- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grifid
aktív tag
Ezt a support only xy ország dolgot az Ubinak már sikerült megoldania szerintem.
3 hét után sem válaszoltak a kérdésemre, hogy miért dob le hibaüzenettel a fórumuk ha megpróbálok bejelentkezni, hogy írjak valami "szépet".
3 hét után annyit tettek, hogy ha a weboldalukon bejelentkezem és onnan megyek a fórumba akkor tudom használni, de ha csak a fórumba próbálok belépni az ugyan úgy lehetetlen.A bioware pedig tapasztalatom szerint (ME1) hatalmas nagy ívben szarik a supportra, inkább csinálnak HW típusonként egy "segíts magadon" topikot...
-
Hiftu
senior tag
Hehe, ez megint a warezt fogja erősíteni az USA-n kivül...
Arra sincs support, de legalább ingyen van. Nem mintha a lopást szeretném propagálni, csak ez a rögvalóság. -
meglehetősen ritka madár lehetsz, ha még mindig nem sikerült megértened, hogy a felsorolt példák
NEM
a Bioware játékai kapcsán fordultak elő, hanem egy EVERQUEST II nevű MMO alatt (és mint mmo, felesleges a kliensbe bármiféle drm, mielőtt újra ezzel jönnél), amelyet az SOE fejleszt és ad ki.
remélem ezúttal sikerült kellően egyértelműen fogalmaznom, hogy megértsd, vannak más fokai is játékkiadásnak és a bioware nagyon nem kéne, hogy lesüllyedjen erre a szintre.
-
Wolverine
félisten
válasz
Meglivorn #18 üzenetére
A Blizzard legutóbbi nyereményjátéka a Rise to Power nevű machinimaverseny volt. Magyarországról is lehetett nevezni; igaz, nem tudok róla, hogy bárki is megtette volna.
A nyeremény egyébként egy 2400 dolláros Alienware vásárlási utalvány volt...A Recruit a Friend azért nem működik, mert a magyar törvények szerint pilótajátéknak minősül.
-
Vistaboy
veterán
válasz
PowerBuldog #77 üzenetére
Hát, ha valóban ennyi tokent össze lehet szedni ezeken a kérdezz-felelek játékokon, akkor igazán adhattak volna többet is a játékokért. Ennyivel többet érne nekik az a pár kattintás, mint egy komplett játék?
-
PowerBuldog
veterán
Referral Program
Post your referral link on Facebook, Twitter or elsewhere and receive 10 tokens per unique click per day for up to 500 tokens. After reaching 500 tokens each subsequent unique click will give you 1 token. Referral clicks are reset at midnight GMT -7.
Generate your unique referral link now to start collecting tokens.
-
válasz
PowerBuldog #77 üzenetére
Mi ez a unique URL referral cucc?
-
Morden24
nagyúr
A Mass Effect első része hogyhogy nem ér egy huncut pontot sem? Nekem lassan megjön a második példányom, kaphatnék dupla mennyiségű felesleges pontot
Amúgy megnézve a kapható pontmennyiséget, ahogy látom az egyetlen értelme az egész hercehurcának az, hogy ösztönözze az Awakenings-eladásokat... meg talán egy kis Twitter és Facebook reklám.
-
Morden24
nagyúr
nyilván mindenki megérti, milyen komoly problémák merülhetnek fel egy játék amerikairól angolra történő lefordítása során
Ööö, hidd el, hogy van különbség. Nem tudom, hogy egy Everquest szövegkönyvet mondjuk mennyire érintene, de ha lokalizációról beszélünk (nem, az nem a szánalmas tükörfordítás, amit a magyar fordítók szoktak rittyenteni), akkor simán bennevan.
Más kérdés, hogy egy patch-nél inkább olyasmit tudnék elképzelni, mint pl. a Mass Effect esetében, ahol a megváltoztatott drm miatt a hivatalos patch nem ment fel a magyar lokalizációra, így meg kellett várni a "fordítást".ha már lokalizált verziók vannak, akkor jár hozzá telefonos support is
Ebben megmondom őszintén, nem vagyok biztos. Az elég valószínű, hogy a lokális forgalmazó talán kötelezhető az adott cég és a saját piaca közötti mediációra, de hogy csak azért lenne lokális nyelven support, mert van pl. magyarítás egy játékban, az szerintem tuti nem igaz.
Egy játék esetén amire kötelezhető a forgalmazó az az, hogy legyen benne magyar nyelvű manual.egy dobozos bioware játékért is legalább bécsig kell menni a jövőben?
Ugyan nem tudom még mindig, hogy ez honnan jön, de ez max. azért lehetne, mert nem érné meg kiadni a játékot - ami valószínűtlen, mivel a kiadáson felül általában nem sokba kerül a dolog. Az már csak mellékes, hogy sokan így is külföldről vásárolnak, mert új játékok esetén 99%-ban olcsóbb a külföldi forrás. Nekem fel sem tűnne, ha nem árulnának itthon pl. BW játékokat...
ha valami gondom támadt a játékkal, meg kell várnom az este hat órát mielőtt bármiféle választ remélhetnék a kérdésemre?
Speciel volt már dolgom az EA supporttal, Spore, Sims3 és Dragon Age DLC-k okán is. Igaz sosem jutott eszembe, hogy telefonon keressem őket, de email-ben sosem volt gondom. Más kérdés, hogy ez mellékes.
a saját érdekük egy világos, és egyértelmű állásfoglalás, még mielőtt elharapóznak az ilyesféle gondolatok, mert pár hónap alatt romba dönthetik az évek alatt felépített pr-t.
Továbbra is az a véleményem, hogy aki emiatt a nyereményjáték miatt azt hiszi, hogy a Dragon Age 2-őt már csak USA-ból tudja megrendelni, az amellett, hogy ritka madár lehet, meglehetősen élénk képzelettel is rendelkezik.
-
HaaS
addikt
Igen, teljesen igazad van egyébként, én sem neveznék ilyen nyereményjátékra, mert egyszerűen sajnálnám rá az energiát: hagynám érvényesülni a komolyan nyerni vágyókat, akik áhítattal tudnak harcolni egy plüssfiguráért vagy egy poszterért, számítógépért. Igen, mondjuk így: inkább szart dobálni jöttem
!
Mindenki:
Én azt csodálom, hogy lehet erről ennyire komolyan beszélgetni. 15 éves a BioWare, csinált egy nyereményjátékot, a végén meg kiderült, hogy elég szűk rétegnek.Ha most objektíve nézem, ez az egész egy hatalmas reklám, és _tökéletesen_ betaláltak vele. Mindenki tud már róla, mindenki sajnálja, hogy lemaradt, mindenki úgy akarja ezt a contestet, hogy ennél szebben... hát nem is tudom, hogy lehetett volna ennél szebben megcsinálni.
Gratulálok a BioWare-nek! Boldog szülinapot megint, erre mindenki emlékezni fog, szép munka!
-
L3zl13
nagyúr
Gondolom embere válogatja, hogy kit mennyire zavar a dolog.
Sosem állítottam (és a legtöbben a BW fórumon sem állítottak ilyet), hogy nem vásárolok többet BW terméket, öri hari meg miegymás.
Pár kelletlen megjegyzést beírogatni a fórumba valamiről ami nem tetszik? Betenni egy poénos aláírást?
Nem tudom ezzel mennyire dramatizáltam túl a dolgot.Persze, voltak akik keresztes hadjáratot indítottak a BW és az EA ellen, de ilyet láttam már jóval kevésbé értelmes dolgok miatt is. Ha csak annyi haszna van a dolognak, hogy kicsit értelmesebben kezelik a marketinget a következőkben, akkor szvsz. ennyit megért nekem.
-
konrétan az everquest 2 februárban megjelent kiegészítője körüli hercehurcára gondolok.
nem rosszindulatról van szó, hanem profitmaximalizálásról, és annak a piac felé történő kommunikációjáról. arról, hogy nem mondhatják azt, hogy bocs srácok, erre van pénz, ezt kell szeretni, hanem előállnak mindenféle kitalációkkal, mint pl. az utolsó pillanatban felmerült jogi probléma. felteszem a szenátus, vagy az adott falu törzsi tanácsa nem az előző héten hozta a jogi problémát előidéző rendeletet.
tehát valaki szarul végezte a munkáját. vagy eleve így akarták, és a közlemény csak egy előre megírt konzerv. nem világos, a piac meg gondoljon, amit akar, a játékosok meg gondoljanak, amit akarnak.
ha már támogatás. az everquest2nek léteznek lokalizált verziói is francia, német orosz (és mint később melodramatikus körülményeket idézve kiderült) angol nyelvterületen is (ez utóbbi nem vicc, az egyik patch európai bevezetése azért késett heteket az észak-amerikaihoz képest, mert nem végeztek időre a fordítással (sic!). nyilván mindenki megérti, milyen komoly problémák merülhetnek fel egy játék amerikairól angolra történő lefordítása során). arról már nem is beszélve, hogy néha a kritikus hibákat tartalmazó patch amerikai bevezetése után az ezernyi bugreport és petíció ellenére szemrebbenés nélkül feltolják ugyanazt európai szerverekre is.
ha már lokalizált verziók vannak, akkor jár hozzá telefonos support is. akikkel beszélhetsz angolul az amerikai időzónáknak megfelelő nappali időben, vagy beszélhetsz a dedikált brit, német, vagy francia supporttal, de szintén az amerikai időzónának megfelelő időkben.az ilyesfajta viselkedést a soétól megszoktam, de a bioware is ilyen akar lenni? egy dobozos bioware játékért is legalább bécsig kell menni a jövőben? ha valami gondom támadt a játékkal, meg kell várnom az este hat órát mielőtt bármiféle választ remélhetnék a kérdésemre? pedig én nemcsak a normál árat fizetem meg, hanem még a 17,5%os VAT-ot is, tehát több pénzért nekem kevesebb jár majd? vagy egész európa marginális piac lett hirtelen?
a saját érdekük egy világos, és egyértelmű állásfoglalás, még mielőtt elharapóznak az ilyesféle gondolatok, mert pár hónap alatt romba dönthetik az évek alatt felépített pr-t.
-
Scherier
csendes tag
Tegnap olvastam én is ezt, és a legnagyobb poén az egészben hogy utánna beléptem a játékba és elolvastam az aznapi okosságot amit a kinyíló laptop ki ír, és háát ott egy bizonyos népcsoport kerül említésre... persze nem ennek kapcsán, de háát ki az aki nem köti össze a dolgokat
amúgy meg felháborítónak tartom hogy egy játék miért nem lehet ettől mentes.. -
Morden24
nagyúr
a példák nem kitaláltak, hanem egy más kiadó játéka kapcsán előfordult, valós problémák, szóval nem a kisujjamból szoptam.
Konkrétan mire gondolsz? Csak azért, mert valóban van a példáid között olyan, amire én is tudok IRL szitut állítani, de ott sem arról van szó, hogy g_ciségből nem kap a szegény európai. Utóbbiról még nem igazán hallottam.
ugyanaz a sales és marketingosztály szervezi meg a termékek terítését is, amelyik a nyereményjátékot tervezte.
Ja, csak éppenséggel az egyik termék, a másik nyereményjáték.
Ha valaki abból, hogy "nereményjáték only USA" arra következtet, hogy legközelebb a játék is only USA lesz, az nem ép.és bár több nap is eltelt, a bioware még mindig nem tette egyértelművé, hogy egyszeri esetről van szó, és nem cégpolitikai változásra.
Pfff... mert szerintem senki nem gondolja a BW-nél ill. EA-nál, hogy van olyan debil, aki emiatt arra következtet, hogy a termékterjesztési gyakorlat bármilyen szinten változik.
A többire: az, hogy pl. hivatalos support nincsen egy adott országban, az minden esetben annak tudható be, hogy nem éri meg fenntartani az említett supportot.
Jó példa erre az Xbox Live, ahol nem azért nincsen hivatalos magyar támogatás, mert kapja be a suttyó hun, hanem azért, mert a hivatalos Live-hoz az MS köteles lenne helyi supportot is nyújtani, ami viszont pénzbe kerülne (fejlesztés, képzés, fenntartás, marketing), és nem érné meg a marginális piac miatt. -
-
tiv83us
veterán
"tegyük fel, hogy a mass effect 3hoz csak az észak-amerikaiak számára jelennek meg a DLC-k."
Nem dolgozom a BW-nek, de errol meg igy is biztosithatlak, hogy nem fog megtortenni.
"a live support csak az észak-amerikai előfizetők számára lesz elérhető."
Ezugyben is eleg szkeptikus vagyok, de sajnos azt kell mondjam, nem kizart. Mert ott a piac.
"tegyük fel, hogy csak észak-amerikában lesznek szerverek (európában a ping az észak-amerikai többszöröse), és a karbantartás is az ottani idő szerint fog történni (többórás downtimeok minden hétvégi déutánokon ftl)."
Lasd az leso mondatom.
tegyük fel, hogy dobozos kiadás csak észak-amerikában fog megjelenni.
Szerintem ez a problema nem fog a padlora kuldeni senkit. eBay, Amazon...stb. Ha egyaltalan megtortenik. Szerintem nem fog.
-
szándékosan van túldramatizálva a dolog, hogy megértsétek, ez a kiadói magatartásforma hová vezethet. a példák nem kitaláltak, hanem egy más kiadó játéka kapcsán előfordult, valós problémák, szóval nem a kisujjamból szoptam.
ugyanaz a sales és marketingosztály szervezi meg a termékek terítését is, amelyik a nyereményjátékot tervezte. amennyiben számukra az utolsó pillanatban vált világossá ez a jogi akadály, akkor alkalmatlanok a munkájuk végzésére.
és bár több nap is eltelt, a bioware még mindig nem tette egyértelművé, hogy egyszeri esetről van szó, és nem cégpolitikai változásra.
a játék minősége innen még lehet jó, de már a kutyát sem érdekli, a keserű szájíz, hogy ugyanazért (vagy gyakran inkább több) a pénzért (gyk.: dollár-euró konverzió, ami steam és társai esetében gyakran 1:1, VAT) neked nem jár support, a hajadra kenheted a nyeremény kuponokat, és még a játékot is később kezdheted el csak azért, mert te nem a gyarmatokon élsz.
-
L3zl13
nagyúr
Nagyon sok helyen le lett írva. Legtöbbeknek nem az volt a bajuk, hogy kimaradtak a játékból.
Tartanak egy "bulit" (tök mindegy, hogy milyet), hogy kimutassák a rajongók irányába a hálájukat a sok éves támogatásukért. Csak éppen olyan bulit szerveznek, amin a rajongók fele nem vehet részt. Nem X vagy Y állam, ahol nagyon problémás a jogi szabályozás, hanem tulajdonképpen mindenki, kivéve azt a 48 államot.
Ha te szülinapi bulit szervezel, akkor gondolom úgy csinálod, hogy akit akarsz, hogy jöjjön, annak legyen lehetősége rá. Ha, teszem azt a barátaid fele muszlim, akkor nem sörözést szervezel,
ha co-ed partyt szervezel akkor nem kupiba mentek, vakokat meg nem viszel a moziba stb.És a második fele pedig a nemzetközi hype keltés volt, ami még súlyosbította a fenti helyzetet. Nemhogy előzetes figyelmeztetés nem volt, de még bocsánatkérés sem azokkal szemben akik kénytelenek kihagyni a dolgot. Egyszerűen csak ott volt az apróbetűs részben, hogy USA 48 állam only.
Ez meg kb az, amikor elhíreszteled a (pl részben muszlim, részben nem) baráti körödben, hogy nagy bulit tartasz, és folyamatosan tolod az arcukba, hogy milyen jó dolog is lesz az. Aztán mikor beállítanak közlöd velük, hogy sörözés lesz, és otthagyod a társaság felét egy "bocsi" nélkül.
Szvsz ezek után joggal sértődnének meg.
A fenti példát továbbvíve: Ez nem jelenti azt, hogy nem mehetsz el sörözni a nem muszlim haverjaiddal. Csak egyrészt ne hívd meg rá azokat akikről biztosan tudod, hogy nem mehetnek.
Másrészt mond meg nekik, hogy bocsi, most ilyen van, de legközelebb majd mást csinálunk.
Harmadrészt pedig ne olyankorra szervezd amikor az egész társaságot szeretnéd ha ott lenne (Pl születésnap). -
Morden24
nagyúr
válasz
Depression #60 üzenetére
Lemaradt a szmájli, ugye?
-
Depression
veterán
Pedig mi magyarok igazán megszokhattuk. Holmi csóró német meg angol miatt meg nem érdemes hőbörögni.
Inkább mi nevessünk, hogy most kivételesen őket is kihagyták. -
Morden24
nagyúr
Nem kell ezt így túldramatizálni.
Az összes "tegyük fel"-ed totál alaptalan. Miért zárkóznának el a pénzkeresés lehetőségétől? A te összes "tegyük fel"-ed ezt csinálja, aminek max. akkor lenne értelme, ha a vállalat nem pénzből, hanem USA-seggnyalásból élne.
Szóval tegyünk már különbséget egy nyereményjáték területének lekorlátozása és aközött, hogy nem adnak el neked játékot, mert csak.
Ha ettől a játékosok nem tudják, mire számíthatnak, akkor azoknak a tisztelt játékosoknak túl sok idejük van arra, hogy önmagukat sajnáltassák.
Félreértés ne essék, görény húzás, hogy egy X vásárló nem veheti ki a részét ugyanúgy egy nyereményakcióból, mint egy USA vásárló (pedig ugyebár ugyanúgy megvette a játékot), de ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen minőséget produkáltak eddig, vagy fognak a jövőben.
Én ettől még nem értem úgy, hogy a Mass Effect 3 vagy a Dragon Age 2 szarabb lesz. -
itt legfőképpen arról van szó, hogy nem tetszik a népnek ez a módi. most elkezdték a bazárral ezt a csak észak-amerika létezik c. dolgot, és a community attól fél, hogy ez lesz a meghatározó irányvonal a későbbiekben is.
hogy mégis miről beszélünk:
a bioware is követi az irányzatot, hogy a játékaihoz később fizetős tartalmakat ad ki, hogy ezzel is növelje a vásárlói számát. úgy néz ki, hogy ez általánossá fog válni az iparágon bellül.
képzeld el a reakciókat a következőkre:
tegyük fel, hogy a mass effect 3hoz csak az észak-amerikaiak számára jelennek meg a DLC-k.
tegyük fel, hogy a star wars: the old republichoz, amely egy 7 év kifutási időre tervezett játék lesz, a live support csak az észak-amerikai előfizetők számára lesz elérhető.
tegyük fel, hogy a különböző kedvezményekből, pl. pre-launch headstart, limited edition kaidás, exkluzív béta account. gamecard, csak az észak-amerikai lakosok jöhetnek számításba.
tegyük fel, hogy dobozos kiadás csak észak-amerikában fog megjelenni.
tegyük fel, hogy csak észak-amerikában lesznek szerverek (európában a ping az észak-amerikai többszöröse), és a karbantartás is az ottani idő szerint fog történni (többórás downtimeok minden hétvégi déutánokon ftl).a bioware image-a nagyon kedvező, mert minőségi játékokat adtak ki a kezdetektől fogva, de most a játékosok most nem tudják, mire számíthatnak a jövőben.
-
Vistaboy
veterán
Ne értsd félre, fentebb nem azért linkeltem a magyar trikoloros képet, mert én is így érzek.
Pláne, hogy ígéretük szerint lesz ilyen akció még a számunkra is.
A játékok miatt meg aztán végképp nem szidom én őket (Max a fizetős, szinte zéró tartalmú DLC-k idegesítenek, de az más tészta.
).
L3zl13: A PH!-s nyereményjátéknál is így járok mindig. Ha nyerek is, max. egy baseball sapit, de már annak is örül az ember.
-
L3zl13
nagyúr
Hát nem tudom.
Pont azért mert olyan könnyen összeszedhető ez a 6000 pont, ezért nem hiszem, hogy sokat számítana. Több millió embernek van ugyanennyi, és éppen ezért csak a twitterezős marhasággal szerzett extra pontokkal, meg a saját link spammeléssel lehet majd annyit összeszedni, hogy akár egy sapkát is vehessél belőle. -
tiv83us
veterán
Egyebkent a szemelyes velemenyem igy utolag belegondolva az, hogy ne legyunk mar ilyenek, hogy "I used to be part of of the BioWare community, now I'm just a...."
Kurvajo jatekokkal orvendeztetnek minden evben, DAO, KOTOR, ME1, ME2.
Most nehogy mar egy szar nyeremenyjatek miatt a sarba tiporjuk oket...WonderCsaboo: Napi 5-6 orat vezetel es ne tudd meg hanyszor hallok kulonfele nyeremnenyjatek hirdetest a radiokban, ahol elmondjak, hogy milyen kiralyfasza, nyerje, majd a vegen beloknek 10 allamot, hogy az ottani residentektol szorri, de el lehet felejteni.
Ezek az ugymond "szerencsejatek" torvenyek /vagy nem is vagyok biztos benne, melyik kategoria ala tartoznak/, peldaul en Kentucky-ban vehetek lottot, de ha 10 percet gyaloglok eszakra at a hidon, akkor Indiana allamban talalom magam, ahol tiltott barminemu szerencsejatek. Ez nem a fejlesztok/kiadok hibaja, egyszeruen Amerikai ilyen, minden allam mas. -
Vistaboy
veterán
Nem lenne egyébként hülyeség ez az akció, mivel például én is a kisujjamat sem mozdítottam, és majdnem 6000 tokenem van:
Tehát ha lehetne licitálnom valamire, akkor eséllyel indulnék egy kisebb ajándékért, reméljük, hogy a következő ilyen eventben, melyeket nekünk rendeznek, hasonló módszerrel lehet majd esélyt szerezni a nyerésre.
-
tiv83us
veterán
válasz
WonderCSabo #49 üzenetére
Helyi torveny-beli akadalyok vannak.
-
WonderCSabo
félisten
Egyszerűen nem értem, miért lettek így kizárva az USÁn kívüliek. Floridát, meg NY-t pláne nem értem.
-
Vistaboy
veterán
-
tiv83us
veterán
Attol fuggetlenul, hogy amerikai allampolgar vagyok, ez igen felhaborito.
Ha nem fejlesztenenek ilyen mocskosul jo jatekokat, akkor most nagyon nagyokat mocskolodnek a forumon, meg moderatorkent is. -
karnokd
tag
Woá, én azt hittem, az a meglepetés, hogy 18:00:00-kor elérhetetlenné vált a Bioware oldala
-
Sirandrish
legenda
Ez a tipikus nesze semmi fogd meg jól..megértjük...de így jártál
-
L3zl13
nagyúr
Most, ahogy így nézem a nyeremények listáját. Mekkora szívás már egy Mass Effect 2 borítókép festésű PC.
Az a borító szerintem meglehetősen gyenge lett. Ráadásul még tiszta szines csicsa is. Annál még egy festés nélküli is jobb.
Ellenben pl egy Dragon Age, vagy egy ME 2 CE festésűvel. Azok biztos jól néznek ki. -
Abban senki sem kételkedik, hogy meglehetett volna oldani.
Ez nagyon ütős bejegyzés volt (kell ismerni hozzá a Portal zenéjének szövegét):
infalible wrote...
I just got an email from Bioware pertaining to the Epic Community Event.
"Thank you for contacting the Bioware Community Team regarding the exclusion of certain territories from the Bioware Bazaar.
We would like to assure you that this was a triumph. We're making a note here, "huge success." It's hard to overstate our satisfaction. Community management: We do what we must, because we can. For the good of all of us, except those outside of the US (excluding Florida and New York).
Thank you for contacting the Bioware Community Team."
...
I feel so dirty now -_-
-
L3zl13
nagyúr
-
Brutális eb
addikt
Hatalmas a cikkben szereplő shepardos kép.
Ha meg nem tudták kiküszöbölni a problémákat miért nem vártak 1 hetet?......... -
válasz
PowerBuldog #26 üzenetére
A legértékesebb díjak a többezres USD kategóriában vannak, azokra még nyereményként is kell fizetni valamit.
-
válasz
PowerBuldog #26 üzenetére
Tuti, hogy kell.
USA-ból nem jön át semmi értékes, ha nem fizetsz rá vámot.
Persze lehet, hogy van rá mód, hogy még a feladó rendezze valahogy.A PowerColor ha minden kontinensen képviselteti magát, könnyen megkerülheti ezt.
-
P00By
nagyúr
Próbálják menteni a menthetőt
-
Izéhozé, értem én, hogy rossz kimaradni valamiből, de valahogy elhiszem a BioWare-nek, hogy nem szándékosan babrálnak ki a rajongóik nagyrészével. Nekik is jobb lenne, ha globális lenne az akció, de rengeteg jogi csavart tartogathat egy ilyesmi.
Mittomén:
A felajánlott cuccoknak csak az USA-ben van érvényes garancia, vagy ha küldenék, akkor az USA-n kívül élőknek vámot+áfát kéne fizetni, stb. -
Meglivorn
aktív tag
A terelés tényleg gáz, főleg, mivel megszokott. hogy egyes területeken semmilyen hasonló játékban nemn lehet résztvenni (nálunk pl még a wowos "refer a friend" sem működik). Hülye szerencsejáték szabályozás vagymi.
Mondjuk a "last minute" lehetett valami hülyeség ami a kanadai és usa tagállamos lakosokra igaz de globálisan semmiképp.Az igazán gáz inkább a tálalás volt, ahogy a belinkelt aláírás is jelzi: meghírdetnek valamit olyan jelzőkkel hogy "epic community event", világszerte hírdetik, és még a leleplezéskor is megy a "nagyra értékelt rajongók, és community" szöveg. Tehát azok akik nem usa lakosok (-a két állam) nem tagjai a communitynek csak valahogy ott vannak.
"Ah yes, 'the rest of the world'. I thought we dismissed that claim."Szóval nem is annyira a játék, mert oké, van 6 számítógép de a többség pólók meg sapkák, ki nem szarja le, hanem hogy sikerült kb a világot megsérteni egy laza csuklómozdulattal. Én inkább arra vagyok kiváncsi, mi van a marketingessel aki ezt levezényelte
-
Sicilian
addikt
"akik elég szerencsétlenek ahhoz, hogy ne az USA-ban éljenek"
Örülök, hogy nem ott kell élnem -
gery dee
aktív tag
Már csak egy valam hiányzik nekem.
Valaki perelje már be őket vagy valami mert ez így nem jóTehát gyermekeiket féltő anyukák és dühödt kockák, perre fel .
5dolcsit legalább kikellene hozni a dologból
-
Hasonlóan látom... elcseszték, miután pedig kiderült, terelnek, pattintanak. Ilyen szempontból a japánokat nagyon nagyra értékelem. Ők kiállnak és elmondják, hogy sajnálják, meg hogy keresnek megoldást, de nem pattintanak gyenge kifogásokkal, vállalják, ha elcsesztek valamit.
Ez így gerinctelen hozzáállás.
Persze látom a fórumon, hogy az amcsiknak tetszik a magyarázat... sok birka.
-
Geller72
veterán
..olyan dezsavűm van...égett konzolszagot érzek...
-
Morden24
nagyúr
Oké, de azért érdekelne, hogy mi az a jogi probléma, ami 48 amerikai államon kívül a világ minden más országát érinti
Egyébként meg kétlem, hogy a Bioware-nél a mittudomén Morrigan csípőmozgását modellező mókusnak kéne netről összekaparnia a jogi whatsname-eket, hanem van egy szép nagy falkányi osztálya az EA-nak erre. Ergo utolsó pillanat nem nagyon lehet, szóval jaja, bullshit
-
Mondták:
Unfortunately, we encountered some last-minute legal complications around how contests can be structured in different parts of the world that prevented us from including all territories in this first event, even though that was our original goal.
Persze tudjuk, hogy ez bullshit.
Aki nem beszél angolul: az utolsó pillanatban jogi problémák akadtak.
-
HaaS
addikt
Én nem vagyok dühös a Bioware-re.
Meg már rajongó sem
!
-
Morden24
nagyúr
válasz
Depression #4 üzenetére
Nyilván van valami helyi törvény, ami meggátolja a dolgot.
Amúgy nem mondom, tényleg köcsög dolog, hogy csomószor fut USA only nyereményjátékokba az ember (személy szerint már megszoktam MS-nél), de azért túlzásokba remélem nem esnek a rajongók sem.
Jól el kell küldeni őketa picsbe, akkor látják, hogy milyen szép nagy piacról van szó, ergo nem pár parókás angol meg csigazabáló francia veszi a játékukat az USA-n kívül. Aztán legközelebb szépen globálisra terveznek.Egyébként "igazán lenyilatkozhatnák", hogy mi volt a gond. Apu (EA) nem engedte? Vagy egyszerűen nem akartak túlköltekezni, és elég nekik az amcsi piac is?
-
Muton
addikt
nem értem, hogy hol itt a probléma? nagy meglepetést ígértek és meg is lepődtek az emberek
amúgy ekkora f@sságot, mint amit a vezetők mondtak, ritkán hallani
-
FRENK1988
veterán
válasz
Depression #4 üzenetére
ott többen laknak mint más helyeken
-
Depression
veterán
NY és Floridával mi lett?
-
ABee
tag
Szóval akkor most nem fogok nyerni? D:<
Amúgy én is kíváncsi lennék mi akadályozza meg öket hogy bárhova elküldjék a nyereményeket. Megszünik a UPS DHL és a többi társaság is?
-
zabcs80
tag
USA a világ közepe. Ennyi!
-
rudi
nagyúr
Kíváncsi lennék azokra a nehézségekre... hiszen halom gyártó csinál (majdnem) az egész világot érintő nyereményjátékokat. Nem igaz, hogy a helyi forgalmazóikon keresztül nem tudnák megcsinálni a világ többi részére. Töketlenek, és még gyengén is takaródznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- További aktív témák...
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest