- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Igen, teljesen igazad van egyébként, én sem neveznék ilyen nyereményjátékra, mert egyszerűen sajnálnám rá az energiát: hagynám érvényesülni a komolyan nyerni vágyókat, akik áhítattal tudnak harcolni egy plüssfiguráért vagy egy poszterért, számítógépért. Igen, mondjuk így: inkább szart dobálni jöttem
!
Mindenki:
Én azt csodálom, hogy lehet erről ennyire komolyan beszélgetni. 15 éves a BioWare, csinált egy nyereményjátékot, a végén meg kiderült, hogy elég szűk rétegnek.Ha most objektíve nézem, ez az egész egy hatalmas reklám, és _tökéletesen_ betaláltak vele. Mindenki tud már róla, mindenki sajnálja, hogy lemaradt, mindenki úgy akarja ezt a contestet, hogy ennél szebben... hát nem is tudom, hogy lehetett volna ennél szebben megcsinálni.
Gratulálok a BioWare-nek! Boldog szülinapot megint, erre mindenki emlékezni fog, szép munka!
-
L3zl13
nagyúr
Gondolom embere válogatja, hogy kit mennyire zavar a dolog.
Sosem állítottam (és a legtöbben a BW fórumon sem állítottak ilyet), hogy nem vásárolok többet BW terméket, öri hari meg miegymás.
Pár kelletlen megjegyzést beírogatni a fórumba valamiről ami nem tetszik? Betenni egy poénos aláírást?
Nem tudom ezzel mennyire dramatizáltam túl a dolgot.Persze, voltak akik keresztes hadjáratot indítottak a BW és az EA ellen, de ilyet láttam már jóval kevésbé értelmes dolgok miatt is. Ha csak annyi haszna van a dolognak, hogy kicsit értelmesebben kezelik a marketinget a következőkben, akkor szvsz. ennyit megért nekem.
-
L3zl13
nagyúr
Nagyon sok helyen le lett írva. Legtöbbeknek nem az volt a bajuk, hogy kimaradtak a játékból.
Tartanak egy "bulit" (tök mindegy, hogy milyet), hogy kimutassák a rajongók irányába a hálájukat a sok éves támogatásukért. Csak éppen olyan bulit szerveznek, amin a rajongók fele nem vehet részt. Nem X vagy Y állam, ahol nagyon problémás a jogi szabályozás, hanem tulajdonképpen mindenki, kivéve azt a 48 államot.
Ha te szülinapi bulit szervezel, akkor gondolom úgy csinálod, hogy akit akarsz, hogy jöjjön, annak legyen lehetősége rá. Ha, teszem azt a barátaid fele muszlim, akkor nem sörözést szervezel,
ha co-ed partyt szervezel akkor nem kupiba mentek, vakokat meg nem viszel a moziba stb.És a második fele pedig a nemzetközi hype keltés volt, ami még súlyosbította a fenti helyzetet. Nemhogy előzetes figyelmeztetés nem volt, de még bocsánatkérés sem azokkal szemben akik kénytelenek kihagyni a dolgot. Egyszerűen csak ott volt az apróbetűs részben, hogy USA 48 állam only.
Ez meg kb az, amikor elhíreszteled a (pl részben muszlim, részben nem) baráti körödben, hogy nagy bulit tartasz, és folyamatosan tolod az arcukba, hogy milyen jó dolog is lesz az. Aztán mikor beállítanak közlöd velük, hogy sörözés lesz, és otthagyod a társaság felét egy "bocsi" nélkül.
Szvsz ezek után joggal sértődnének meg.
A fenti példát továbbvíve: Ez nem jelenti azt, hogy nem mehetsz el sörözni a nem muszlim haverjaiddal. Csak egyrészt ne hívd meg rá azokat akikről biztosan tudod, hogy nem mehetnek.
Másrészt mond meg nekik, hogy bocsi, most ilyen van, de legközelebb majd mást csinálunk.
Harmadrészt pedig ne olyankorra szervezd amikor az egész társaságot szeretnéd ha ott lenne (Pl születésnap). -
itt legfőképpen arról van szó, hogy nem tetszik a népnek ez a módi. most elkezdték a bazárral ezt a csak észak-amerika létezik c. dolgot, és a community attól fél, hogy ez lesz a meghatározó irányvonal a későbbiekben is.
hogy mégis miről beszélünk:
a bioware is követi az irányzatot, hogy a játékaihoz később fizetős tartalmakat ad ki, hogy ezzel is növelje a vásárlói számát. úgy néz ki, hogy ez általánossá fog válni az iparágon bellül.
képzeld el a reakciókat a következőkre:
tegyük fel, hogy a mass effect 3hoz csak az észak-amerikaiak számára jelennek meg a DLC-k.
tegyük fel, hogy a star wars: the old republichoz, amely egy 7 év kifutási időre tervezett játék lesz, a live support csak az észak-amerikai előfizetők számára lesz elérhető.
tegyük fel, hogy a különböző kedvezményekből, pl. pre-launch headstart, limited edition kaidás, exkluzív béta account. gamecard, csak az észak-amerikai lakosok jöhetnek számításba.
tegyük fel, hogy dobozos kiadás csak észak-amerikában fog megjelenni.
tegyük fel, hogy csak észak-amerikában lesznek szerverek (európában a ping az észak-amerikai többszöröse), és a karbantartás is az ottani idő szerint fog történni (többórás downtimeok minden hétvégi déutánokon ftl).a bioware image-a nagyon kedvező, mert minőségi játékokat adtak ki a kezdetektől fogva, de most a játékosok most nem tudják, mire számíthatnak a jövőben.
-
Vistaboy
veterán
Ne értsd félre, fentebb nem azért linkeltem a magyar trikoloros képet, mert én is így érzek.
Pláne, hogy ígéretük szerint lesz ilyen akció még a számunkra is.
A játékok miatt meg aztán végképp nem szidom én őket (Max a fizetős, szinte zéró tartalmú DLC-k idegesítenek, de az más tészta.
).
L3zl13: A PH!-s nyereményjátéknál is így járok mindig. Ha nyerek is, max. egy baseball sapit, de már annak is örül az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged