- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Nem csak az a nem mindegy, hogy egy filmre 8 vagy 100 ember ül be, hanem az is, hogy azok mennyi büféterméket vesznek. Lehet hogy egy mondanivalós filmre 40-en ülnek be, meg a 4. hetes akcióra is, de azon még mindig többen esznek kukoricát, mint a mondanivalós, önkifejezős művészfilmen.
Az egy dolog, hogy itthon még sokan 3D moziznak, de ami trend elindul az USA-ból, az majd megjelenik itt is.
Nem véletlen hogy lassan már itthon is komplett étterem épül rá a mozira. Ott már régebb óta megy a nagy zabálás. -
törölt tag
Nem, te nem érted, amit írtam. Ahol tartalmilag nulla filmek vannak (nem vágtam, hogy ez látványilag is szar, de megnéztem a tartalmát port.hu-n, ez kb. Asylum szint lehet...), ott persze, hogy a 3D-re ülnek be, mert az látványosabb. (Vagy mert eleve azért mennek, mert nincs otthon 3D TV-jük.) Egy pláza moziban viszont tartalmilag szinte kivétel nélkül nulla filmek vannak. A tartalmas filmeket viszont egyelőre nem készitik el 3D-ben, ezért nem tudjuk, azok esetében melyikre ülnének be a nézők. Mert lehet, hogy a 2D-re, hogy ne vonja el a figyelmüket a 3D, de lehet, hogy idővel a 3D-re, mert alapnak tekintenék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest