- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Synthwave #32 üzenetére
Nehéz megfogalmazni.
Egy példával tudnám illusztrálni:Felmész egy kulturális weboldalra.
És azt olvasod, Gulyás Béla: túl a 100. Ludas Matyi szerepen.A cikkből kiderül:
- Gulyás Béla más szerepet már sokkalta többször eljátszott, nem arról van szó, hogy kezdő lett volna, vagy ez lenne az első nagy szerepe
- valaki más más sokkal többször eljátszotta Ludas Matyi szerepét ugyanebben a darabban. Tehát sebem arról nincs szó, hogy az előadás lenne rekorder, se arról, hogy Gulyás Béla.játszotta volna el legtöbbször.Se a színtársulatról, se az előadásról nem mond igazán semmit el ez a szám, nem állít rekordot, csupán Gulyás Béla életének egy nem is kiemelkedő mementója, ami Gulyás Béla rajongóknak, életművét nyomon követőknek persze érdekes lehet.
Valószínűleg nem győztelek meg. Nem is volt cél.
Nem kell elmagyaráznod, hogy ez miért teljesen más.
Elfér. Písz. -
ggg1
aktív tag
válasz
Synthwave #32 üzenetére
Ááá, ez csak a szokásos, semmi se jó károgás.
Szerintem érdekes a cikk, én ma a kezdőlapon található kb 30 hír közül csak erre az egyre kattintottam, pedig múlt hét óta nem voltam. De valahogy nem érdekel sem az Intel, sem az új Geforce driver melyik új játékokat gyorsítja, sem az új dji drón, sem a Nintendo, sem a Samu tévék zenei kínálata. A tsmc 2nm cikken még gondolkodom, hogy rákattintsak-e, de félek, hogy ugyanaz lesz benne, mint az egy héttel ezelőtti cikkben, csak most az 5nm helyett 2nm van írva. :-)
Szóval nekem érdekes volt a cikk. -
ggg1
aktív tag
-
ggg1
aktív tag
-
ggg1
aktív tag
válasz
Synthwave #24 üzenetére
A gimiben volt egy osztálytársnőm. Ha csak megláttam, rögtön szívszédülést kaptam. :-)
Én egyszer egy posztban a szívszélütés szót használtam, de egyből teremtek ott hárman, akik belekötöttek, hogy az szélhűdés. Az a tanulság, hogy sosem lehet mindenki kedvére tenni, pedig akkor nem is volt karantén, amikor a frusztrált, kötekedésre kiéhezett emberek otthon ültek bezárva.
Egyébként mi a szakmai véleményetek, egy 9570/9590, ami már amúgy is válogatva van aszerint, hogy jobban bírja az ilyesfajta terhelést, nem volna alkalmasabb erre a célra?
Vagy tényleg az van, hogy ma előkerülnek raktárakból ezek a Ryzen előtti cuccok, és mindenki nosztalgiázni akar vele, mint a Biostar is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest