- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#40993792 #39 üzenetére
A telenornál is lehet idén e-sim, de jelenleg nincs és nem is szeretném megvárni, mert ha olyan jó lesz mint mondjuk a volte szolgáltatásuk... Tudom hogy Kínában és még pár országban van fizikai dual simes alma, de ugye az nem itt van. Használt telefont sosem veszek, vagy valakitől aki innen onnan beszerezte, majd én megrendelem magamnak Kínából.
Apple telefonom volt annó több is, az utolsó I6-t még használja most is a barátnőm és ha jó lesz akkor karácsonyra kap egy mini-t, vagy sima 12-t. Nem zárom ki, hogy egyszer lesz nekem is majd újból Iphonom, de egyenlőre élvezem és szeretem az androidot és az EU romot. Aki fejleszti az EU romot most vett egy Mi 11 pro-t, így biztos lesz egy darabig rá friss és ropogós szoftver. Én is most rendeltem egy pro-t, szóval pár évig nekem most nem lesz almás telóm. Talán addigra a telenor és a voda is utoléri a T-t.
-
válasz
-Skylake- #33 üzenetére
Igen örülök is neki.
Én meg nem tudok almát használni akkor se ha akarok, mert az alma nem tud fizikai dual simet és a telenor (saját szolgáltató) és a Voda nem tud e-simet én meg nem járok két telefonnal, főleg hogy a cégnél kapnék egy jó a21-et.
Nyilván mindenkinek valamiért ez vagy az jó. -
válasz
GreenGoblin #27 üzenetére
Mert az apple felhasználok ráérnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest