- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
BlackDevil #57 üzenetére
"Nekem simán megfelel 5"-nál a HD"
Nálam 4,5", és 960x540. Nincs vele bajom. 15 centinél közelebbről nem tudom nézni, onnan meg már nem nagyon látok pixelt, még a szöveges részen (pl. gamil) sem. -
vlevi
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #37 üzenetére
Retina display 2048*1536 a 9.7" mérteben már majdnem az. Biztos van olyan, hogy látszanak a pixelek, de csak akkor, ha keresed. De egy egészoldalas pdf ujsagot nyugodtan lehet rajta olvasni. Igaz, az rk3188 és a mali400 küzd rendsen, hogy kirajzolja a képet, de netezni, olvasgatni jó. És persze vannak már más táblák is ezzel a felbontással, modernebb soc-al.
Az igzo inkább abban lenne jonb az ipsnél (állitolag), hogy kevesebbet fogyaszt. Nemtudom. Nem vagyok járatos a kijelzőtechnológiákban.Igen, a felbontásváltás lehetősége létezik, pl az én tabletem is tudna kisebb, 1600*1200 lebontásban menni. De úgy kicsit homályos a kép, mert a 2048-rol 1600-ra lemértetezés nem a legjobb arány. Nem is használom, mert én főleg olvasok, és az élesebb kép sokat számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged