek!
-
Prof01
veterán
LOL!
-
Normi™
őstag
Úúúú
-
PR0JECTNR56
addikt
A CoD szinte minden egyes részének megjelenése körül történik valami, úgy fest a Black Ops 2 sem úszta meg.
-
Anfänger
őstag
Muhaha.
De jó,hogy nem vettem meg,mondjuk nemcsak ezért,hanem a sok cheater majom miatt!
-
keIdor
titán
Kíváncsi leszek ezt hogyan hozzák rendbe.
-
Xelloss
tag
Cink és elképzelem az átlag vérpistikét,hogy döhöngött.
Enxtheone: Hű de kemény. Ezért még kapni fogsz szerintem.
-
Enxtheone
tag
Az nem segit ha a második dvd helyett a black ops 1 telepitöjét használják? Ugy is csak minimális különbség van a két rész között.
-
peter9228
aktív tag
"A Call of Duty 2 című"
-
SSJmeszes
senior tag
Az finoman szólva is GÁZ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest