- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
MediEvil ps4-re. Pedig nagyon vártam.
-
wjbhbdux
veterán
RDR2 mégis ott volt. [link]
-
konyi79
addikt
válasz
NandorHUN #28 üzenetére
Nem hiszem, csak 21-re jönne a új generáció, bár ebből vitát nyitni még nem érdemes.
Viszont ha azt nézem, a Sony nagyon ráérzett ebben a generációban az exkluzívok értékére. A következő generáció tuti valami nagyon ütős nyitócímmel fog jönni, szóval ha lesz Borderlands, meg lesz PS5, sinán el tudom képzelni, összerakják.
Nem tudnának annyit gyártani első évben, ne vegyék meg mind, az tuti. -
turikoczka
aktív tag
-Mortal Kombat XI
-Crackdown multiplayer rombolhatósága -
NandorHUN
addikt
RDR2 lehet megint csúszik.
Borderlands 3-ról meg eddig se volt semmi hír, csak hogy készül, szerintem 2020-ban jön majd jó esetben.
FF VII remake meg KH3 megjelenésénél hamarabb nagyon nem fog életjelet mutatni magából, arra a játékra is 2020-ba lehet leghamarabb számítani vagy utána.
-
gyimger
őstag
Csak én hiányoltam a pletykált Supermant?
-
RIC5I
tag
tropyco 6
-
KaitouP
nagyúr
ON:
Final Fantasy VII Remake, és a Brothers in Arms folytatás (egy rendes WW2, nem az a bullshit lószar amit évekkel ezelőtt belengettek), ezeket évről évre hiányolom, de legjobban nyilván az FF VII -t. Oké, utóbbiból tavaly mutattak egy trailert, de azóta is ennyi, az meg hatalmas csalódás, hogy idén nem kaptunk belőle semmit. Egyre rosszabbul áll a szememben a Square Enix.
Ha már Square Enix, nagyon jó lenne egy új Parasite Eve játék, vagy egy remake az első részből, nagyon imádom a címet. Illetve szintén pár éve valami képet posztoltak a twitter oldalukon egy vértengerben álló női alakról, valami szobor előtt - abból lehetne valami játék.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
hombre[EU] #17 üzenetére
Nekem pont jó lenne az október. Februárban jön 2 vagy 3 játék is, ami érdekel
Bár nem lennék meglepve, ha csúszna a megjelenés jövőre. De ne így legyen
Én azért remélem, hogy hozza a Rockstar a tőlük megszokott minőséget.
-
k-adi
nagyúr
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell
Splinter Cell -
Wellin9
tag
Vagy nagyon magabiztosak,hogy mindenki ígyis-úgyis megveszi. Vagy nem állnak vele túl jó még mindig,de akkor meg illene lassan elhalasztani. Nekem van egy olyan sejtésem,hogy ez a rész nem fogja megváltani a világot,talán a Rockstar minőséget se hozza,így nem is mutogatják.
-
Scholes9
nagyúr
RDR2-t továbbra sem értem. 4 hónap múlva megjelenés. Elvileg...
-
törölt tag
Pár játékon nem csodálkozom a listáról.
FF7 Remake sehogy sem halad, Borderlands 3 -ról már előre megmondták, hogy nem lesz ott. AoE sorozatot sem csodálom az eslő rész hűvös fogadtatása után.
-
janeszgol
félisten
Mint minden évben, hiányzott a Fable X és Black & White Y, ahol most x=4 és y=3.
Előbbi 20-25 órás kiváló történettel, sok RPG elemmel, utóbbi pedig Total War-szerű kidolgozással, RPG elemekkel. Ja és egy vadi új Counter Strike.Ha csak olyat lehet írni, ami létezik (legalábbis tudomásunk van róla), akkor sztornó.
-
Wellin9
tag
Rocksteadys srácok új játékáról volt egyáltalán szó ?
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Shin Megami Tensei V - pár képet csak tudtak volna egy év után mutatni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17 #4 üzenetére
Tényleg a Witchfire. Totál elfelejtettem hogy az is készül.
-
huskydog17
addikt
Witchfire hiányzott a legjobban a SS4 mellett.
Ezen felül bár előzetes bejelentés nem volt, de én nagyon reménykedtem abban, hogy talán a Flying Wild Hog is mutat valami újat, hiszen a SW2 óta, 2 éve semmit nem hallani felőlük. Sajnos még mindig marad a csend részükről.
-
hombre[EU]
veterán
Reménykedem benne,hogy a FF7,Bloodborne,Avengers trióból kapunk valamit a PS Experience alatt
A Ubit nem értem,hogy hagyhattak ki ekkora ziccert a SplinterCellel. Megvolt a hype hullám, egy fél perces teaserrel meglovagolhatták volna.
A RDR2-rōl ha jól tudom még mindig nem láttunk gameplayt pedig lassan megjelenik (vagy nem?).
A Cyberpunk 45perces demóját könyörgök valaki szerezze már meg. 😀 -
Ragnar_
addikt
-
batman91
őstag
Én is vártam egy Brothers in Arms bemutatót, de mégsem történt meg. Ha jól emlékszem akkor a fejlesztők írták is, hogy a 2018-as E3-on bemutatják majd a nagyközönségnek ami nem történt meg. De lehet, hogy csak rosszul emlékszem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy ruhás topik
- Socket AM4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest