- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Készülékenként, ha csak egy dollárt keresek évente hasonló ügyleteken az 40 millió dollár. Azért még az Apple is lehajol, hogy fölvegye, nem csak én.
De lehet, tényleg igaz, hogy a környezetvédelem is közrejátszik a tudatos döntésben és most érezték úgy, hogy eljött az idő a váltásra.
Vagy a fénymásolóban valami szennyeződés került az eredeti dokumentumra, amely által teljesen más értelmet kapott a szöveg és elkerülte mindenki figyelmét.
Esetleg a reggeli tenisz közben az egyik vezetőt fejbe találta a labda és szubturális hematómával érkezett az értekezletre.
-
bostone
addikt
Elég sok táblát használtam már és mindegyiket azokkal a tartozékokkal adtam tovább, amivel megvettem.
Valahogy az Apple mégsem ragaszkodott a tradíciókhoz. A pro modellek évekkel ezelőtt elhagyták a “hagyományos” csatlakozókat. Üzleti szempontból nem lehetett olyan számottevő érték a haszon, különben nem lépték volna meg a cserét.
2018-as cikk szerint mobilokból 40 millió, tabletekből 11 millió fogyott. Tehát egy négy fős család vásárolt magának 4 telefont és egy táblagépet. Ebből arra következtetek, hogy mindenki használta a családban az iPad-et. Központi helyen lehetett a lakásban, mondjuk a nappaliban vagy a konyhán.
Ez egy nagyon durván leegyszerűsített egyenlet, a valóságot biztosan nem tükrözi, csak egy kis agymenés a részemről. -
bostone
addikt
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
A Lightning csatlakozó Apple szabadalom, bármely gyártónak tolni kell a fabatkákat Cupertinóiak malacperselyébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest