Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
Akkó' most már nem kell Facebook lite?
Samsung Galaxy S23+
-
cezarlacrone
aktív tag
Lassan akár tabletnek is lehet hívni.
-
ddaydome
senior tag
Sziasztok!
Teljesen felesleges a 8gb ram. Amikorra ennyi lesz az optimàlis méret, akkora elavult lesz a 8-as droid is és-vagy màr leharcolt lesz a telefon.Feleslegesen dràgìtani az előàllìtàst... Szóval baromsàg...[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell b...ódni, akkor meg kell b...ódni......."
-
kromatika
veterán
Ígéretes db.De a 8 GB RAM felesleges.
-
-
-
válasz Juhaszatti #32 üzenetére
Parom S7-ese csinalja (nem annyira brutalisan, mint az S6-os, de ott is megy), a Z5-osom a Nougat frissites ota szinten csinalja.
https://www.coreinfinity.tech
-
-
Swinegod
őstag
A Redmi Note 4 meg Redmi 4 cseszekedés után, hogy van 90 verzió aztán a halál se tudja mi-mi meg azután, hogy nem jön Nougat a Redmi Prora nem igazán bízom a márkában annyira, de annyira jó lett az 1. Mix, hogy teljes bizodalmam van az utódjával szemben
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Swinegod
őstag
MI Mixet hasonlítsd a hasonló flagshipekhez (2016 végéről beszélünk)
- Üzemidő kenterbe elver mindent
- Bezel-less, more or less
- Kerámia
- Gyönyörű, nem áll ki a kamera
- 6GB RAM
- 256GB tárhely ami UFS 2.0
- Rendesen támogatott szoftver
- Gyakorlatilag a legerősebb és leggyorsabb 2016-os telefon
- Azért a cucc elég innovatív más téren is
- Van 3,5mm jackA Mix 2-ről ugye sokat nem tudunk, de lesz ez még annyival innovatívabb, mint mondjuk egy S8 vagy P10 mint az elődje volt az aktuális konkurenciával
Nem, ne vedd az itteni tesztet az alapnak
Kamera szar és nincs B20, ennyi hátránya volt mondjuk egy i7+ vagy S7-el szemben
-
válasz TheBikerider #2 üzenetére
Mert tré a memóriamenedzsmentje, azért hajigálja ki az alkalmazásokat. Samsungnál ez régi probléma.
https://www.coreinfinity.tech
-
Swinegod
őstag
válasz TheBikerider #22 üzenetére
A Xiaominak épp elég adu van a tarsolyában, hogy ne kelljen a RAM-el eladni a Mix 2-t
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz TheBikerider #22 üzenetére
'' Erre vettem egy 1+-t és full azt éreztem,hogy 6 giga ide-oda,semmi az S7-hez képest.
''..ugyerted hogy Lassab a Ram az One+ ba ? az S7 -hez kepest ?
milyen ? ddr3 van benne ??
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
veterán
Jó persze,igazad van.
Csak most minden telefongyártó szinte,("kínai"), azzal licitál egyik a másikra,hogy több RAM-mal adja ki a telefonját. "Ezt vegyétek,a miénkben nyóc giga RAM van".
Közben a "nagy" gyártók meg maradnak a 3-4 gb.-nál.
(Ja és nem ér kiforgatni a szavaimat,mindenki tudja mire gondolok,amikor azt mondom "kínai" és hogy a "nagy" gyártók.)
Erre vettem egy 1+-t és full azt éreztem,hogy 6 giga ide-oda,semmi az S7-hez képest.
Nekem ez a véleményem.HARLEY-DAVIDSON
-
Juhaszatti
addikt
Szerintem is elég a 4
De nem azért mert tökmindegy, hanem mert soha nem volt még olyan hogy magától alkalmazást zárt volna be a telefonom. Igaz nincs is megnyitva egyszerre általában csak 6-7, maximum 8-10. -
Soybex
őstag
válasz Dr.FantastiK #19 üzenetére
10 nem lesz egyből 16 lesz
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Dr.FantastiK
őstag
.. illene mar {vegre} !! 10 Gb RAM -os tellakal kijonni !
Haliho 2017 Julius van !
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Swinegod
őstag
8/512-es variáns + legalább 2k OLED vagy IPS csak AMOLED ne + 90%+ kijelző-előlap arány és megvan a következő telefonom, se tárhely se a RAM nem elég sose. Lehetne 10GB is mert mért ne
-
moleculez
veterán
Laptopomban van 8 GB, amit nem használok ki 2VM-mel 1 PS 1Teljes Office a háttérben, plusz böngésző, plusz rendszer. Mit fog tudni ez ami miatt erre szükség van?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Fejvadi
nagyúr
Akit nagyon zavar a 8 Giga RAM, az vegyen olyat amiben kevesebb van.
-
Béééla
őstag
Inkább az a kérdés
- mi a bús bánatos veretes pacihimbilimbinek kell 8 giga ram ARM SoC alá? CAD programokat lehet rajta futtatni? Rendesen fotosoppolni, videót vágni?
- nem eszik annyival többet a felesleges DRAM?Bélabá
-
Graphics
Jómunkásember
válasz SkyLine3000 #13 üzenetére
Nem gond
-
Graphics
Jómunkásember
válasz SkyLine3000 #11 üzenetére
Nem értem, ezt miért nekem címzed.
Én nem beszéltem 6-8GB RAM-ról sehol, a 3-4GB-ra reagáltam.
[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Mire értelme lenne a 6-8gb ramnak (ha lesz egyáltalán értelme) ezek a telefonok nagy valószínűséggel elavultnak fognak számítani. Ergo, tök mindegy, mennyi ram lesz bennük.
Igen. A 6-8gb semmi más jelenleg, csak nagybetűs PARASZTVAKÍTÁS! 3-4gb a jelenlegi Droidoknak bőven elég.
Persze, ahogy szokták mondani, ram-ból sosem elég. De néha meg feleslegesen sok.
Notin régóta bőven elvagyok 8gb-al, pedig néha szoktam játszani Gta5-el is. De mindenre elég. Akkor nehogymá telefonra 6-8 kelljen.[ Szerkesztve ]
-
kozmer.balin
csendes tag
Úgy néz ki, hogy én vagyok a kivétel. Most egy note 2-m van, ami már az ötödik évében jár, előtte egy nokia N95-öt használtam szintén 5 évig. Szerintem nincs semmi baj azzal a 8gb rammal, lehet hogy 4-5 év múlva majd jó lesz valamire. Azzal természetesen egyetértek, hogy most még felesleges.
-
QwErTy42
addikt
A cikk címe 8 GB RAM-mal kezdődik. Nem értem, hogy miért off.
Félreértettelek. Te nem tudod megítélni, hogy kellhet-e később a 3-4-nél több, szerintem meg a címben említett 8 teljesen felesleges. Mert ahogy Te is írtad 1-2 évente cserélik a felhasználók a telefonjaikat. Kicsit korai még.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
aelod
veterán
Kérdés merrefelé megy majd az Android, esetleg az appok optimalizációja mennyire lesz kézzelfogható.
A robot nem épp az optimalizált appjairól híres. És nem hiszem, hogy az újabb verzióknál csökken az appok mérete és RAM használata.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
hemaka
nagyúr
LoL
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Graphics
Jómunkásember
Na akkor olvasd újra mire reagáltam
Most akkor mivel nem értesz egyet. Én azt mondtam, hogy egyelőre elég a 3-4GB Ram.
De sehol nem firtattam, hogy a sok kinek és hogyan kell.5-6 évre senki nem vesz telefont... max olyan alacsony réteg, hogy csak na.. Eltörik. Leesik, bedöglik..
De 5-6 évet nem fog senki egy mobil mellett eltölteni, Szerintem. De még csak ez a 3 évente cserélősdi sem igazán érvényes.A szolgáltatók 1 és 2 éves konstrukciókban játszanak... AKkor cserél is a user...
Vagy akkor nem nekem szántad a reagálást... Ez még elképzelhető
[ Szerkesztve ]
-
QwErTy42
addikt
Nem értek egyet veled.
Ha 5-6 évre venne valaki flegsipet, akkor asszondom, hogy jogos, mert ki tudja mi lesz akkor. Ellenben a legtöbb júzer 1-2 nagyon max 3 évente cseréli a telefonját. Sem most, sem két év múlva nem kell ez a sok ram. Ha meg mégis, akkor ott szoftveres oldalon rohadt nagy problémák lehetnek.Azt mondtad, hogy most elég lehet a 3-4. Ezzel arra céloztál, hogy igenis van értelme az ennél többnek, mert lehet hogy később nem lesz elég.
Vagy csak nagyon félreértettelek.[ Szerkesztve ]
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Graphics
Jómunkásember
Egyelőre még elégnek tűnik, igen.
Kérdés merrefelé megy majd az Android, esetleg az appok optimalizációja mennyire lesz kézzelfogható.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Semmi hasznát nem éreztem az OP3T-ben sem a 6gb. Ram-nak. Bezárta az alkalmazásokat ugyanúgy,mint az S7 edge,vagy a G6,vagy bármelyik telefonom,amiben kevesebb volt.
Szerintem felesleges ennyit belepakolni,ez már csak "parasztvakítás",hogy elájuljanak a nagy szám hallatán. Bullshit.3-4gb. bőven elég.
[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
veterán
Lssan több memória lesz a telefonokban, mint a gépemben
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Delta Force (2024)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.