Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
Nem, kipróbáltam BF3-al neten i5 mellett. az 1333 és az 1870 között ég és föld a különbség amikor nagy a kupleráj, de az 1600 után is lényegesen jobb amikor nagy harc van és sokan vannak. Én nem 30-40FPS-el játszok, ott nem veszed észre a lagolást, mikroakadást sem nagyon, de 80-100 mellett igen erősen. Max FPS-ben egy kockával sem lesz több, az tény! Mérni alig lehetne különbséget szerintem átlagban is, de amikor játszol, akkor érzed, hogy nem torpan meg a játék, hanem szép gördülékeny, aztán az i7 mellett, meg pláne. Nem nem dolgozik a játék több, mint 4 szálon, viszont az i5 nyélen volt játék alatt és a háttlrfolyamatok akaszthatják a játékot, a +HT épp elég arra, hogy még ez se legyen..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest