- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Készülékenként, ha csak egy dollárt keresek évente hasonló ügyleteken az 40 millió dollár. Azért még az Apple is lehajol, hogy fölvegye, nem csak én.
De lehet, tényleg igaz, hogy a környezetvédelem is közrejátszik a tudatos döntésben és most érezték úgy, hogy eljött az idő a váltásra.
Vagy a fénymásolóban valami szennyeződés került az eredeti dokumentumra, amely által teljesen más értelmet kapott a szöveg és elkerülte mindenki figyelmét.
Esetleg a reggeli tenisz közben az egyik vezetőt fejbe találta a labda és szubturális hematómával érkezett az értekezletre.
-
bostone
addikt
Elég sok táblát használtam már és mindegyiket azokkal a tartozékokkal adtam tovább, amivel megvettem.
Valahogy az Apple mégsem ragaszkodott a tradíciókhoz. A pro modellek évekkel ezelőtt elhagyták a “hagyományos” csatlakozókat. Üzleti szempontból nem lehetett olyan számottevő érték a haszon, különben nem lépték volna meg a cserét.
2018-as cikk szerint mobilokból 40 millió, tabletekből 11 millió fogyott. Tehát egy négy fős család vásárolt magának 4 telefont és egy táblagépet. Ebből arra következtetek, hogy mindenki használta a családban az iPad-et. Központi helyen lehetett a lakásban, mondjuk a nappaliban vagy a konyhán.
Ez egy nagyon durván leegyszerűsített egyenlet, a valóságot biztosan nem tükrözi, csak egy kis agymenés a részemről. -
bostone
addikt
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
A Lightning csatlakozó Apple szabadalom, bármely gyártónak tolni kell a fabatkákat Cupertinóiak malacperselyébe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Foxpost
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- E-roller topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged