Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bermi

aktív tag

válasz Bluegene #210 üzenetére

sziasztok,

remélem jó topikba írok a kérdésemmel (úgy látom igen):
    gondolkodom, hogy lecseréljem a tescóban vásárolt 60W-os izzóimat philips energiatakarékos izzókra, mert most a xy-ban akciósan kapható.
    szerintetek megéri? vagy esetleg ezt a vitát itt kellene folytatni?
    :DDD

azt hiszem 10 hszel ezelött is, elsőre megértette mindenki, hogy miről beszélsz, csak Te nem, hogy nem erről folyik a vita.
    megközelítem más szemszögből:
    ott az nvidia/ati topikok hegye, teljesen mindegy, hogy 78 vagy 82 fps van egy adott játékban, de mégis vérre menő viták alakulnak ki és a nagy átlag egyszer biztos megnézi frapsal, hogy az ővé mit produkál.
    tudjuk, hogy nem számít, de mégis ha egy tesztben fals eredményeket látunk, akkor szóvá tesszük.

vagyis akinek számít, hogy a cucca mennyit fogyaszt (van aki csak a tesztet olvassa és ezt szűri le belőle, hogy amd+x watt), az nem a pénzen akar elsősorban spórolni, hanem egyszerűen, ezt tartja fontosnak és így vásárol.
    amit mérni lehet, abban mindig menni fog a versengés minden fórumon és minden országban, semmi köze a tűzhely és melegszendvics esetéhez :D , de itt én is félreinformálást (nem szándékost vagy részhajlás miattit) látok a tesztben, olvasva az általam megbízható helykről linkelt és észérvekkel alátámasztott hozzászólások után.
    sztem itt ezt próbálták megvitatni, semmi mást

Új hozzászólás Aktív témák