Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Arrol, hogy nalad meg mindig nincs elsimitas arrol nem en tehetek.
Azert, mert normalis tavolsagbol 326ppi-nel en nem latok pixeleket, nem ertem, hogy neked miert okoz traumat.
Pont, mint ahogy neked adott esetben egy X termek teljesitmenye megfelel, attol nekem lehet, hogy meg az keves...
Am TE mindenbol problemat csinalsz amihez en hozzaszolok, immar evek ota... -
Nem a pixeleket kell állandóan keresgélni a kijelzőn...
Ne mondd már nekem, hogy ha csak úgy ránézel a kijelzőre, minden egyes pixelt meglátsz. Ha igen, akkor beléd van már ivódva a pixelvadászat, már akaratlanul is pixeleket látsz a tartalom helyett. Akkor viszont valami nincs rendben. -
törölt tag
Én még a 3.5"-es 326 ppi-snél tartok, és elég, ha csak a kijelzőt önmagában nézem. Kifejezetten szeretem az alma termékeit, de a 4,7"-es méretet (ami ha csak a számokat nézzük, több) konkrétan baklövésnek tartom, amit persze üzleti szempontok mentén meg kellett lépni a tepsihájp miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest