Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Arrol, hogy nalad meg mindig nincs elsimitas arrol nem en tehetek.
Azert, mert normalis tavolsagbol 326ppi-nel en nem latok pixeleket, nem ertem, hogy neked miert okoz traumat.
Pont, mint ahogy neked adott esetben egy X termek teljesitmenye megfelel, attol nekem lehet, hogy meg az keves...
Am TE mindenbol problemat csinalsz amihez en hozzaszolok, immar evek ota... -
Nem a pixeleket kell állandóan keresgélni a kijelzőn...
Ne mondd már nekem, hogy ha csak úgy ránézel a kijelzőre, minden egyes pixelt meglátsz. Ha igen, akkor beléd van már ivódva a pixelvadászat, már akaratlanul is pixeleket látsz a tartalom helyett. Akkor viszont valami nincs rendben. -
törölt tag
Én még a 3.5"-es 326 ppi-snél tartok, és elég, ha csak a kijelzőt önmagában nézem. Kifejezetten szeretem az alma termékeit, de a 4,7"-es méretet (ami ha csak a számokat nézzük, több) konkrétan baklövésnek tartom, amit persze üzleti szempontok mentén meg kellett lépni a tepsihájp miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest