Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Poco F7
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Petykemano #17 üzenetére
"szenzációra hajazó lelkesedéssel"
Mely szavakból/szókapcsolatokból árad a szenzációra hajazó lelkesedés? Merthogy nem éreztem semmi ilyesmit, az biztos.
Vagy csak világrekordokról vagy a piacot alapjaiban megrengető ketyerékről/technológiákról lehet cikkezni? Arról nem, ha egy hozzáértő ember tüskéket mókol a lapra egy 3rd party modulhoz, aztán folyékony nitróval szétcustomkodja a multiverzumot, és ezt videóval még dokumentálja is? A 1,92 voltos Vcore, meg a 8,1 GHz-es őskazán sem szürreális egy a témához azért valamennyit konyító, de amúgy egyszerű halandó számára?
Ellenben azt elismered, hogy tuningosoknak érdekes/izgalmas lehet. Nem tuningosoknak nem lehet az? Én sem vagyok az, mégis annak találtam – még a hírfelelősünknek is egészen pontosan azt írtam Skype-on, hogy "hozok egy ilyentet [értsd hírt], mer érdekes".
Komolyan nem értem a problémád...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6. és 7. gen i3 és i5 processzorok érkeztek!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest