Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
Necroman_Mk2 #21 üzenetére
Ki van felháborodva? Min lehet ez esetben felháborodni? Ki nem szarja le mi az app neve és milyen az ikonja?
-
Necroman_Mk2
őstag
Feltételezem, hogy ezzel az új játékos generáció bevonzását akarják elősegíteni. De a régiek nem véletlenül vannak felháborodva.
-
ribizly
veterán
válasz
noPublicFG #18 üzenetére
Nem. Gonosz akkor lennék, ha azt mondanám, hogy "de ez még így is előrébb volt azon a listán, mint a Diablo 2 widescreen update"...
-
Just486
senior tag
istenem de szép is lett az új ikon... (nem)
-
-
Zedz
addikt
Blizzardra nem jellemző fantáziátlanság övezi ezt az egész cserét.
Nem értem miért kellett lecserélni az ikonikus nevet, elég lett volna adni neki egy új logót aztán heló... -
atidzsiforc
őstag
nem tetszik
-
Dr. Akula
félisten
Hogy ennek mi értelme volt... Mintha a Ferrari nevet váltana Csingcsungra.
-
Mister_X
nagyúr
A domain még él és ott még mindig Battle.net Launcherként hivatkozik rá.
-
hemaka
nagyúr
hasznos...
-
vivanto
tag
Creativity 101:
Valve - Steam
EA - Origin
Ubisoft - UPlay
Blizzard - Blizzard App -
nonsen5e
veterán
Legalább az ikonnnal megerőltethette volna magát egy ember, mert nagyon béna a teljes blizzard logó belezsúfolva a kis négyzetbe a tálcán.
Biztosan meg szokjuk (vagy nem és továbbra is battle.net-nek fogom hívni), de szóban is jobban cseng, hogy "indítom a battle.net-et", mint, hogy "indítom a blizzard appot".
A többi klienset neve sem véletlenül nem Electronic Arts App / Valve App / CD Projekt App.
-
Maelephant
senior tag
Én azért kicsit szomorú vagyok. Húsz éves voltam, mikor a Battle.net indult, és most a "hőskor" egy újabb szimbóluma tűnik el.
-
elithun
őstag
Hát jó. Domain is felszabadul?
-
törölt tag
Jó sokáig gondolkodhattak az új neven.
-
Re-Tech
aktív tag
Fluimucil?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest