- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bermi
aktív tag
válasz
Bluegene #210 üzenetére
sziasztok,
remélem jó topikba írok a kérdésemmel (úgy látom igen):
gondolkodom, hogy lecseréljem a tescóban vásárolt 60W-os izzóimat philips energiatakarékos izzókra, mert most a xy-ban akciósan kapható.
szerintetek megéri? vagy esetleg ezt a vitát itt kellene folytatni?azt hiszem 10 hszel ezelött is, elsőre megértette mindenki, hogy miről beszélsz, csak Te nem, hogy nem erről folyik a vita.
megközelítem más szemszögből:
ott az nvidia/ati topikok hegye, teljesen mindegy, hogy 78 vagy 82 fps van egy adott játékban, de mégis vérre menő viták alakulnak ki és a nagy átlag egyszer biztos megnézi frapsal, hogy az ővé mit produkál.
tudjuk, hogy nem számít, de mégis ha egy tesztben fals eredményeket látunk, akkor szóvá tesszük.vagyis akinek számít, hogy a cucca mennyit fogyaszt (van aki csak a tesztet olvassa és ezt szűri le belőle, hogy amd+x watt), az nem a pénzen akar elsősorban spórolni, hanem egyszerűen, ezt tartja fontosnak és így vásárol.
amit mérni lehet, abban mindig menni fog a versengés minden fórumon és minden országban, semmi köze a tűzhely és melegszendvics esetéhez, de itt én is félreinformálást (nem szándékost vagy részhajlás miattit) látok a tesztben, olvasva az általam megbízható helykről linkelt és észérvekkel alátámasztott hozzászólások után.
sztem itt ezt próbálták megvitatni, semmi mást
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest